Меню
Your Cart

Серия Winner

Дизайнерските смесители от серията Winner имат богата гама модели различни по функционалност и дизайн смесители за банята и кухнята.

Серията Winner е серия луксозни смеслители на италианската компания Remer, един от лидерите и иноваторите в производството и развитието на сектора за обзавеждане за баня. Тук ще намерите вашият смесител за баня или кухня , като цялата линия следва съвременните тенденции и стилния дизайн. В смесителите Winner са реализирани най-новите технологии и иновации, които позволяват да се получи красивия изчистен дизайн на моделите, перфектното им качество, като същевременно се запази ниската цена. Смесителите Winner са печелившето съчетание между дизайна, високото качество и атрактивната цена. Не на последно място - в серия Winner в вложена мисъл за бъдещето и природата - всички дизайнерски смесители са снабдени с водоспестяващи аератори, които намаляват разхода на вода. 
ДК Лукс ви предлага голям избор от кухненски смесители, душ батерии, душове и системи за вграждане, хидромасажни панели, стоящи и стенни смесители от серията Winner, които притежават елегантна и изчистена визия и съвременен дизайн. Продуктите на компанията Remer са с отлично качество, гаранция за което е над 50-годишния опит на производителя, модерно оборудваната фабрика и високите стандарти, по които се произвеждат смесителите. Разгледайте и другите продукти от марката, които ще ви грабнат с иновативен дизайн и атрактивни цени.

Марка: Remer
Стояща смесителна батерия от луксозната серия Winner на италианския производител Remer.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Смесителя за мивка Winner, както и другите смесители от тази изящна серия..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Марка: Remer
Стоящия смесител за баня Winner е изключително подходящо решение за маломерни и тесни бани, в които е трудно поставянето на душ батерия и смесител за умивалник.Това е смесител за баня от висок клас от серията Winner. Тези модели съчетават в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и ел..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Високия стоящ смесител за умивалник е с високо тяло, предназначен за мивки тип купа.Продукта представлява луксозен стоящ смесител, подходящ както за мивката в банята, така и за кухненски мивки. Смесителната батерия е характерна с издълженото във височина и дължина тяло, което я прави подходяща з..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за душ от серията смесители Winner, качествен италиански смесител от Remer.Това е душ батерия от висок клас, съчетаваща отлично качество, елегантни форми и изчистен дизайн с изгодна цена. Смесителите от серия Winner могат да Ви предложат това съчетание от предимс..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Марка: Remer
Луксозен смесител за вана и душ от серията Winner, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предло..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител за душ колона с чучур за вана, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W34 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесителя за баня Winner съчетав..
289.99 лв.
Без данък:289.99 лв.
Марка: Remer
Смесителна батерия за вграждане е част от серията луксозни смесители Winner.Смесителя за вграждане Winner е смесителна батерия, предназначена за скрит монтаж в стената или към хидромасажни панели. Смесителя за вграждане е както за банята, така и за други помещения където е възможн..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя за вграден монтаж представлява луксозен смесител с вграден превключвател от серията смесители Winner.Смесителя за вграждане серия Winner е смесителна батерия за вграден монтаж с широко приложение. Смесителите за вграждане имат естетичен и компактен дизайн, може да с..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Марка: Remer
Вградения смесител за умивалник WINNER има красив минималистичен дизайн и уникална визия.Предлагаме на вашето внимание един красив вграден смесител за умивалник подходящ за обзавеждането на модерни и стилни бани. Смесителя за вграждане е естетично и компектно решение за вашата мивка - вградените..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с чучур и душ пита.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елеме..
296.99 лв. 329.99 лв.
Без данък:296.99 лв.
Душ система за вграждане WINNER с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Душ системата WINNER в луксозен комплект смесител за вграждане с душ пита и подвижен душ.Вградения душ WINNER и другите смесители от серията са цялостно решение за вашата баня с гарантирано качество, функционалност и стил. Душ системата WINNER включва няколко отделни елемента..
341.99 лв. 379.99 лв.
Без данък:341.99 лв.
Марка: Remer
Кухненски смесител Winner за стенен монтаж със стандартна лебедка.Продукта представлява луксозна смесителна батерия за кухненска мивка - за стенен монтаж. Подходящ е за почти всички кухненски мивки, както и за много модели мивки в банята. Стенния кухненски смесител носи в себе си три важни ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Марка: Remer
Кухненският смесител Winner, предназначен стенен монтаж с висока лебедка е фунционален и удобен смесител за Вашата кухня.Продукта представлява луксозна смесителна батерия за кухненска мивка. Този смесител е проектиран с висок чучур и за стенен монтаж. Разположението на чучура..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Марка: Remer
Кухненска смесителна батерия с висока лебедка от луксозната серия Winner.Продукта представлява луксозен стоящ смесител за кухненска мивка - тип стояща батерия, която се монтира въхру кухненския плот. Лебедката на кухненския смесител е издължена във височина. Подходящ е за почти всички ..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя за кухня с накланящ чучур представлява стоящ смесител с подвижна лебедка, която не само се върти, но и се накланя.Смесителя с накланящ се чучур е перфектното решение за по-малки и тесни помещения, когато в близост до плота на мивката има шкафове, прозорци и други подвижни елементи..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Кухненска смесителна батерия от луксозната серия Winner е предназначена за монтаж върху кухненската мивка.Продукта представлява луксозен стоящ смесител за кухненска мивка - тип стояща батерия, която се монтира въхру кухненския плот или към мивката. Размерите на смесителя са подходящи за почти вс..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител с душ колона, чучур за вана и подвижен душ, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W 34 AUFM20 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесит..
399.99 лв.
Без данък:399.99 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.