Меню
Your Cart

Стенни смесители за кухня

Стенните смесители намират рядко приложение в съвременната кухня, но пък за сметка на това са незаменими, там където няма възможност за стоящ смесител.

ДК Лукс предлага различни модели кухненски стенни смесители. Този тип смесители за стена са сравнително рядко използвани в днешно време, за сметка на стоящите кухненски смесители, които се монтират директно върху плота или мивката и предлагат лесен монтаж и подвижност. Стенните смесители са все по-голяма рядкост в съвременната кухня, но се оказват незаменими, ако подменяте стар смесител или ремонтирате старо жилище, без да се налага да къртите стената и да прекарвате нови тръби. ДК Лукс предлага стенни смесители за кухня от класически тип - с две ръкохватки, добре познатите ни модели от близкото минало. Двуръкохватковите стенни смесители предлагат добро качество и леснодостъпни консумативи и резервни части и най-важното - предлагат се на изключително изгодни цени. При нас ще откриете двуръкохваткови евтини смесители, изработени от месинг в няколко серии, според типа на ръкохватките - Dahlia, Vita и Retro Classic. За тях може да откриете и всички необходими резервни части, които лесно се подменят при нужда. Освен класически смесители за стена, ДК Лукс прелага и няколко серии смесители със съвременна визия и излъчване. Това са серии смесители за цялостно обзавеждане и на банята и на кухнята, които имат и кухненски стенен смесител - Jornada, Oscar и бюджетната линия Aquarius. Не на последно място тук има и атрактивни модели на водещия италиански производител Remer от серията Winner.
Предлагаме на вашето внимание качествени месингови смесители за стена, изработени от висококачествени материали на изгодни цени и не на последно място 2, 3 и 5 години гаранция.
ДК Лукс ви предлага смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за м..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите от тази серия, предлага..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексце..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите, ко..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Oscar
Стененния смесител Oscar е смесителна батерия с универсално приложение.Смесителя е подходящ както за кухненски мивки така и за по-големи мивки за банята. Това е смесителна батерия за стенен монтаж от серия Oscar. Дължината на лебедката е 22см. Смесителната батерия е определена като кух..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Retro Classic
Универсален смесител за баня и кухня Retro Classic за стенен монтаж с високо качество.Смесителна батерия от серия Retro Classic е предназначена за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Стенния смесител е бюджетно решение, съчетаващо добро ка..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание на стенния кухненски смесител Aquarius:Материал: месинг Покритие: хром Тип: стенен монтаж, чучур Аксесоари: ексцентрици, розетки, уплътнения Междуосие: 15см Проекция на чучура: 16см В/Ш/Д: 13/18/16см Гаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохва..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание:Материал: месингПокритие: хромТип: стенен монтаж, чучурАксесоари: ексцентрици, розетки, уплътненияМеждуосие: 15смПроекция на чучура: 18смВ/Ш/Д: 13/18/18смГаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Aquarius
Описание:Материал: месингПокритие: хромТип: стенен монтаж, чучурАксесоари: ексцентрици, розетки, уплътненияМеждуосие: 15смПроекция на чучура: 22смВ/Ш/Д: 13/18/22смГаранция: 5 години!Смесителя за кухня Aquarius представлява едноръкохватков стенен смесител с дълъг и нисук чучурКухенския смесител ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Retro Classic
Смесителя за кухня Retro Classic е качествен продукт, който има универсално приложение - като смесител за кухня и за мивката в банята.ДК Лукс предлага на Вашето внимание смесителна батерия от серия Retro предназначена за стенен монтаж. Това е класически стенен смесител с ръкохватк..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Retro Classic
Смесителя от серията Retro Classic с дълга лебедка е удобен и практичен смесител, подходящ за много видове мивки за баня и кухня.Смесителна батерия от серия Retro е предназначена за стенен монтаж. Смесителя е подходящ както за кухнята, така и за мивката в банята. Това е смесителна..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Retro Classic
Смесител за кухня от серията Retro Classic с ниска лебедка, подходящ за дълбоки кухненски мивки.Смесителна батерия от серия Retro за стенен монтаж. Смесителя е подходящ за използване както за мивката в кухнята, така и за мивката в банята. Смесителя за кухня е с ниск..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Марка: Jornada
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесител от серията Jornada - за стенен монтаж.Продукта представлява кухненска смесителна батерия от серия Jornada. Кухненския смесител е отлично решение за вашите нужди - изработен е от месинг, масивен и здрав смесител с подвижен и дълъг чучур, който обл..
85.49 лв.
Без данък:85.49 лв.
Марка: Remer
Кухненски смесител Winner за стенен монтаж със стандартна лебедка.Продукта представлява луксозна смесителна батерия за кухненска мивка - за стенен монтаж. Подходящ е за почти всички кухненски мивки, както и за много модели мивки в банята. Стенния кухненски смесител носи в себе си три важни ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Марка: Remer
Кухненският смесител Winner, предназначен стенен монтаж с висока лебедка е фунционален и удобен смесител за Вашата кухня.Продукта представлява луксозна смесителна батерия за кухненска мивка. Този смесител е проектиран с висок чучур и за стенен монтаж. Разположението на чучура..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.