Меню
Меню
Филтър
Your Cart

PVC тръби

ДК Лукс предлага широка гама ПВЦ тръби с високо качество, предназначени за канализация и отводняване.

ПВЦ тръбите и необходимите фитинги за тях представляват избрана гама от модели с различни размери, които максимално отговарят на нуджите на жилищното строителство и ремонта на канализацията. ДК Лукс предлага широка номенклатура от ПВЦ тръби с гарантирано качество и издръжливост от производителя. ПВЦ тръбите и фитингите за тях отговарят на най-високи стандарти за качество и се произвеждат от съвременни машини и иновативни технологии. Производителя на ПВЦ тръбите - VALDOM, Сърбия разполага с една от най-модерните и съвременно оборудвани произвдоствени бази с голям капацитет, което гарантира отличното качество и надеждност на продукцията. ПВЦ тръбите се произвеждат от първокачествен първичен материал, което е от съществена важност за здравината и устойчивостта на тръбите.

Приложение на ПВЦ тръбите:

ПВЦ тръбите имат широко приложение в различни сфери на дейност - основно в изграждането на жилищна и инфраструктурна канализация, в изграждане на кабелни трасета, защитни обвивки, отводнителни и дренажни системи и други. ПВЦ тръбите, които се закопават в земята имат по-дебела стена и съответно по-висока механична устойчивост. При изграждането на вътрешната канализация по-широко приложение имат тънкостенни ПВЦ тръби, заради по-ниската си цена. За приложения на открито се използват ПВЦ тръби с устойчивост на ултравиолетово лъчение и неблагоприятни климатични въздействия. Дренажните тръби и ПВЦ тръбите за инфраструктурна канализация имат съвсем различен профил и качества.

ДК Лукс предлага различни видове ПВЦ тръби, които максимално отговарят на изискванията и нуждите на конкретния проект. Освен с различен диаметър, ПВЦ тръбите имат различна дебелина на стената и се предлагат в различни дължини. Според предназначението си, ПВЦ тръбите могат да имат и различна структура - гладкостенни, гофрирани, обезшумени и т.н.

Не правете компромис с качеството на ПВЦ тръбите, с които изграждате канализацията на сградата. Изберете нашите висококачествени тръби с марка VALDOM и си осигурете успешно изпълнение на вашите проекти. Използвайте издръжливи и надеждни тръби, които ще ви служат дълги години. Посетете нашия онлайн магазин и открийте нашата широка гама от тръби и аксесоари. Радваме се, че ще се присъедините към групата на доволните клиенти, използващи нашите продукти и услуги.

