Меню
Your Cart

Ръчни инструменти

Ръчните инструменти са широка гама от пособия, които помагат в работата на домашния майстор и професионалиста.

Ръчните инструменти се използват практически навсякъде - в дома, гаража, градината, работилницата и в занаятите и производството. Специализирани ръчни инструменти намират приложение в специализирани дейности и дори във високотехнологични и автоматизирани произвдоства. Ефективността и комфорта в работата пряко зависят от качеството и надеждността на инструментите и машините с които боравим. Именно затова ние от ДК Лукс се стремим да предложим най-добро съотношение между цена и качество на инструментите и пособията от тази категория. Качеството на инструментите, които предлагаме е на високо ниво, което гарантира надеждност и дълъг експлоатационен срок на пособията от тази категория. Тук ще откриете както ръчни инструменти за вашето хоби и нуждите за дома и гаража, така и специализирани и профилирани професионални инструменти, пригодени за активна работа и натоварвания. Професионалните инструменти са висок клас ръчни инструменти, които ще осигурят комфорт и надеждност в работата с тях - те са предпочитан избор на професионалистите и хората, които държат на перфектното качество и безупречната работа. 
Кръстатата отвертка PH1 4.5х25мм висококачествен продукт от професионалната серия CETA FORM с характерни здравина, устойчивост и надеждност. Кръстатите отвертки на марката CETA FORM са незаменима част от инвентара на всеки хоби или професионален майстор. Отверткат..
5.79 лв.
Без данък:5.79 лв.
Кръстатата отвертка PH1 4.5х300мм висококачествен продукт от професионалната серия CETA FORM с характерни здравина, устойчивост и надеждност. Кръстатите отвертки на марката CETA FORM са незаменима част от инвентара на всеки хоби или професионален майстор. Отвертка..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Ръчната винторезка представлява комплект от 4 винторезни глави за резби 1/2", 3/4", 1", 11/4" с тресчотка и удобно куфарче. Винторезката е полезен инструмент за всеки домашен майстор и необходимост за професионалистите. ДК Лукс предлага един продукт, който е подходящ за вся..
56.49 лв.
Без данък:56.49 лв.
Кръстатата отвертка PH2 6х200мм висококачествен продукт от професионалната серия CETA FORM с характерни здравина, устойчивост и надеждност. Кръстатите отвертки на марката CETA FORM са незаменима част от инвентара на всеки хоби или професионален майстор. Отвертката..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Пластмасовия калибратор е универсален калибриращ инструмент, който оформя края на многослойната тръба, предназначен за свръзка с компресионен фитинг. Калибратора за многослойни тръби е един изключително полезен инструмент за всеки, който има работа с pex-al-pex и други многослойни тръби. Калибратор..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Професионалния калибратор е универсален калибриращ инструмент, който оформя края на многослойната тръба, предназначен за свръзка с компресионен фитинг. Калибратора за многослойни тръби представлява професионален инструмент за обработка и монтаж на различни pex-al-pex и други многосло..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Вътрешната пружина за огъване на многослойни тръби представлява метална поцинкована пружина, която помага за плавното огъване на pex-al-pex тръбите. Пружината за огъване на многослойни тръби е полезен инструмент както за професионалистите, така и за хоби майсторите. Основното предназначение на пруж..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Външната пружина за огъване на многослойни тръби представлява метална поцинкована пружина, която помага за плавното огъване на pex-al-pex тръбите. Пружината за огъване на многослойни тръби е полезен инструмент както за професионалистите, така и за хоби майсторите. Основното предназначение на пружин..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
ВАЖНО: Инструмента за неръждаеми тръби е необходимо да се комплектова с накрайник от съответния размер, с който вече може да се челосва тръбата. На снимките инструмента за челосване е с накрайник, който се предлага отделно. Инструмента за неръждаеми гофрирани тръби е професионален продукт, ..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Накрайника DN12 за челосване на неръждаеми тръби е предлага възможност за работа с гофрирани тръби DN12 и гайки 1/2". Неръждаемата гофрирана тръба е изкючително подходящо решение за направата на гъвкави връзки в различни отоплителни, соларни, водопроводни и технологични системи. Неръждаемата т..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Накрайника DN16 за челосване на неръждаеми тръби е предлага възможност за работа с гофрирани тръби DN16 и гайки 3/4" Неръждаемата гофрирана тръба е изкючително подходящо решение за направата на гъвкави връзки в различни отоплителни, соларни, водопроводни и технологични системи. Неръждаемата тр..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Накрайника DN20 за челосване на неръждаеми тръби е предлага възможност за работа с гофрирани тръби DN20 и гайки 1" Неръждаемата гофрирана тръба е изкючително подходящо решение за направата на гъвкави връзки в различни отоплителни, соларни, водопроводни и технологични системи. Неръждаемата тръб..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Клещи за рязане на тръби до Ф42 с алуминиево тяло и закалено стоманено острие.Ножицата за тръби е важен и необходим инструмент при изграждането на водопроводната или отоплителна инсталация с ППР или Pex-al-Pex тръби. Ние от ДК Лукс предлагаме висококачествени клещи за рязане на тръби с алуминиев..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Усилени клещи за рязане на тръби до Ф42 с алуминиево тяло и закалено стоманено острие.Усилената ножица за тръби е инструмент, който има широко приложение при изграждането на водопроводната или отоплителна инсталация с ППР или Pex-al-Pex тръби. Използването на качествен и специализиран инструмент..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.