Меню
Your Cart

Пили

ДК Лукс предлага голям избор от пили с различна форма, едрина и приложение.

Пилите са специализиран ръчен инструмент с абразивна повърхност, който се използва за обработка на различни повърхности и обработка на детайли от различен материал. Пилите имат различна форма и различна ердина, според което имат и различно приложение. Независимо спецификацията им обаче, принципа на работа е един и същ - повърхностите и детайлите се обработват чрез отнемане  на тънък слой от дърво, метал, платмаса или други материали от които са изработени детайлите. Предлагаме разнообразие от пили с различни размери и форми. При нас ще намерите и комплекти пили за метал, пили за дърво, пили за заточване и други. Сред различните модели има различни форми - плоски пили, кръгли пили, такива с овална форма, триъгълни и други. Пилите могат да бъдар фини, полуфини и груби, както и комбинирани с различна едрина, с двойни и кръстосани нарези. Тези ръчни инструменти намират широко приложение в различни области на дървообработванено, промишлеността и занаятите, както и за заточване на различни режещи инструменти. Пилите се използват не само от специализираните майстори, но и от всеки домашен майстор и са задължителен ръчен инструмент в инвентара на всяка една работилница.
Пила, ситна Тип: Плоска Дължина: 8" /200 мм Ширина: 20 мм Дръжка: Да..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Пила, ситна Тип: Плоска Дължина: 10" /250 мм Ширина: 25 мм Дръжка: Да..
15.96 лв.
Без данък:15.96 лв.
Пила, ситна Тип: Плоска Дължина: 12" /300 мм Ширина: 30 мм Дръжка: Да..
25.13 лв.
Без данък:25.13 лв.
Пила за верижен трион Размер: 4мм Подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Твърърдост на стоманата: 50HRC..
2.68 лв.
Без данък:2.68 лв.
Пила за верижен трион Размер: 4.5мм Подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Твърърдост на стоманата: 50HRC..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Пила за верижен трион Размер: 4.8мм Подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Твърърдост на стоманата: 50HRC..
3.24 лв.
Без данък:3.24 лв.
Комплект пили за верижен трион 3 бр. Размер: 4мм Подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Твърърдост на стоманата: 50HRC..
4.33 лв.
Без данък:4.33 лв.
Пилите за верижен трион са подходящи за заточване на всички видове веригиПилите за верижен трион на Premium са подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Пилите са специализиран ръчен инструмент  за отнемане на материала от повърхността на детайлите..
4.33 лв.
Без данък:4.33 лв.
Комплект пили за верижен трион 3 бр. Размер: 4.8мм Подходящи за заточване на всички видове вериги за електрически и бензинови резачки. Твърърдост на стоманата: 50HRC..
4.33 лв.
Без данък:4.33 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.