Фасонно парче PVC Ф32/250мм - Надеждност и качество във Вашата канализационна системаТоп 5 причини за избора на фасонното парче PVC Ф32/250ммДълготрайност: Гарантиран живот над 50 години, което осигурява спокойствие и минимални поддръжка.Устойчивост: Висока устойчивост на корозия и агресив..
1.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 50см - Надежден Избор за Вашата Канализационна СистемаКогато става въпрос за надеждност и устойчивост в изграждането на канализационни системи, изборът на качествени материали е от първостепенно значение. ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф32 50см е оптималното решение за вашите ну..
3.39 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 100см – Оптимално решение за канализационна инсталацияПри изграждането на надеждна и издръжлива канализационна система, подборът на качествени материали е от критично значение. ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф32 100см от VALDOM-Сърбия е продукт, който предлага отлично качество и удовлетво..
4.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф32 200см – Устойчив и Практичен Избор за Вашата Канализационна СистемаКогато става въпрос за изграждането на надеждни и дълготрайни канализационни системи, изборът на материали е от съществено значение. Сред предпочитаните и широко разпространени варианти за качествени инсталации ..
9.29 лв.
Купи
Качествени PVC тръби за канализационни системи - ТРЪБА PVC Ф32 1.8mm Муфирана SN2/SDR51 сиваТоп 5 причини за използването на PVC тръбите VALDOMДълготрайност: Срокът на експлоатация от над 50 години гарантира, че инсталираните системи ще функционират безпроблемно за дълъг период.Корозионна устой..
9.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/250мм - Вашето решение за устойчива и функционална канализационна системаВашият дом заслужава най-доброто, когато става въпрос за устойчива и надеждна канализационна система. Изборът на правилните материали е от съществено значение за нейното дългосрочно издръжливо функциониран..
1.79 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/500мм - Надеждни продукти за Вашата КанализацияКогато става въпрос за изграждане на надеждни и дълготрайни канализационни системи, изборът на материали от качествен и устойчив тип е ключов. Със ФАСОННОТО ПАРЧЕ PVC Ф40/500мм, предлагано от VALDOM - Сърбия, получавате продук..
3.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/1000мм - Жизненоважен Компонент за Всеки Проект за КанализацияПрофесионалистите в сферата на ВиК инсталациите и строителството знаят, че изборът на качествени материали е критичен за безпроблемната функционалност и дълготрайност на всяка система за канализация. Ето защо днес ще..
5.59 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/2000мм - Отличен Избор за Вашата Канализационна СистемаИзграждането на една надеждна и ефективна канализационна система е задача, която изисква не само технически умения, но и използването на качествени материали. ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф40/2000мм предлага именно тази непо..
9.89 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф40 1.8mm Муфирана SN2/SDR51 сива - 4м от VALDOM СърбияИзграждането на висококачествена канализационна инфраструктура е от съществено значение за дългосрочната устойчивост и надеждност на всяка сградна инсталация. Именно затова представяме на Вашето внимание ТРЪБА PVC Ф40 1.8mm муфира..
12.99 лв.
Купи
Фасонно Парче PVC Ф50/250мм: Идеалният Избор за Вашата КанализацияКогато става въпрос за изграждането на качествена канализационна система, правилният избор на материали е от основно значение. Днес ще ви представим фасонно парче PVC Ф50/250мм, което представлява надежден и икономичен компонент ..
1.89 лв.
Купи
Топ 5 Причини да Изберете ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф50/500mm за Вашата Канализационна СистемаИзграждането на канализационна система изисква сериозно внимание към детайла и избор на висококачествени материали. Вашият избор може да окаже влияние не само на ефективността на системата, но и на нейната дълготра..
3.19 лв.
Купи
Фасонно Парче от PVC за Канализация Ф50/1000мм - Оптималното Решение за Вашите ВиК ИнсталацииПри изграждането на качествени и дълготрайни канализационни системи, използването на подходящи материали е от решаващо значение. PVC тръбите и фитингите заемат водеща позиция на пазара заради своето качество..
4.89 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф50/2000мм – Надеждно решение за канализационни системиПри изграждането на канализационни системи, важен момент е изборът на подходящи тръби и фитинги, като едно от най-търсените решения на пазара днес са products от PVC. Те са не само функционални и дълготрайни, но и предл..
