Меню
Your Cart

Ръчни душове

ДК Лукс предлага голям избор от луксозни душове и душ слушалки с високо качество и впечатляващ дизайн.

При нас може да откриете душове за баня на ниски цени с добро качество. ДК Лукс предлага и худромасажни многоструйни ръчни душове с различни функции. Луксозните подвижни душове са произведени от италиански и гръцки компании, доказани имена в своята сфера. В ДК Лукс може да намерите ръчни душове и шлаухи за душ за всеки вкус. Продуктите, които сме избрали да Ви предложим се отличават с високо качество, красив дизайн, функционалност и не на последно място - с ниски цени. За ценителите на лукса и комфорта в банята предлагаме подвижните душове на италианския производител Remer - характерно за тях е впечатляващата визия и дизайн. ДК Лукс предлага и различни модели ретро душ слушалки с различни цветове, както и голямо разнообразие от евтини душове за баня с добро качество. Ние можем да Ви предложим голям избор и ниски цени както на отделните елементи в обзавеждането на банята, така и цялостни дизайнерски решения от А до Я.
Хигиенния душ комплект IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комплект е включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде IDEALSPRAY предлага отлично к..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Хигиенния душ комплект IDEALSPRAY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят бял.Хигиенния душ комплект е включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде IDEALSPRAY предлага отлично ка..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Хигиенния душ с превключвател и стопер IDEALSPARY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят хром.Хигиенния душ комплект е включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде IDEALSPRAY пр..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Хигиенния душ с превключвател и стопер IDEALSPRAY представлява душ за биде с държач за стена и неръждаем шлаух в цвят бял.Хигиенния душ комплект е включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде IDEALSPRAY пре..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: ROCA
Хигиенния душ за баня BeFresh с марка Roca предлага отличното и добре познато качество на компанията на изгодна цена Интимния душ комплект BeFresh включва душ слушалка, държач и шлаух за нея. Качеството на комплекта душ за биде е отлично, гарантирано от производителя Roca - едно добре познато име н..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Душ комплекта за биде SOLR4 представлява хигиенен душ с бутон за спиране и пускане на водата, месингов държач за стена и неръждаем шлаух.Хигиенния душ комплект е в минималистичен стил и включва душ слушалката със старт стоп механизъм, държача за стена и шлауха за нея. Комплекта душ за биде SOLR4..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Хигиенният душ комплект QUADRO се състои от душ слушалка със стат-стоп механизъм, стенен държач и шлаух и предлага отлично качество и красив дизайн в кубични форми.Хигиенния душ комплект предлага впечатляващ кубичен дизайн и се състои от няколко елемента - душ слушалката със старт стоп меха..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: Remer
Многофункционален душ модел Moon представкява душ слушалка с голяма повърхност и хидромасажни функции.Ръчния душ модел Moon е многофункционална душ слушалка с голям диаметър, която позволява широко разпръскване на водните струи по различни начини. Различните функции и удобния и елегантен дизайн ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Марка: Remer
Луксозния душ модел Cascata представлява душ слушалка с голяма площ и функция "водопад"ДК Лукс предлага сред голямото разнообразие от подвижни душове тази красива душ слушалка със стилен дизайн и уникалната функция водопад. Уникалното устройство на ръчния душ позволява водата да тече и..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Intensita продукт с оригинален дизайн и високо качество.Душ слушалката модел Intensita представлява ръчен душ с три функции на водната струя. Красивата душ слушалка има кръгла форма на главата със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на от..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ за баня Pulsante е оригинален продукт с високо качество, стилен дизайн и функционалност.Душ слушалката модел Pulsante представлява трифункционален ръчен душ със силиконови антиваровикови дюзи, позволяващи лесно почистване на отлаганията, причинени от твърдата вода. Душа за ба..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ модел Ovale е душ за баня от луксозната серия аксесоари Ovale.Душчето Ovale е лека и удобна душ слушалка с впечатляващ дизайн. Произведена е от висококачествени полимери. Този луксозен ръчен душ е здрав, лек и удобен, като същевременно предлага атрактивна дизайнерска визия. Ръчния душ ..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Remer
Дизайнерския ръчен душ Palm представлява душ слушалка наподобяваща формата на палмово листо.Душчето има голяма площ на разпръскване на водните струи, за да се насладите максимално на един освежаващ душ. Душ слушалката представлява луксозен продукт произведен в Италия. Ръчен душ Palm е луксозен д..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Remer
Луксозния душ модел Torch е душ слушалка с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ слушалката Torch е един от дизайнерските душове на Remer - стилна визия и ефектни форми. Антиваровикова душ слушалка е с гумирани дюзи, позволяващи лесно почистване на ва..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Remer
Луксозната душ слушалка модел Infinity е умело съчетание на бяло и хром и се вписва чудесно в интериора на вашата баня.Ръчен душ Infinity е модел, който предлага стилен дизайн и отлично качество. Душ слушалката е продукт изработен от висококачествени материали, който е част от серията луксозни п..
17.49 лв.
Без данък:17.49 лв.
Марка: Remer
Душ слушалката от серията Qubika е ръчен душ с характерните за серията кубични форми.Душа за баня модел Qubika е още един квадратен душ, който съчетава интересен дизайн и удобство и високо качество. Този подвижен душ е решение за всяка баня, в която са подчертани кубичните форми в интериора..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Remer
Ръчен душ Winner е едноструйна душ слушалка с голяма площ за разпръскване на водата.Душа за баня е произдводство на италианската фирма Remer. Душ слушалката е от серията Winner, която Ви гарантира високо качество на изработката и стилен изчистен дизайн на продуктите. В тази серия ще намерит..
13.49 лв.
Без данък:13.49 лв.
Марка: ROCA
Душа Roca Bisel представлява дизайнерски душ с оригинална и впечатляваща минималистична визия. Душ слушалката приковава погледа с оригинален дизайн и изчистени форми. Душа Roca Bisel има цилиндрична форма с уникален дизайн и индивидуалност. Дизайнерския душ е произведен от компанията ROCA..
30.49 лв.
Без данък:30.49 лв.
Душ слушалката модел Minima представлява подвижен душ за баня със силиконови дюзи. Душа за баня MInima е едноструен ръчен душ, без допълнителни функции. Това е елегантна душ слушалка с минималистичен дизайн - модерен и стилен, който подхожда на съвременното обзавеждане в банята. Душ слушалката има ..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Round представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и две функции на водната струя. Душа за баня Sensum Round е продукт на испанската фирма Roca, едно име, което е символ на качество и стил в сферата на продуктите за баня и лидер в областта. ДК ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Round представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и четири функции на водната струя. Душа за баня Sensum Round е продукт на испанската фирма Roca, едно име, което е символ на качество и стил в сферата на продуктите за баня и лидер в областта. ..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Square представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и две функции на водната струя. Душа за баня Sensum Square е продукт на испанската фирма Roca, едно от добре познатите и утвърдени имена в сферата на продуктите за баня, символ на високо качество и стил. ДК Лукс ..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Подвижния душ ROCA Sensum Square представлява луксозен душ със стилен и модерен дизайн и четири функции на водната струя. Душа за баня Sensum Square е продукт на испанската фирма Roca, едно от добре познатите и утвърдени имена в сферата на продуктите за баня, символ на високо качество и с..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Марка: ROCA
Луксозния душ ROCA Plenum Square представлява красив и удобен подвижен душ с голяма площ и три функции на разпръскване на водата. Квадратния душ за баня модел ROCA PLENUM SQUARE е луксозен продукт с високо качество на испанската компания ROCA - един от безспорните..
84.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Показани 1 от 24 | 57 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.