Меню
Your Cart

Аксесоари за лири

Тук ще откриете голямо разнообразие от аксесоари за лири за баня.

ДК Лукс предлага на вашето внимание група продукти, тясно специализирани и свързани с лирите за баня. Аксесоари за лира от такъв тип са сушилниците за лира - проектирани са за алуминиевите лири Thermolux и стоманените лири за баня от серията Елегант. Сушилника за лира представлява стоманена тръба, която се закрепя към лирата посредством щипки. На сушилника за лира може да окачате удобно дрехи, кърпи и хавлии, като по този начин не се нарушава конвекцията и топлоотдаването на самата лира. Друг полезен аксесоар за лири са електрическите нагреватели. Те се свързват към мрежата и загряват лирата, като по този начин разширяват нейното приложение извън локалните и централни отоплителни системи. Нагревателите за лира се предлагат с различна отоплителна мощност и цвят - бял и хром според модела лира. Въпреки, че в комплекта на всяка лира за баня има и конзоли за монтаж, понякога се налага закупуване на нови - поради износване, счупване и др. Комплекта конзоли за лири, който предлага ДК Лукс включва 3 конзоли с крепежни елементи, тапа и обезвъздушител. Комплекта конзоли за лира, представлява всичко необходимо, за да монтирате вашата лира за баня към отоплителната система. ДК Лукс предлага като допълнителен аксесоар специализиран луксозен радиаторен вентил за лири и радиатори. Предлага се в цвят Хром и бял цвят, според модела лира. 
ДК Лукс предлага аксесоарите за лира с високо качество на изгодни ниски цени.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX БЯЛ/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерски радиаторен кран Thermolife е луксозен радиаторен вентил, подходящ за алуминиеви радиатори и лири за баня.THERMOLIFE LUX е серия луксозни радиаторни кранове, произведени в Италия. Радиаторните вентили Thermolife са предназначени за  алуминиеви радиатори и лири за баня. Това ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ХРОМ
Дизайнерски продукт
Луксозния радиаторен кран Thermolife е радиаторен вентил, подходящ за дизайнерски модели алуминиеви радиатори и лири за баня.Thermolife е серия дизайнерски радиаторни кранове, произведени в Италия с марката APM. Радиаторните вентили Thermolife са предназначени за  алуминиеви радиа..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН/ХРОМ Луксозен радиаторен вентил THERMOLIFE LUX ЧЕРЕН/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Дизайнерския радиаторен вентил от серията THERMOLIFE LUX е луксозен радиаторен кран с впечатляващ черен цвят THERMOLIFE LUX е серия дизайнерски радиаторни вентили, произведени в Италия. Радиаторните кранове от серията THERMOLIFE LUX са проектирани за свързване на различни отоплителни тела -&nb..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX ХРОМ Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX ХРОМ
Дизайнерски продукт
Хромирания кран за лира THERMOLIFE LUX представлява двойно ъглов дизайнерски кран с красиви и изчистени форми THERMOLIFE LUX е луксозна серия дизайнерски кранове за лири и радиатори, произведени в Италия. Колекцията THERMOLIFE LUX предлага специално проектиран модел дв..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX БЯЛ Дизайнерски кран ДВОЙНО ЪГЛОВ, THERMOLIFE LUX БЯЛ
Дизайнерски продукт
Двойноъгловия кран за лира THERMOLIFE LUX представлява луксозен радиаторен кран с бял цвят и оригинален дизайн. Дизайнерския двойноъглов кран с бял цвят е част от луксозната серия радиаторни вентили, произведени в Италия - THERMOLIFE LUX. Колекцията Двойно ъгловите кранове са специално проектирани ..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
ДВОЙНО ЪГЛОВ дизайнерски кран за лира ЧЕРЕН/ХРОМ ДВОЙНО ЪГЛОВ дизайнерски кран за лира ЧЕРЕН/ХРОМ
Дизайнерски продукт
Луксозния кран за лира THERMOLIFE LUX представлява двойно ъглов кран с дизайнерска визия и луксозен черен цвят THERMOLIFE LUX е колекция Италиански дизайнерски кранове за лири и радиатори. Черните двойно ъглови кранове от серията THERMOLIFE LUX са специално проектиран модел за свързването..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Електрически нагревател за лира 300W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 300W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира е с вграден термостат и бяла декоративна капачка.Електрическият нагревател представлява допълнителен аксесоар, който предлага възможност за използване на всяка една лира за баня извън обхвата на локални или централни отоплителни системи с циркулираща гореща..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат 300W БЯЛ Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат 300W БЯЛ
Ново Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Нагревателя за лира с регулируем термостат 300W предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.Електрическият нагревател прави възможно използването на лирите за баня като самостоятелни отоплителни тела, извън рамките на отоплителните инсталации. Нагревателя за лира с регулируем термост..
