Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ПВЦ Фитинги

ПВЦ фитингите са изключително важни компоненти необходими за изграждането на канализационната система в сградите и извън тях.

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от ПВЦ фитинги, за да може да отговори на нуждите и изискванията на всеки потребител. Всеки един проект и всяка една сграда и жилище имат своята индивидуалност, която се проектира във всяка една инсталация - електрическа, отоплителна, водопровод и канализация и т.н. Именно затова е необходимо голямото разнообразие от ПВЦ тръби и ПВЦ фитинги - за да може да се отговори на специфичните нужди на всяка една система. Разнообразието от ПВЦ фитинги дава възможност за свързването на тръби в различни конфигурации.

Приложение на ПВЦ фитингите:

ПВЦ фитингите имат широко приложение в изграждането на канализационни и отводнителни системи. Известно приложение ПВЦ фитинги и тръби имат във водопроводни, напоителни и електроинсталации. ПВЦ фитингите са универсални и приложими в различни тръбопроводи. Изискване на вътрешносградната канализация е използването на фитинги от полипропилен (ППК).

ПВЦ фитингите и ППК фитингите, които ДК Лукс предлага са от избрани производители, които гарантират високото качество и надеждност на техните продукти. VALDOM Сърбия е един от производителите на ПВЦ и ППК фитинги за канализация, който работи в иновативни технологии и модерна производствена база - допълнителна гаранция за качество на продуктите. При нас ще откриете иновативни ПВЦ фитинги като раздвижените колена и разклонители, които изключително много улесняват изграждането и ремонта на канализационните системи. Имаме на склад голямо разнообразие от ПВЦ и ППК колена, дъги, разклонители и намалители и за най-нестандартните участъци от канализационната система. Не на последно място - разполагаме и с ПВЦ фитинги за изграждането на отводнителни трасета на системите за климатизация.

Няма продукти в тази категория.