9.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф50/3000мм – Гаранция за качество и ефикасностИзграждането на надеждна канализационна система е от ключово значение за всеки строителен и ремонтен проект. Затова насочването към продукти, които обещават трайност и функционалност, е от голямо значение. Сред предпоч..
10.29 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф50 2.0mm муфирана SN2/SDR51 сива от VALDOM Сърбия – Надеждност и Качество в КанализациятаТоп 5 Причини за Използването на ТРЪБА PVC Ф50 2.0mm SN2/SDR51Устойчивост на агресивни среди: Поради изработката от висококачествен PVC материал, тръбата е устойчива на корозия и не реагира с алк..
12.79 лв.
Купи
Устойчиви и Надеждни PVC Фасонни Парчета за Вашата ПроектИзграждането на качествена и дълготрайна канализационна система изисква използването на фасонни парчета, които да осигурят надеждност и устойчивост на инсталацията. PVC тръбите и фитингите предлагани от магазина произвеждат не само ефекти..
3.09 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ (PVC тръба) Ф75/500мм: Вашият надежден избор за канализационна системаТоп 5 причини за избора на ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/500мм:Изключителна устойчивост на корозия, химикали и агресивни среди.Дълготрайност - гарантиран срок на експлоатация над 50 години.Лесен и евтин м..
4.89 лв.
Купи
Защо да изберете PVC тръба Ф75/1000мм за Вашата канализационна система?Топ 5 причини да изберете ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/1000ммЛекота на материала: Тръбите и фитингите от PVC са невероятно леки, което улеснява транспорта и монтажа.Лесен монтаж: Продуктът позволява бърз и евтин монтаж, което ..
8.49 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф75/2000мм – Надежден избор за Вашата канализационна системаОтличаващ се с високо качество и дълготраен живот, фасонното парче PVC е неизменна част от модерната канализационна инфраструктура. Предлагайки надеждна и устойчива конструкция, този продукт е предпочитан от професионалист..
15.89 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф75 1.8mm муфирана SN2/SDR51 сива - Вашият избор за надеждна канализационна системаИзграждането на здрава и надеждна канализационна система е критичен компонент при всеки строителен проект. Решението ви да изберете ТРЪБА PVC Ф75 1.8mm муфирана SN2/SDR51 сива, ще ви осигури сигурн..
19.79 лв.
Купи
Фасонно Парче PVC Ф110/25см – Оптимално решение за Вашия канализационен проектВ сферата на ВиК инсталациите, изборът на подходящи материали е ключов за дълготрайността и функционалността на системите. Прецизното изграждане на канализационни мрежи се основава на здрави и надеждни компоненти. Сред пре..
3.99 лв.
Купи
ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф110/500мм и ПВЦ фитингите на VALDOM са високоефективно решение за вашата ВиК система.Топ 5 причини за използването на ФАСОННО ПАРЧЕ PVC Ф110/500мм:Лек материал, улесняващ транспорта и монтажа.Дълъг експлоатационен живот - над 50 години, без нужда от допълнителна поддръжка.Вод..
6.49 лв.
Купи
Фасонно Парче PVC Ф110 100см – Широко използвана Компонента в Канализационните СистемиКачествената ВиК инсталация е от първостепенно значение за ефективния отток на отпадъчните води. Изборът на надеждни и устойчиви материали е критичен за дългосрочната устойчивост и функционалност на цялата водопров..
8.49 лв.
Купи
Качествени ПВЦ фитинги и ФАСОННИ ПАРЧЕТА PVC Ф110 200смВ днешно време, стремежът към надеждни, ефикасни и икономични решения в сферата на ВиК инсталациите е по-актуален от всякога. Изборът на подходящи материали за изграждане на канализационни системи е от съществено значение за дългосрочн..
19.99 лв.
Купи
Иновативни решения за ВиК системи - ФАСОННИ ПАРЧЕТА ПВЦ Ф110 300см и фитинги от VALDOMСъвременното строителство и ремонти на ВиК системи налагат все по-високи изисквания към материалите и компонентите, използвани в тях. Инженерите в тази област непрекъснато търсят надеждни, устойчиви и ефективн..
22.29 лв.
Купи
Издръжливи PVC Канализационни Тръби: Защо да Изберете Муфирани Тръби PVC Ф110В изграждането на канализационни системи, изборът на подходящи материали е една от най-важните стъпки за гарантиране на дългосрочна и надеждна експлоатация. Представяме ви муфирана PVC тръба с диаметър Ф110 и дебелина ..
28.99 лв.
Купи
Защо да изберете ТРЪБА PVC Ф110 3.2mm муфирана SN4/SDR41 - 4м за вашата канализационна система?В сферата на ВиК инсталациите и строителството, качеството и дълготрайността на материалите са от първостепенно значение. Италианският и испанският пазар предлагат редица иновативни решения за съвременното..
