Меню
Your Cart

Декоративни чешми и канелки

ДК Лукс разполага с най-различни аксесоари за декоративни чешми. Всяка чешма е уникална сама по себе си. За да я направите по интересна и красива, разгледайте нашите артикули в категория декоративни чешми - тук ще намерите оригинални и красиви декоративни канелки, които ще придадат античен вид и интригуваща визия не само на градинската чешма, но и на целия кът около нея. С различните модели канелки и декоративни чешми може да преобразите Вашия двор до неознаваемост. При нас ще откриете много интересни и разнообразни модели декоративни канелки за Вашия двор.

Ние от ДК Лукс предлагаме висококачествени и издържливи канелки и декоративни чешми на достъпни цени. Продуктите на ДК Лукс сред които и всички модели декоративни кранове и антични канелки са с високо качество. Всички градински кранове и канелки, които ще видите тук са направени от месинг с различно покритие, което придава античния им вид. Градинските канелки имат красив декоративен ефект благодарение на оригиналния дизайн и красивите форми. Тук ще намерите спирателни канелки с различни декоративни ръкохватки под формата на различни животни - птичка, делфин, пате, петел, риба, катеричка и други. ДК Лукс предлага и антични канелки с лъвска или драконова глава, които са изключително масивни и тежки - придават луксозна и антична визия на чешмата. Продуктите ни в тази категория са оптималното съчетание между оригинална визия, отлично качество и ниска цена - красива декорация, на която да се наслаждавате във Вашият двор или градина.

Декоративната канелка ORIENT има уникален ретро дизайн и богата орнаментика. Декоративната канелка ORIENT, както изхожда от името и предлага неподправена ретро и ориенталска визия. Тялото на ретро канелката е богато орнаментирано с мотиви от арабския свят и източните цивилизации. Тази кан..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Подходяща ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. ДК Лукс Ви предлага този продукт, изработен от висококачествен месинг с покритие полиран мед. Декоративната канелка има изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Създадена е да внесе античен оттенък на двора, в градината&nbs..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма - канелка с драконова глава и розетка. Декоративната чешма е продукт, изработен от висококачествен месинг с изкуствено състарено покритие. Декоративната канелка притежава изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация н..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Remer
Декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка. Предлаганият от ДК Лукс продукт е изработен от висококачествен месинг с покритие мед шагрен. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Моделът Atina представлява..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка, която ДК Лукс Ви предоставя на най-добра цена. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие полиран мед. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация на чешмата в двора, на вилата ил..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка, която ДК Лукс Ви предоставя на най-добра цена. Декоративната канелка е продукта е изработен от висококачествен месинг с изкуствено състарено покритие. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация за д..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Спирателната канелка с ръкохватка Катеричка е предназначена за украса на декоративни чешми в двора и градината.Декоративната канела е продукт предназначен за украса и декорация на чешмата в двора и градината, за обществени места като паркове, градинки и други. Канелката Катеричка има интере..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративната канелка от месинг с ръкохватка Делфин е продукт с неповторим античен оттенък. Декоративната канела е подходяща за декорация на чешмата в двора и градината, за обществени места като паркове, градинки и други. Канелата е изработена от масивен месинг и е с интересен и оригинален дизайн н..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Месингова декоративна канелка с ръкохватка Пате е продукт предназначен за декоративни цели, който запазва високото си качество и функционалност. Декоративната канела е подходяща за декорация на обществени места - градини, паркове, басейни и други, внася атмосфера и придава оригинален вид на гр..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративната канелка от месинг с ръкохватка Петел е отличен избор за декорацията на двора и градината.Декоративната канела е подходящо решение за декорация и на обществени чешми, басейни и други места, внася атмосфера и придава оригинален вид на градинската чешма в двора. Канелата е изработена ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративната канелка с ръкохватка Птичка представлява спирателна канелка с накрайник за маркуч в цвят античен бронз.Декоративната канела е канелка, подходяща за декорация на обществени места, паркове, градини, басейни и други. Канелката внася атмосфера и придава антична визия на градинскат..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Спирателната канела с ръкохватка Рибка е декоративна канелка с накрайник за маркуч в цвят античен бронз. Канелката Рибка е подходяща за декорация на градински чешми, за обществени места - паркове, градини и басейни. Канелата е изработена от масивен месинг и има щуцер за градински маркуч. Най-важнат..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Декоративна месингова канелка с ръкохватка Охлюв е интересен и оригинален продукт за декорация на Вашата градина.Декоративната канела е подходящо решение за декорация на обществени чешми, паркове и басейни, придава оригинален вид и внася антична атмосфера в градината и двора. Канелата ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Материал: месинг Покритие: хром-никел Тип: стенен монтаж Присъединяване: 1/2" мъжка резба Дължина: 21.5см Дължина на резбата: 2см Диаметър на топчето: 4.5см Отстояние от стената при монтаж: 15смФонтанката е висококачествен продукт предназначен за обществени и декоративни чешми.Фонтан..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Декоративна чешма с бутон за водата
Не е в наличност
ДК Лукс Ви предлага декоративна чешма-канелка с драконова глава и розетка. Продукта е изработен от висококачествен месинг с покритие полиран мед. Изключително интересен дизайн, надеждност и високо качество. Предназначена е за декорация, придава античен оттенък. Моделът Sparta представлява&..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 16 | 16 (1 Страници)