Меню
Your Cart

Мебели за баня

Kонзолен шкаф с мивка Serenity 100 см бял цвятБанята е ежедневна необходимост за хигиена и релаксация. Тя се отличава от другите помещения в апартамента или къщата със малките си размери, така че за по-ефективното използване на това пространство, трябва правилно да разпределим  санитарията ..
790.00 лв.
Без данък:790.00 лв.
Kонзолен шкаф с мивка Serenity 60 см бял цвятКонзолния шкаф с мивка е оригинален и обемен модел, който ще стане идеално стилистично решение за Вашата баня. Той е лаконичен, прост и удобен при ежедневна употреба, а специалните производствени технологии позволяват да се запазят качествата и външни..
520.00 лв.
Без данък:520.00 лв.
Kонзолен шкаф с мивка Serenity 80 см бял цвятКонзолния шкаф с мивка е оригинален и обемен модел, който ще стане идеално стилистично решение за Вашата баня. Той е лаконичен, прост и удобен при ежедневна употреба, а специалните производствени технологии позволяват да се запазят качествата и външни..
590.00 лв.
Без данък:590.00 лв.
Kонзолен шкаф с мивка Strada 118 см Конзолния шкаф е универсален предмет, освен като мебел, който изпълнява функции необходими в ежедневието, създава и чудесна атмосфера в интериора на банята Ви. В малката баня, можете да си позволите и повече. Тук, красотата набира строги форми и прецизни ..
1,091.00 лв.
Без данък:1,091.00 лв.
Kонзолен шкаф с мивка Strada 78 см Конзолния шкаф е универсален предмет, освен като мебел, който изпълнява функции необходими в ежедневието, създава и чудесна атмосфера в интериора на банята Ви. В малката баня, можете да си позволите и повече. Тук, красотата набира строги форми и прецизни л..
738.00 лв.
Без данък:738.00 лв.
Kонзолен шкаф с мивка Strada 98 см Конзолния шкаф е универсален предмет, освен като мебел, който изпълнява функции необходими в ежедневието, създава и чудесна атмосфера в интериора на банята Ви. В малката баня, можете да си позволите и повече. Тук, красотата набира строги форми и прецизни л..
826.00 лв.
Без данък:826.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.