34.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф110 3.2mm муфирана SN8/SDR34 - 4мКачествена канализационна тръба от PVC, осигуряваща надеждна и дълготрайна ВиК система за вашия дом или промишлено съоръжение.Топ 5 причини за използването на ТРЪБА PVC Ф110Дълготраен живот: Издръжливата конструкция позволява на тръбите да функционира..
39.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф125 2.2mm муфирана SN2/SDR51 сива - 4м: Ефикасност и Качество за Вашата Канализационна СистемаТърсите надеждно решение за Вашата канализационна система? Нашата PVC тръба Ф125 с дебелина на стената 2.2mm и дължина 4м е оптималният избор, който предлага комбинация от високо качество, т..
39.99 лв.
Купи
ПОСОЧЕНАТА ЦЕНА Е ЗА ЛИНЕЕН МЕТЪР! Тези тръби са с дължина 6м. Тръбите и фитингите от PVC са предназначени за изграждане на гравитационни канализационни системи, за битови (сиви и черни води), промишлени и дъждовни отпадъчни води.ТРЪБА PVC Ф125, 3.2mm - муфирана SN4/SDR41 Канализационната PVC сис..
9.89 лв.
Купи
Тръба PVC Ф160 3.2mm муфирана SN2/SDR51 - 4м: Здравина и надеждност във вашата ВиК системаСъздаването на ефективна и издръжлива канализационна инфраструктура е ключов елемент във всеки строителен проект. Това предизвикателство може успешно да бъде преодоляно с помощта на висококачествени материали, ..
47.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф160 4.0mm муфирана SN4/SDR41 – Здравина и Качество за Вашата Канализационна СистемаИзбирате ли качествените материали за вашето строителство и ремонти? Представяме ви ТРЪБА PVC Ф160 4.0mm муфирана SN4/SDR41, произведена от водещата сръбска компания VALDOM – символ на надеждност и иновация..
55.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф160 4.7mm муфирана SN8/SDR34 - 4м от VALDOM СърбияТоп 5 причини за използването на муфираната PVC тръба с диаметър Ф160:Дълготрайност: С век на експлоатация над 50 години, тези тръби представляват инвестиция, която ще служи надеждно през годините.Здравина и устойчивост: Профилир..
72.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф200 3.9mm муфирана SN2/SDR51 - 4м: Вашият избор за надеждна канализацияИзправени пред предизвикателствата на модерното строителство, професионалистите търсят продукти, които обещават здравина, издръжливост и икономичност. Тръбата PVC Ф200 3.9mm муфирана SN2/SDR51 - 4м, произведена от серт..
79.99 лв.
Купи
Висококачествена ПВЦ тръба ф200 4.9mm муфирана SN4/SDR41 - 4м от VALDOM СърбияКогато набавяте материали за инфраструктурни проекти, важно е да избирате продукти, които гарантират дълготрайност, надеждност и оптимална функционалност. Представяме Ви ПВЦ тръба ф200 4.9mm муфирана SN4/SDR41, с дълж..
98.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф200 5.9mm муфирана SN8/SDR34 - 4мВашите нужди за надеждна и устойчива канализационна система могат да бъдат изцяло удовлетворени с продукт, който съчетава качество и иновация. Разглеждаме ТРЪБА PVC Ф200 5.9mm муфирана SN8/SDR34 - 4м – сърцевината на всеки дом и индустриален прое..
112.99 лв.
Купи
Предимства на ПВЦ Тръбата Ф250 4.9mm муфирана SN2/SDR51 - 4м от VALDOM СърбияИнвестицията в качествени ВиК компоненти е критична за всяка строителна или ремонтирана система. Изборът на правилния продукт може значително да оптимизира разходите по обслужване и да подобри ефективността на системата в д..
139.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф250 6.2mm муфирана SN4/SDR41 - 4мПри избора на канализационни тръби, важно е да се обърне внимание на качеството, дълготрайността и устойчивостта на материалите. Нашите PVC тръби от VALDOM Сърбия са оптимално решение за всеки проект, комбинирайки всички тези характеристики.Топ 5 причини з..
165.99 лв.
Купи
Висококачествена ПВЦ Тръба Ф250 7.3mm муфирана SN8/SDR34 - 4м от VALDOM СърбияПроектирането и изграждането на издръжливи и надеждни канализационни системи е от съществено значение за модерната инфраструктура. Именно заради това Ви представяме ТРЪБА PVC Ф250, 7.3mm - муфирана SN8/SDR34 от и..
195.99 лв.
Купи
Защо да изберем ТРЪБА PVC Ф315 6.2mm муфирана SN2/SDR51 - 4м?Изборът на канализационни тръби е критично решение при изграждането на ВиК инфраструктура. Това решение трябва да бъде основано на качеството, надеждността и икономическата ефективност на продуктите. Представяме ви ТРЪБА PVC Ф315 6.2mm муф..
129.99 лв.
Купи
ТРЪБА PVC Ф315 7.7mm муфирана SN4/SDR41 - 4мТоп 5 причини за използването на ТРЪБА PVC Ф315:Дълготрайност: срок на живот над 50 години.Устойчивост: противостои на корозия в различни среди.Здравина: издръжливи на механично въздействие и агресивни води.Лесен монтаж: проста и бърза ..
249.99 лв.
Купи
Показани 1 от 42 | 45 (2 Страници)
Филтър за продкти