Меню
Your Cart

Сифони за кухненски мивки

Сифоните за кухненски мивки са специално проектирани сифони, за полимермраморни и иноксови мивки със специфична структура.

Сифонът е важен и отговорен елемент, който се грижи за отводняването на кухненската мивка, за което има специфични изисквания към него. В кухненските мивки се извършват много дейности - миене на съдове, миене и обработка на различни хранителни продукти и други. Тези активности са съпроводени от голямо количество вода за оттичане, както и до попадането и натрупването на по-едри отпадъци в мивката. Затова е необходимо и кухненския сифон да отговаря на тези специфики - кухненските сиофни имат голяма горна част (витло), което да поема голям обем това и решетка, която да задържа едрите отпадъци. Особено при предпазната решетка на сифоните за кухненски мивки е, че тя може да се отстрани лесно, за да се почисти и да се постави обратно - без разглобяване. Сифоните за кухня, които ДК Лукс предлага са различни модели, които предлагат различна функционалност - тук ще откриете както стандартни сифони за неръждаеми мивки и сифони за полимермраморни мивки. Освен това, ние от ДК Лукс предлагаме сифони за двукоритни мивки, кухненски сифони с преливник и сифони с извод за пералня. Основно кухненските сифони се изработват от здрава санитарна пластмаса и разполагат с гофрирана връзка, което ги прави лесни за монтаж и поддръжка.
Марка: Remer
Месинговото витло за сифон за мивка се предлага комплект с тапа за мивка и синджирче.Месинговото витло за сифони е подходящо за различни модели и видове сифони за мивка. Прецизната изработка прави витлото за мивка подходящ продукт, с който да комплектовате луксозен сифон..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е продукт с високо качество и изгодна цена. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона се състои от различни елементи свързани помежду си с резба и/или уплътнения. В опаковката на сифона ще намерите витло за мивка с неръждаема ц..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за голямо витло...
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и тръбно удължение. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички порцеланови мивки за баня и..
6.29 лв.
Без данък:6.29 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка размер ф92, утайник с възможност за почистване, преливник и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за кухненски мивки с отвор за гол..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е висококачествен продукт на изгодна цена. Сифона за мивка има утайник и мека връзка, която позволява лесното му поставяне дори в тесни и труднодостъпни места. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона е съставен от различни ел..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички пор..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, преливник за мивка и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Предназначен е за кухненски мивки...
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи кухненски мивки с д..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за двукоритна кухненска мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта са включени две големи витла с размер ф92, съединения, утайник с възможност за лесно почистване, извод за пералня и тръбно удължение.. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за големи к..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.