Меню
Your Cart

Клещи

Клещите са един от най-широко използваните ръчни инструменти с на практика огромно приложение.

ДК Лукс предлага голям избор от различни модели клещи с приложение в различни сфери на дейност. При нас ще откриете както клещи за хоби майсторите, така и специализирани и висококачествени професионални клещи с голяма здравина и надеждност. За да се ориентирате в многообразието от модели клещи може да разгледате отделните подкатегории, в които ще откриете нужния ви инструмент. Комбинираните клещи, клещи резачки, клещи човки, клещи гарги, клещи чирак и различни модели специализирани клещи за рязане на арматура, кримпващи клещи, нитачки и т.н. Ние от ДК Лукс се стараем да предложим разнообразие от всеки модел клещи - както бюджетни решения за домашния майстор, така и качествени професионални клещи за активна употреба.

Разгледайте и другите ръчни инструменти, незаменими помощници на майстора, както и различни бензинови и електрически машини на изгодни цени!

Автоматичните клещи гарги с марката Premium 250mm са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана Клещите гарга 250мм с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Автоматичните клещите гарги са пригодени за захващане ..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки са специализирани ръчни инструменти с професионална насоченост и висок клас на натоварване Клещите заголвачки представляват висококачествени ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Автоматичните клещи заголвачки..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки на марката марката CETA FORM представляват висококачествени ръчни инструменти за активна употреба Автоматичните клещи заголвачки с марката CETA FORM са специализирани инструменти с професионална насоченост. Клещите заголвачки CETA FORM са проектирани за активна и..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки STRIPX са професионален инструмент за оголване на кабели от висок клас с перфектно качествоАвтоматичните клещи заголвачки STRIPX на марката CETA FORM са специализирани ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Клещите STRIPX са под..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки са инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварване Клещите заголвачки представляват висококачествени ръчни инструменти, със специфично приложение, които са пригодени за дълготрайна употреба. Автоматичните клещи заголвачки имат висок клас на здравина и над..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Клещиte резачки 160mm 1000V са професионални ръчни инструменти от висок клас с перфектно качество Клещите резачки 1000V са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Изолираните клещи резачки са предназначени за рязане на различни видове тел, кабели, кат..
36.99 лв.
Без данък:36.99 лв.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 225мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един инструмент, който ще..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 250мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един&..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Арматурните клещи Premium 255mm са направени от хром-ванадиева сплав с високо качество на изработката Арматурните клещи с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Клещите Premium 255mm са изработени от хром-ванадиева стомана и им..
7.99 лв.
Без данък:7.99 лв.
Арматурните клещи са специализирани ръчни инструменти за обработка на желязо и метал Клещите за арматура са специално проектирани за огъване и рязане на арматурно желязо. Те имат здрави закалени челюсти и дълги дръжки, за да може да се упражни достатъчно натиск при обработката на арматура. Арм..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Арматурнтеи клещи Premium 275mm са направени от хром-ванадиева стомана с високо качество на изработка Арматурните клещи с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Клещите Premium 275mm са изработени от хром-ванадий и имат удобни ..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Арматурните клещи 275мм са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана Клещите за арматура 275мм са специално проектирани за огъване и рязане на арматурно желязо. Те имат здрави закалени челюсти и дълги дръжки, за да може да се упражни достатъчно натиск при обработката на арматура. А..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Арматурните клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи за активна употреба. Продуктите с марката Ceta Form са синоним на качество и надеждност. Клещите за арматура 280мм не правят изключение от другите продукти на марката. ДК Лукс предлага един&..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Клещите гарги 250мм с марката CETA FORM са част от серията професионални инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварване. Клещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Автоматичните клещи гарга 250мм с марката CETA FORM са професионални клещи с тресчотен механизъм за бърз и лесен захват. Автоматичните клещи гарга с марката CETA FORM представляват професионални клещи гарга, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професио..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Клещите гарги 300мм са ръчни инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварванеКлещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професионалните клещи гарги на CETA FORM са пригодени за з..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Клещите гарги 250мм с тънки челюсти CETA FORM предлагат перфектен захват и на тесни и труднодостъпни места. Клещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професионалните клещи ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Клещите гарга PREMIUM представляват ръчен инструмент, чието основно предназначение е за фиксация на тръби и други резбови съединения Клещите гарга 250мм са специализирани ръчни инструменти, предназначени за развиване, завиване и фиксация на тръби и други резбови съединения. ДК Лукс&n..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Клещите за рязане на фаянс са специализиран ръчен инструмент за чупене и рязане на фаянсови плочки Клещите за рязане на фаянс са изработени от висококачествен материал, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Това е специфичен инструмент, предназначен за майстори и специалисти, работещи с фа..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Клещите заголвачки са специализиран инструмент за премахване изолацията на на кабели и проводници Изолираните клещи заголвачки са специалиризани ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Клещите заголвачки 1000V можете да  използвате за зачистване на кабели и за оголван..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Клещите заголвачки са специализирани ръчни инструменти за премахване изолацията на кабели и проводници Клещите заголвачки представляват специализирани клещи с основното предназначение за премахване изолацията на кабели и проводници. Общата дължина на клещите за заголване на кабели е 175мм. Клещите&..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Клещите замби са специални ръчни инструменти за пробиване на отвори с определен диаметър Клещите замби са необходим ръчен инструмент, който се използва при производството на аксесоари от кожа, пластмаса и други материали. Клещите замби разполагат с 6 сменяеми перфоратора, с които се пробиват о..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Кривите клещи човки са компактен и функционален ръчен инструмент, подходящ за работа малки и неудобни пространства. Мини кривите клещи са умален вариант на обикновените кривите клещи човки, като запазват почти напълно тяхната функционалност. Кривите клещи 115мм са изработен..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Клещите резачки 160мм с марката CETA FORM са професионални инструменти от висок клас с перфектно качество. Клещите резачки CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. С професионалните клещи резачки на CETA FORM можете да режет..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Показани 1 от 24 | 56 (3 Страници)