Меню
Your Cart

Медни фитинги за запояване

Медните фитинги за запояване са основен компонент в изграждането на тръбни системи от медни тръби.

Медните фитинги, които предлага ДК Лукс представляват широка гама продукти с различна форма и размер, предназначени за изграждане на тръбни системи с медни тръби. Такива системи са основно отоплителните, климатичните и соларни инсталации, както някои производствени линии и водопроводни системи. Използването на медни тръби макар и относително скъпо спрямо алтернативите с многослойни тръби, превръща една такава инсталация във "вечна". Медните фитинги за запояване предлагат отлично качество на изгодна ниска цена. Този метод на монтаж и изграждане на тръбни инсталации предлага две основни предимства - по-ниската цена на фитингите спрямо компресионните и прес-фитинги и изключителната здравина и надеждност на спойките. Специфичното при медните фитинги за запояване е използването на специализирани инструменти и консумативи - почистващ флюс, спояващ компонент и газ, горелка и други. Необходимостта от предварителна обработка на тръбите и самият процес на запояване на медните фитинги правят изграждането на тръбната система трудоемък и прецизен процес, който изисква допълнителни умения и пособия.
ДК Лукс предлага широка гама фитинги за запояване с размери от Ф10 до Ф54. При нас ще откриете висококачествени продукти на изгодни цени.

Медната капа Ф15 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
0.99 лв.
Без данък:0.99 лв.
Медната капа Ф18 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Медната капа Ф22 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Медната капа Ф28 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Медната капа Ф35 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
9.79 лв.
Без данък:9.79 лв.
Медната капа Ф42 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Медната капа Ф54 е предназначена за запояване към медни тръби.Медната капа представлява меден фитинг, който служи за затапване на медна тръба. Капата за медни тръби се предлага в различни размери. Тази серия медни капи и другите фитинги се запояват, като създават ед..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Медната муфа модел Ф10 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.64 лв.
Без данък:0.64 лв.
Медната муфа модел Ф12 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.39 лв.
Без данък:0.39 лв.
Медната муфа модел Ф15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.34 лв.
Без данък:0.34 лв.
Медната муфа модел Ф16 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.49 лв.
Без данък:0.49 лв.
Медната муфа модел Ф18 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.44 лв.
Без данък:0.44 лв.
Медната муфа модел Ф22 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
0.69 лв.
Без данък:0.69 лв.
Медната муфа модел Ф28 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
1.54 лв.
Без данък:1.54 лв.
Медната муфа модел Ф35 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
3.59 лв.
Без данък:3.59 лв.
Медната муфа модел Ф42 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
6.59 лв.
Без данък:6.59 лв.
Медната муфа модел Ф54 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби.Медната муфа представлява права връзка за медни тръби с женско женско присъединяване. Медната муфа и другите фитинги от тази серия са предназначени за запояване. Чрез запояването на медните фитинги и тръби се получ..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Медната редукция модел Ф18хФ15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
0.64 лв.
Без данък:0.64 лв.
Медната редукция модел Ф22хФ15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
Медната редукция модел Ф22хФ18 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
Медната редукция модел Ф28хФ15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
4.29 лв.
Без данък:4.29 лв.
Медната редукция модел Ф28хФ18 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
4.79 лв.
Без данък:4.79 лв.
Медната редукция модел Ф28хФ22 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Медната редукция модел Ф35хФ15 е предназначена за запояване и свръзка на медни тръби и фитинг с различни размери.Медната редуктивна муфа представлява права връзка между медна тръба и меден фитинг. Медния преход е с мъжко женско присъединяване. Медната редукция има различни размери..
12.69 лв.
Без данък:12.69 лв.
Показани 1 от 24 | 132 (6 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.