Меню
Your Cart

Евтини смесители за кухня

ДК Лукс предлага разнообразие от бюджетни евтини смесители с различни марки, които предлагат високо качество и надеждност.

При нас ще откриете разбообразни модели бюджетни смесители за обзавеждането на вашата баня - класически смесители с две ръкохватки, съвременните едноръкохваткови смесители за кухня, стенни и стоящи смесители за умивалник. Въпреки разнообразието си, евтините смесители имат една обща характеристика - оптималното съчетание от ниска цена и добро качество, подплътено с 3 годишна гаранция на продуктите. Бюджетните смесители се проивеждат от чист месинг, без наличие на оловни примеси и други сплави, отливката на тялото е качествена и по нея липсват шупли и неравности. Бюджетните смесители, които предлага ДК Лукс имат и качествено хромирано покритие, устойчиво на механични въздействие.
Смесителите Dahlia и смесителите Vita са двуръкохваткови смесители с класически дизайн, подходящи за всеки един дом, офис или друго помещение. Евтини смесители, съчетаващи високо качество на изработката и материалите, елегантни форми, опростен и олекотен дизайн, което позволява да се предлагат на изгодни цени. Смесителите Dahlia и смесители Vita предлагат различни модели -  няколко типа душ батериисмесители за умивалник със стенен монтаж и стоящи смесители за мивка.
Друг акцент при бюджетните смесители е серията Aquarius смесители за кухня със съвременен дизайн от едноръкохватков тип с керамичен механизъм. Смесителите Aquarius имат олекотен и изчистен дизайн, който аргументира ниската си цена благодарение на ниското тегло. Телата на смесителите Aquarius се отливат по иновативна технология, която позволява постигане на здравина и надеждност с използването на значително по-малко материал. Карамичния механизъм също е с високо качество, което дава сигурност при избора на този продукт.

Смесителна душ батерия Dahlia представлява смесител за вана с подвижен душ и закачалка.Продукта представлява качествен смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Dahlia. Душ батерията е предназначена за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексц..
53.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
ДК Лукс ви предлага смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Vita. Душ батерията е за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени в комплекта. Смесителя за вана и душ е двуръкохватков смесител за баня, с метални ръкохватки..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Смесител за банята с неподвижен душ от серията Dahlia.Продукта представлява комплект от смесителна батерия, стационарен душ, душ глава и крепежни елементи. Монтажа се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени също в комплекта.Предлаганите от ДК Лукс смесители от тази ..
114.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Стенен смесител с подвижен душ и окачване от серията Dahlia. Душ батерията е предназначена за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени също в комплекта. Този смесител за баня няма чучур за течаща вода, а само извод за подвижен душ, което го прави ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
ДК Лукс ви предлага смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за м..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите от тази серия, предлага..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексце..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите, ко..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание на стенния кухненски смесител Aquarius:Материал: месинг Покритие: хром Тип: стенен монтаж, чучур Аксесоари: ексцентрици, розетки, уплътнения Междуосие: 15см Проекция на чучура: 16см В/Ш/Д: 13/18/16см Гаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохва..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание:Материал: месингПокритие: хромТип: стенен монтаж, чучурАксесоари: ексцентрици, розетки, уплътненияМеждуосие: 15смПроекция на чучура: 18смВ/Ш/Д: 13/18/18смГаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание:Материал: месингПокритие: хромТип: стенен монтаж, чучурАксесоари: ексцентрици, розетки, уплътненияМеждуосие: 15смПроекция на чучура: 22смВ/Ш/Д: 13/18/22смГаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Смесител за кухня Dahlia - стоящ Смесител за кухня Dahlia - стоящ
-8 %
Стоящ смесител за кухня с висока лебедка от серията Dahlia. Смесителната батерия е подходяща за монтаж въхру плота на кухненската мивка или на мивката в банята. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта. Там ще намерите и гъвкави връзки за ..
35.99 лв. 38.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание на стоящия кухненски смесител Aquarius:Материал: месинг Покритие: хром Тип: стоящ монтаж, чучур Аксесоари: меки вързки 30см, 3/8"хМ10, крепежни елементи, уплътнения Светъл отвор на плота: 3,2см Проекция на чучура: 16см В/Ш/Д: 13/6/16см Гаранция: 5 години!ДК Лукс предлага на с..
31.49 лв.
Без данък:31.49 лв.
Марка: Aquarius
Стоящият смесител Aquarius представлява кухненски смесител с висок чучур, който ви предлага комфорт, съвременен дизайн, качество и ниска цена.Смесителя за кухня от серия Aquarius е красив стоящ смесител с изчистени форми и висок чучур. Основното предназначение на смесителя Aquarius с в..
46.99 лв.
Без данък:46.99 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.