Меню
Your Cart

Тоалетни и моноблокове

ДК Лукс предлага избрана колекция моноблокове и тоалетни чинии от най-добрите марки и производители в областта на санитарния фаянс.

Съществува огромно разнообразие от модели, марки и производители на санитарен фаянс и в частност - моноблокове, тоалетни чинии и бидета. За да ви помогнем в избора и по-доброто ориентиране в цялата огромна гама продукти, ние от ДК Лукс подбрахме за вас най-добрите предложения на различни производители с доказано качество и надеждност. Събрали сме моноблокове и тоалетни чинии от различен клас, с класически или иновативен дизайн и с различна функционалност. На вашето внимание представяме най-новите технологии и тенденции, включително и смарт моноблоковете. Тук ще намерите стоящи и окачени тоалетни чинии с класически и модернистичен дизайн, различни бидета и аксесоари за тях.
В тази категория ще откриете моноблокове и тоалетни чинии на водещи световни имена като GROHE и ROCA, добре познатите ни Fayans и Видима, както дизайнерски Италиански производители и решения.
Избора на тоалетна чиния или моноблок до голяма степен определя цялостния облик на вашата баня или тоалетна. Това е един от важните детайли, към който трябва да подходите внимателно и да се съобразите с различни фактори. Първото и най-важно решение е избора между вградена структура с окачена тоалетна чиния или класическия вариант на стоящата чиния или моноблок. Вградената тоалетна предлага много предимства, както визуални, така и функционални, но пък монтажа и изисква време, ресурс и специални умения. Ако сте взели вече това решение остава да изберете модел и дизайн, който най-добре пасва на вашите нужди и изисквания и който подходящо се съчетава с интериора на помещението. Подходящия избор на моноблок, тоалетна чиния или биде създава и допълва цялостния ефект на помещението, като ви осигурява комфорта и удобството от които се нуждаете.
Моноблока AOLA DESIGN предлага красив и изчистен дизайн и лесно почистване, благодарение на RIMLESS технологията. Моноблока AOLA DEISGN предлага високо качество, удобство и комфортни размери и не на последно място - красив и изчистен дизайн. В този продукт са съчетани по най-добрия начин всички пол..
429.99 лв.
Без данък:429.99 лв.
Моноблока Omnia Architectura на немската фирма V&B, представлява луксозен продукт с безкомпромисно качество и стилен дизайн Представяме ви един красив и луксозен моноблок с марката V&B, производител на немски санитарен фаянс. Моноблока Omnia Architectura е част от тази луксозна се..
799.99 лв.
Без данък:799.99 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.