Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Парници и оранжерии

Парници и оранжерии

Парниците и оранжериите предлагат възможност за отглеждане на ранни зеленчуци и растения през все още студената част от годината.

Парниците и оранжериите са неизменна част от селското стопанство от много години. Те са безценен помощник и на любителя градинар в отглеждането на ранни растения и култури. ДК Лукс предлага различни модели парници и оранжерии за вашите нужди. Те са предимно с любителска насоченост и според размерите си са подходящи за различни цели. Парниците, които предлага ДК Лукс са компактни, леки и лесни както за употреба, така и за пренос. Произведени са в България и се предлагат с различни размери подходящи за вашият двор и градина. Освен парници, при нас ще откриете и различни модели сглобяеми оранжерии, за които може да попитате нашите консултанти.

Няма продукти в тази категория.