Меню
Меню
Филтър
Your Cart

PVC фитинги

ПВЦ фитингите са изключително важни компоненти необходими за изграждането на канализационната система в сградите и извън тях.

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от ПВЦ фитинги, за да може да отговори на нуждите и изискванията на всеки потребител. Всеки един проект и всяка една сграда и жилище имат своята индивидуалност, която се проектира във всяка една инсталация - електрическа, отоплителна, водопровод и канализация и т.н. Именно затова е необходимо голямото разнообразие от ПВЦ тръби и ПВЦ фитинги - за да може да се отговори на специфичните нужди на всяка една система. Разнообразието от ПВЦ фитинги дава възможност за свързването на тръби в различни конфигурации.

Приложение на ПВЦ фитингите:

ПВЦ фитингите имат широко приложение в изграждането на канализационни и отводнителни системи. Известно приложение ПВЦ фитинги и тръби имат във водопроводни, напоителни и електроинсталации. ПВЦ фитингите са универсални и приложими в различни тръбопроводи. Изискване на вътрешносградната канализация е използването на фитинги от полипропилен (ППК).

ПВЦ фитингите и ППК фитингите, които ДК Лукс предлага са от избрани производители, които гарантират високото качество и надеждност на техните продукти. VALDOM Сърбия е един от производителите на ПВЦ и ППК фитинги за канализация, който работи в иновативни технологии и модерна производствена база - допълнителна гаранция за качество на продуктите. При нас ще откриете иновативни ПВЦ фитинги като раздвижените колена и разклонители, които изключително много улесняват изграждането и ремонта на канализационните системи. Имаме на склад голямо разнообразие от ПВЦ и ППК колена, дъги, разклонители и намалители и за най-нестандартните участъци от канализационната система. Не на последно място - разполагаме и с ПВЦ фитинги за изграждането на отводнителни трасета на системите за климатизация.

Опаковка: Пакет: 30 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф50 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система..
9.02 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 15 бр Тръбите и фитингите от HT(PP) са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води. Тръбите и фитингите сe свързват посредством муфи, а водоустойчивостта се постига чрез уплътнителни пръсте..
4.40 лв.
Купи
ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф50ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф50 Противовакуумен клапан изработен от PVC. Монтира се чрез залепване. Противовакуумният клапан е предназначен за предпазване от създаването на вакуум в канализационните тръби и може да замести основната вентилация в тях.Клапанът е проектиран така..
14.53 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 25 бр / Пале: 300 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф50 Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
68.46 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 15 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф75 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система..
12.04 лв.
Купи
ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф75ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф75 Противовакуумен клапан изработен от PVC. Монтира се чрез залепване. Противовакуумният клапан е предназначен за предпазване от създаването на вакуум в канализационните тръби и може да замести основната вентилация в тях.Клапанът е проектиран така..
17.48 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 1 бр / Пале: 280 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф75 Канализационната PVC система представлява трислойна външна ка..
78.29 лв.
Купи
PVC КАПА Ф110
Безплатно
Опаковка: Кашон: 25 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.PVC КАПА Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система от тръби..
0.00 лв.
Опаковка: Кашон: 20 бр / Пале: 160 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 110/110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
10.70 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 20 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ВЕНТИЛАЦИОННА ШАПКА Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна систем..
14.39 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 60 бр / Пале: 480 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф110 - 15° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
6.92 лв.
Опаковка: Кашон: 55 бр / Пале: 400 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф110 - 30° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
8.83 лв.
Опаковка: Кашон: 50 бр / Пале: 400 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
4.51 лв.
Опаковка: Кашон: 40 бр / Пале: 320 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф110 - 67.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализац..
7.09 лв.
Опаковка: Кашон: 40 бр / Пале: 320 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.КОЛЯНО PVC Ф110 - 87.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализ..
5.45 лв.
Купи
Опаковка: Пакет: 15 бр Тръбите и фитингите от HT(PP) са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води. Тръбите и фитингите сe свързват посредством муфи, а водоустойчивостта се постига чрез уплътнителни пръсте..
6.12 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 70 бр / Пале: 560 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.МУФА С УПЛЪТНЕНИЕ PVC Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна кана..
4.32 лв.
Купи
Опаковка: 1 бр. без опаковка Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ПРЕХОД КАМЕНИН PVC 110/75 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна..
5.78 лв.
Купи
ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф110ПРОТИВОВАКУУМНА КЛАПА Ф110 Противовакуумен клапан изработен от PVC. Монтира се чрез залепване. Противовакуумният клапан е предназначен за предпазване от създаването на вакуум в канализационните тръби и може да замести основната вентилация в тях.Клапанът е проектиран та..
36.32 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 25 бр / Пале: 200 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 110/110 - 87.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна..
8.04 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 30 бр / Пале: 240 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ PVC Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна..
8.38 лв.
Опаковка: Кашон: 1 бр / Пале: 133 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
104.12 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 25 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ТАПА ЗА ФИТИНГ  PVC Ф110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна систем..
4.36 лв.
Купи
Опаковка: 1 бр. без опаковка Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ПРЕХОД КАМЕНИН PVC 110/90 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна..
6.38 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 16 бр / Пале: 128 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 125/110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
18.00 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 12 бр / Пале: 96 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 125/125 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна ка..
21.82 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 56 бр / Пале: 384 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.PVC РЕДУКЦИЯ 125/110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализаци..
9.25 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 40 бр / Пале: 320 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф125 - 15° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
11.41 лв.
Опаковка: Кашон: 35 бр / Пале: 280 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф125 - 30° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
14.20 лв.
Опаковка: Кашон: 30 бр / Пале: 240 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф125 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализацио..
9.26 лв.
Опаковка: Кашон: 30 бр / Пале: 240 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ДЪГА PVC Ф125 - 67.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализац..
14.20 лв.
Опаковка: Кашон: 25 бр / Пале: 200 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.КОЛЯНО PVC Ф125 - 87.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализ..
12.61 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 55 бр / Пале: 440 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.МУФА С УПЛЪТНЕНИЕ PVC Ф125 Канализационната PVC система представлява трислойна външна кана..
9.25 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 19 бр / Пале: 152 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 125/110 - 87.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна..
18.71 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 20 бр / Пале: 160 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ PVC Ф125 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна..
21.74 лв.
Опаковка: Кашон: 1 бр / Пале: 114 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РЕВИЗИЯ С ВЪЗВРАТНА КЛАПА Ф125 Канализационната PVC система представлява трислойна външна к..
174.00 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 16 бр / Пале: 128 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 125/125 - 87.5° Канализационната PVC система представлява трислойна външна..
18.71 лв.
Купи
Опаковка: 1 бр. без опаковка Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ПРЕХОД КАМЕНИН PVC 150/110 Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационн..
6.38 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 9 бр / Пале: 72 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 160/110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна кан..
16.61 лв.
Купи
Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ ДВОЕН PVC 160/110 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система от тръби и ф..
49.27 лв.
Купи
Опаковка: Кашон: 8 бр / Пале: 64 бр Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ PVC 160/125 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна кан..
19.24 лв.
Купи
Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.РАЗКЛОНИТЕЛ ДВОЕН PVC 160/160 - 45° Канализационната PVC система представлява трислойна външна канализационна система от тръби и фи..
67.38 лв.
Купи
Показани 1 от 42 | 116 (3 Страници)
Филтър за продкти