114.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Електрически нагревател за лира 600W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 600W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира 600W има бяла декоративна капачка е с отлично качество и цена.Електрическият нагревател  за лира за баня е допълнителен аксесоар, който се предлага от ДК Лукс. Нагревателя предлага възможност за използване на лирата извън отоплителни системи с цир..
64.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Електрически нагревател за лира 900W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 900W БЯЛ с ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира 900W има бяла декоративна капачка е с отлично качество и цена.Електрическият нагревател за лири за баня полезен аксесоар, който разширява тяхното приложение извъх обхвата на локалните и централни отоплителни системи. ДК Лукс предлага нагреватели з..
64.99 лв.
Без данък:64.99 лв.
Електрически нагревател за лира 300W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 300W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира е с вграден термостат и хромирана декоративна капачка.Електрическият нагревател представлява допълнителен аксесоар, който предлага възможност за използване на всяка една лира за баня извън обхвата на локални или централни отоплителни системи с циркулираща г..
66.99 лв.
Без данък:66.99 лв.
Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 300W ХРОМ Нагревател с РЕГУЛИРУЕМ термостат за лира 300W ХРОМ
Ново Дизайнерски продукт
Нагревателя за лира с регулируем термостат 300W предлага допълнително удобство и комфорт за вашата баня.Електрическият нагревател прави възможно използването на лирите за баня като самостоятелни отоплителни тела, извън рамките на отоплителните инсталации. Нагревателя за лира с регулируем термост..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Електрически нагревател за лира 600W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ Електрически нагревател за лира 600W ХРОМ, ТЕРМОСТАТ
Дизайнерски продукт
Марка: Thermolux
Електрическият нагревател за лира 600W има хромирана декоративна капачка се предлага на ниска цена.Електрическият нагревател  за лира за баня е допълнителен аксесоар, който се предлага от ДК Лукс. Нагревателя предлага възможност за използване на лирата&nbs..
73.99 лв.
Без данък:73.99 лв.
Марка: Thermolux
Сушилника за лира е подходящ за алуминиеви и стоманени радиатори за баня.Сушилника е предназначен за монтиране към лира за баня. Сушилникът е изработен от стомана, представлява стоманена тръба, която се прикрепя към две от ребрата на лирата посредством фиксатори. Произво..
10.00 лв.
Без данък:10.00 лв.
Марка: Thermolux
Сушилника за лира е продукт, подходящ и алуминиевите,и за стоманените радиатори за баня.Сушилникът е предназначен за монтаж към лира за баня. Сушилникът е изработен от стомана, представлява стоманена тръба, която се прикрепя към две от ребрата на лирата чрез фиксиращи ст..
10.49 лв.
Без данък:10.49 лв.
Марка: Thermolux
Сушилника за лира е подходящ, както за алуминиеви  така и за стоманени радиатори за баня.Сушилника се монтира директно към Вашата лира за баня. Сушилникът е аксесоар за лири, изработен от стомана - представлява стоманена тръба, която се прикрепя здрав..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Марка: Thermolux
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя крепежи в бял цвят, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага алуминиевите и стоманени лири за баня с комплект за монтаж, който е включен в цената им. Такъв комплект за лири за баня може да закупите и самостоятелно на изгодна цена. Продукта вк..
11.99 лв.
Без данък:11.99 лв.
Марка: Thermolux
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя хромирани конзоли, крепежи, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага хромираните и черните лири за баня с комплект хромирани конзоли за монтаж, който е включен в цената им. Такъв комплект за лири за баня може да закупите и самостоятелно ..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Марка: Thermolux
Комплекта за монтаж за радиатори за баня включва три броя хромирани конзоли, крепежи, тапа и обезвъздушител. ДК Лукс предлага черните лири за баня с комплект черни конзоли за монтаж, който е включен в цената им. Такъв комплект за лири за баня може да закупите и самостоятелно на изгодна цена. П..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Ръчния обезвъздушител 1/2" се използва за обезвъздушаване на радиатори и лири за баня. Ръчния обезвъздушител е част от стандартната комплектовка на стоманените панелни радиатори, лирите за баня или кит комплектите за монтаж на алуминиеви радиатори. Механичния обезвъздушител е надежден и компак..
1.29 лв.
Без данък:1.29 лв.
Хромираната тапа с уплътнителен пръстен е широко използвана при монтажа на радиатори и лири за баня. Тапата с О-пръстен е неизменна част от аксесоарите за монтаж на различни отоплителни тела - стоманени панелни радиатори и различни модели лири за баня. Тапата с уплътнение също п..
1.09 лв.
Без данък:1.09 лв.
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.