Меню
Your Cart

Евтини смесители за кухня

ДК Лукс предлага разнообразие от бюджетни евтини смесители с различни марки, които предлагат високо качество и надеждност.

При нас ще откриете разбообразни модели бюджетни смесители за обзавеждането на вашата баня - класически смесители с две ръкохватки, съвременните едноръкохваткови смесители за кухня, стенни и стоящи смесители за умивалник. Въпреки разнообразието си, евтините смесители имат една обща характеристика - оптималното съчетание от ниска цена и добро качество, подплътено с 3 годишна гаранция на продуктите. Бюджетните смесители се проивеждат от чист месинг, без наличие на оловни примеси и други сплави, отливката на тялото е качествена и по нея липсват шупли и неравности. Бюджетните смесители, които предлага ДК Лукс имат и качествено хромирано покритие, устойчиво на механични въздействие.
Смесителите Dahlia и смесителите Vita са двуръкохваткови смесители с класически дизайн, подходящи за всеки един дом, офис или друго помещение. Евтини смесители, съчетаващи високо качество на изработката и материалите, елегантни форми, опростен и олекотен дизайн, което позволява да се предлагат на изгодни цени. Смесителите Dahlia и смесители Vita предлагат различни модели -  няколко типа душ батериисмесители за умивалник със стенен монтаж и стоящи смесители за мивка.
Друг акцент при бюджетните смесители е серията Aquarius смесители за кухня със съвременен дизайн от едноръкохватков тип с керамичен механизъм. Смесителите Aquarius имат олекотен и изчистен дизайн, който аргументира ниската си цена благодарение на ниското тегло. Телата на смесителите Aquarius се отливат по иновативна технология, която позволява постигане на здравина и надеждност с използването на значително по-малко материал. Карамичния механизъм също е с високо качество, което дава сигурност при избора на този продукт.

Смесителна душ батерия Dahlia представлява смесител за вана с подвижен душ и закачалка.Продукта представлява качествен смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Dahlia. Душ батерията е предназначена за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексц..
45.49 лв.
Без данък:45.49 лв.
ДК Лукс ви предлага смесител за баня с подвижен душ и окачване от серията Vita. Душ батерията е за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени в комплекта. Смесителя за вана и душ е двуръкохватков смесител за баня, с метални ръкохватки..
52.99 лв.
Без данък:52.99 лв.
Смесител за банята с неподвижен душ от серията Dahlia.Продукта представлява комплект от смесителна батерия, стационарен душ, душ глава и крепежни елементи. Монтажа се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени също в комплекта.Предлаганите от ДК Лукс смесители от тази ..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Стенен смесител с подвижен душ и окачване от серията Dahlia. Душ батерията е предназначена за стенен монтаж, който се осъществява посредством ексцентрици и розетки, включени също в комплекта. Този смесител за баня няма чучур за течаща вода, а само извод за подвижен душ, което го прави ..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
ДК Лукс ви предлага смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за м..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите от тази серия, предлага..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексце..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Марка: Aquarius
Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител Aquarius е проектиран с дълга лебедка именно, за да бъде използван за кухненски мивки или големи мивки за баня. ДК Лукс предлага смесителната кухненска батерия от серия..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите, ко..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Стоящ смесител за кухня с висока лебедка от серията Dahlia. Смесителната батерия е подходяща за монтаж въхру плота на кухненската мивка или на мивката в банята. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта. Там ще намерите и гъвкави връзки за ..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Aquarius
ДК Лукс предлага на стоящ смесител за кухня Aquarius  - бюджетен кухненски смесител с високо качествоСмесителна батерия от серия Aquarius с издължен чучур. Това е стандартен смесител за вашата кухня, който пасва еднакво добре както на иноксови и алпака мивки, така и на модерните полимермрам..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Aquarius
Стоящият смесител Aquarius представлява кухненски смесител с висок чучур, който ви предлага комфорт, съвременен дизайн, качество и ниска цена.Смесителя за кухня от серия Aquarius е красив стоящ смесител с изчистени форми и висок чучур. Основното предназначение на смесителя Aquarius с в..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.