Меню
Your Cart

Гъвкави връзки

ДК Лукс разполага с голямо разнообразие от гъвкави връзки на достъпни цени. В тази категория ще намерите широка гама гъвкави връзки за вода и газ в различни комбинации от дължини, дебелини и накрайници. Ние предлагаме всичко за майстора - гъвкави съединения и връзки с дължини от 20 - 300см. с различни накрайници за по-лесна инсталация към Вашата водопроводна система.

Избрали сме да Ви предложим гъвкавите съединения за вода, произвеждани в България с марка Булмат. Модерният завод, дългогодишния опит и високите стандарти на работа са утвърдили марката като лидер на българския пазар и имаща стабилни позиции на европейския и световен пазар. Гъвкавите връзки се произвеждат от висококачесвени материали и преминават стриктен качествен контрол. Приложението на тези продукти е широко - меки връзки се използват в домакинството - за свързване на смесители, тоалетни казанчета, домакински уреди, като меки връзки за бойлери и др. Гъвкави съединения имат широко приложение и в промишлеността.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 20см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
5.69 лв.
Без данък:5.69 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
6.59 лв.
Без данък:6.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
7.59 лв.
Без данък:7.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 80см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
8.59 лв.
Без данък:8.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 100см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
9.59 лв.
Без данък:9.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 120см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
10.59 лв.
Без данък:10.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 150см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 200см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
14.49 лв.
Без данък:14.49 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 250см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 300см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Bulmat
Продуктът представлява гъвкава връзка за вода произведена в България.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и флуиди, които са с различна дължина и присъединителни размери. Приложението на меките връзки е широко - използват се за свързван..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 20см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
6.89 лв.
Без данък:6.89 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
8.29 лв.
Без данък:8.29 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
9.79 лв.
Без данък:9.79 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 80см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
11.19 лв.
Без данък:11.19 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 100см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
12.69 лв.
Без данък:12.69 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавите връзки за вода са продукт с широко приложение в бита и домакинството.Меките връзки представляват висококачествени гъвкави съединения за пренос на вода и други течности с различна дължина и присъединителни размери. ДК Лукс Ви предлага гъвкавите връзки за вода произве..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 120см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
14.09 лв.
Без данък:14.09 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 150см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
16.29 лв.
Без данък:16.29 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 200см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
19.89 лв.
Без данък:19.89 лв.
Марка: Bulmat
Гъвкавите връзки за вода са продукт с отлично качество, произведен в България.Приложението е различно - меките връзки се използват се за свързване на кранове, смесители, тоалетни казанчета, бидета, кафе машини, като меки връзки за бойлери и други. Изделието се произвеждат по ..
3.05 лв.
Без данък:3.05 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN20 е с дължина 20см и се свързва посредством холендрови гайки 1".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в разл..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN20 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 1".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в разл..
11.19 лв.
Без данък:11.19 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN20 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 1".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в разл..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Показани 1 от 24 | 43 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.