Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

ПВЦ Тръби

ДК Лукс предлага широка гама ПВЦ тръби с високо качество, предназначени за канализация и отводняване.

ПВЦ тръбите и необходимите фитинги за тях представляват избрана гама от модели с различни размери, които максимално отговарят на нуджите на жилищното строителство и ремонта на канализацията. ДК Лукс предлага широка номенклатура от ПВЦ тръби с гарантирано качество и издръжливост от производителя. ПВЦ тръбите и фитингите за тях отговарят на най-високи стандарти за качество и се произвеждат от съвременни машини и иновативни технологии. Производителя на ПВЦ тръбите - VALDOM, Сърбия разполага с една от най-модерните и съвременно оборудвани произвдоствени бази с голям капацитет, което гарантира отличното качество и надеждност на продукцията. ПВЦ тръбите се произвеждат от първокачествен първичен материал, което е от съществена важност за здравината и устойчивостта на тръбите.

Приложение на ПВЦ тръбите:

ПВЦ тръбите имат широко приложение в различни сфери на дейност - основно в изграждането на жилищна и инфраструктурна канализация, в изграждане на кабелни трасета, защитни обвивки, отводнителни и дренажни системи и други. ПВЦ тръбите, които се закопават в земята имат по-дебела стена и съответно по-висока механична устойчивост. При изграждането на вътрешната канализация по-широко приложение имат тънкостенни ПВЦ тръби, заради по-ниската си цена. За приложения на открито се използват ПВЦ тръби с устойчивост на ултравиолетово лъчение и неблагоприятни климатични въздействия. Дренажните тръби и ПВЦ тръбите за инфраструктурна канализация имат съвсем различен профил и качества.

ДК Лукс предлага различни видове ПВЦ тръби, които максимално отговарят на изискванията и нуждите на конкретния проект. Освен с различен диаметър, ПВЦ тръбите имат различна дебелина на стената и се предлагат в различни дължини. Според предназначението си, ПВЦ тръбите могат да имат и различна структура - гладкостенни, гофрирани, обезшумени и т.н.

Не правете компромис с качеството на ПВЦ тръбите, с които изграждате канализацията на сградата. Изберете нашите висококачествени тръби с марка VALDOM и си осигурете успешно изпълнение на вашите проекти. Използвайте издръжливи и надеждни тръби, които ще ви служат дълги години. Посетете нашия онлайн магазин и открийте нашата широка гама от тръби и аксесоари. Радваме се, че ще се присъедините към групата на доволните клиенти, използващи нашите продукти и услуги.

Няма продукти в тази категория.