Меню
Your Cart

Поливане

Компоненти и аксесоари за поливни системи на ниски цени.

ДК Лукс предлага многообразие от отделни компоненти и аксесоари за изграждането на поливни системи. Тук ще откриете различни фитинги, поливници, пръскачки и накрайници, с които може да изградите вашата поливна система или просто да използвате за напояването на вашият двор или градина. На вашето внимание са атрактивни оферти за много модели поливници - от стоящ тип, поливници с колче, импулсни поливници, осцилаторни разпръсквачи и други. Изберете подходящите фитинги и бързи връзки за градински маркучи, за да свържете в една поливна система всичките и компоненти. Изберете и най-подходящия пистолет за поливане за вашият градински маркуч. За да автоматизирате вашата поливна система използвайте механичния таймер за поливане - бюджетен продукт, който прекъсва водоподаването след определен период, който задавате по избор. С таймера за поливане няма риск да забравите да спрете водата и да влезете в преразход. 
Подбрали сме за вас различни компоненти и аксесоари за поливни системи, които предлагат ниски цени и добро качество. 
Разгледайте и другите ни предложения за двора и градината.

Електронния таймер за поливане впряга съвременните технологии в помощ улеснение на любителя градинар.Дигиталния програматор за поливане съвременно технологично решение за автоматизация на поливния процес - независимо дали сте запален хоби градинар или ви липсва време за поддържането на зеле..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Механичния таймер за поливане е евтин и достъпен начин за автоматизиране на поливането на градината и оптимизирането на разхода на вода.Поливния таймер е чудесно решение за Вашата градина, което Ви спестява време, не ангажира внимание и намалява разхода на вода - оттам води и до икономия на врем..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Макара за маркуч до 45 м с количкаМаркучът, особено когато е пълен с вода е тежък товар, всеки градинар се е срещал с проблемът и неудобството при поливането на двора и градината. Не е много лесно и приятно да дърпате маркуча през цялата градина и между насажденията. Ние предлагаме отл..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Макара за маркуч до 45 м със стойкаИскате ли да облекчите грижите и усилията при поливане на двора и градината или овощните дървета? Ние бързаме да ви помогнем, и да Ви предложим най-добрите нови тенденции при грижата за градината, отговарящи на всички Ваши изисквания. Предлагаме Ви макарата за ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Месинговия адаптор за бързи връзки представлява преход между бързата връзка за маркуч и цолова резба. Накрайниците за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява преход за бързи връзки от различни размери към&..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки&nbs..
4.59 лв.
Без данък:4.59 лв.
Месинговия накрайник-конектор за бързи връзки е висококачествен и надежден компонент с универсално приложение. Конекторите за бърза връзка са предназначени да свързват водоизточника с бързата връзка за маркуча. Този месингов преход представлява универсален адаптор за бързи връзки от различни размер..
7.29 лв.
Без данък:7.29 лв.
Пластмасовият накрайник - адаптор за бърза връзка 1/2" и 3/4" е снабден с метална скоба, която осигурява здравина и стабилност на връзката. Адаптора за бърза връзка е изцяло пластмасов и е предназначен за бързи връзки за маркуч 1/2" и 3/4". Металната скоба е с перчата ръкохватка ..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Бързата връзка за маркуч 1/2" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бързата връзка за маркуч 1/2&quo..
6.79 лв.
Без данък:6.79 лв.
Бързата връзка за маркуч 3/4" е част от серията месингови фитинги и бързи връзки за градински маркучи с отлично качество и надеждност. Месинговите компоненти за градински маркучи и поливни системи са изключително качествено и надеждно решение за вашата градина. Бъ..
9.79 лв.
Без данък:9.79 лв.
Петорния поливник с колче представлява практична и удобна градинска поливачка, с възможност за свързване с маркуч. Градинската пръскалка е подходящ аксесоар за вашата поливна система, която има широк обхват на разпръскване. Поливачката ЗВЕЗДА има пет лъча с дюзи, които разпръскват водата в различни..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Импулсен поливник с алуминиев разпръсквач Функции на разпръскване: 4 Шиш: Алуминиев Бърза връзка: 1/2" Диаметър на разприскване: 26 м..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Поливник импулсен с PVC шиш Разпръсквач: PVC Диаметър на разпръскване: 26 м Бърза връзка: 1/2"..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Импулсен поливник с метален разпръсквач Радиус на разпръскване на струята: 7 м...
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Поливник импулсен с PVC шиш Разпръсквач: PVC Щуцер: 1/2"-5/8"-3/4"..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Импулсен поливник пеперуда с PVC тяло. Разпръсквач: Метален Диаметър на разпръскване: 26 м Бърза връзка: 1/2"..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Поливник пеперуда, троен Разпръсквач: PVC Бърза връзка: 1/2"..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Месинговия конектор за бързи връзки е част от серията месингови градински фитинги и бързи връзки с безкомпромисно качество и надеждност. Двойния конектор за бързи връзки е произведен от месинг с високо качество. Съединителя за бързи връзки е предназначен за сдвояването под права линия на бързи връз..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Месинговия разклонител за бързи връзки е част от серията месингови градински фитинги и бързи връзки с безкомпромисно качество и надеждност. Тройния конектор за бързи връзки е произведен от месинг с високо качество. Месинговия разклонител за бързи връзки е предназначен за съединяване ..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Марка: Sayim Plastik
Градински осцилаторен разпръсквач с голям обхват на напояване.Продукта представлява автоматична люлееща се градинска пръскалка, задвижвана от налягането и движението на водата, преминаваща през нея. За да работи осцилаторната пръскачка не е необходимо електрическо захванване, необходимо е единст..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Поливния пистолет със 7 функции представлява удобен и лесен за употреба многофункционален инструмент за поливане на двора и градината. Пластмасовия пистолет за поливане със 7 функции Herly представлява евтино и компактно решение за любителя градинар. Многофункционалния поли..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Поливния пистолет със 7 функции представлява удобен и лесен за употреба многофункционален инструмент за поливане на двора и градината. Пластмасовия пистолет за поливане със 7 функции Herly представлява евтино и компактно решение за любителя градинар. Многофункционалния поливен пистолет е изработен ..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Месинговият пистолет за поливане е висококачествен поливен инструмент, предназначен за активна употреба. Пистолета за поливане е предназначен за поливане на градински и тревни площи. Предназначен е за свързване с градински маркуч посредством бърза връзка, което става изключително лесно - с едно щра..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Показани 1 от 24 | 53 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.