Меню
Your Cart

Чугунени и стоманени котли

Чугунените и стоманени котли на дърва и въглища са евтин и икономичен начин за отоплението на дома.

ДК Лукс предлага различни модели котли с водна риза за отоплението на вашият дом. Продуктите от тази категория представляват евтини котли, изработени от чугун или стомана, подходящи за отоплението на различни по големина жилища. Тук ще намерите най-добрите предложения на различни чешки, сръбски и турски производители. Ще може да разгледате и сравните предимствата и недостатъците на различни модели стоманени и чугунени котли работещи с дърва, въглища, брикети и друг тип твърди горива. Наличните ни на склад чугунени котли и стоманени котли имат изключително атрактивни цени. Те са много примамливи, тъй като през последните няколко години трайно се повишават цените на електроенергията, а пелетните съоръжения имат значително по-висока цена. Котлите на твърдо гориво могат да работят индивидуално или в комбинация с друг отоплителен уред. Ние предлагаме стоманени и чугунени котли на доказани марки, предназначени за централно отопление на малки, средни и големи обекти от битовата и производствената сфера. Едни от най-успешните модели, доказали се във времето са котлите Solitherm и котлите Solithech. Те предлагат отлична ефективност и КПД, като същевременно имат изгодни цени. Различните модели са разработени за изгаряне на твърдо гориво - въглища, битов кокс, дърва, дървесни отпадъци, дървени брикети, както и комбинирано изпозване на дървесина и въглища. Всеки котел на твърдо гориво е направен компактен и с дълъг експлоатационен период и предназначен за евтино и същевременно ефективно отопление.

ДК Лукс предлага атрактивни цени за своите чугунени и стоманени котли, както и възможност за доставка до адрес,монтаж и пуск на съоръженията - просто попитайте нашите специалисти.

Чугунен секционен котел Solitherm ST е подходящо решение за отопление на Вашият дом или вила. Чугунените котли на дърва и въглища са евтин и изпитан начин за отопление. Високата ефективност на технологията на котела, относително ниското ниво на вредни емисии и все по-скъпата електроенергия пра..
1,090.00 лв.
Без данък:1,090.00 лв.
Описание:тип: центробежен, алуминиев корпусмощност: 84Wзахранване: 230Vкондензатор: 2.5µFобороти: 2450rpmдебит: 280m3клас на защита: IP44Вентилатора за чугунени котли има функцията да подпомага и оптимизира горивния процес в котела.Вентилатора за чугунени котли е важен елемент, който подпомага..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Котел на твърдо гориво THOR е олекотен модел чугунен секционен котел за отопление на жилищни сгради и малки и средно големи индустриални помещения.Котелът THOR е пригоден да изгаря твърди горива - дърва, въглища, кокс и др. Котелът за отопление THOR е чугунен секционен котел с опростена структур..
1,399.99 лв.
Без данък:1,399.99 лв.
Чугунен котел на твърдо гориво Solitech Plus 17 -69,8kW Чугунен котел на твърдо гориво Solitech Plus 17 -69,8kW
Не е в наличност
Solitech Plus представлява изключително сполучлив модел котли, пригодени за изгарянето на твърдо гориво от всякакъв тип - дърва, различни видове въглища, кокс и други.Котлите Solitech Plus предлагат мощности от 17kw до 70kw, в зависимост от горивото, което се използва. Разнообразието о..
1,219.99 лв.
Без данък:1,219.99 лв.
Чугунен котел на твърдо гориво Solitech Plus F 17-69,8kW Чугунен котел на твърдо гориво Solitech Plus F 17-69,8kW
Не е в наличност
Чугунените котли Solitech Plus са изключително сполучлив модел котли, пригодени за изгарянето на твърдо гориво от всякакъв тип - дърва, различни видове въглища, кокс.Котлите Solitech Plus предлагат мощности от 17kw до 70kw, в зависимост от горивото, което се използва, което ги прави подходящи ка..
1,419.99 лв.
Без данък:1,419.99 лв.
Чугунен котел FERROLI SFL на твърдо гориво 19-62kW Чугунен котел FERROLI SFL на твърдо гориво 19-62kW
Не е в наличност
Чугунени секционни котли FERROLI SFL е универсално решение за отоплението на Вашият дом.Чугуненият котел FERROLI SFL е предназначен за изгаряне на твърдо гориво - дърва, различни видове въглища, кокс и др., но е лесно пригодим и за работа с пелети. Поради специфичното си устройство котела може л..
1,799.99 лв.
Без данък:1,799.99 лв.
Марка: Thermolux
Високоефективен стоманен котел на твърдо гориво модел 25KWПредлагаме ви един съвременен вариант на класическия котел на твърдо гориво, създаден по съвременни технологии и отговарящ на съвременните екологични стандарти. Thermolux е триходов стоманен котел пригоден за горене на дърва и брикет..
2,000.00 лв.
Без данък:2,000.00 лв.
Марка: Thermolux
Високоефективен стоманен котел на твърдо гориво модел 35KWПредлагаме ви един съвременен вариант на класическия котел на твърдо гориво, създаден по съвременни технологии и отговарящ на съвременните екологични стандарти. Thermolux е триходов стоманен котел пригоден за горене на дърва и брикет..
2,190.00 лв.
Без данък:2,190.00 лв.
Марка: Thermolux
Високоефективен стоманен котел на твърдо гориво модел 40KWПредлагаме ви един съвременен вариант на класическия котел на твърдо гориво, създаден по съвременни технологии и отговарящ на съвременните екологични стандарти. Thermolux е триходов стоманен котел пригоден за горене на дърва и брикет..
2,400.00 лв.
Без данък:2,400.00 лв.
Марка: Thermolux
Високоефективен стоманен котел на твърдо гориво модел 50KWПредлагаме ви един съвременен вариант на класическия котел на твърдо гориво, създаден по съвременни технологии и отговарящ на съвременните екологични стандарти. Thermolux е триходов стоманен котел пригоден за горене на дърва и брикет..
2,700.00 лв.
Без данък:2,700.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.