Меню
Your Cart

Закачалки за душ

ДК Лукс предлага широк набор от душ закачалки с различен дизайн и фиксирана височина. 

Закачалките за душ са необходим аксесоар във всяка една баня. Те служат за поставяне на подвижния душ в комфортно положение. В модерната баня е задължително да има подвижен душ за по-голямо удобство и функционалност при използването на това помещение. Именно затова и душ закачалката е неизменна част от душ системата с подвижен душ. ДК Лукс предлага ниски цени и голям избор от душ окачване с фиксирана височина. Продуктите, които сме подбрали за Вас в категорията закачалки за душ се отличават с ефектен дизайн и отлично качество, като същевременно се предлагат на ниски цени. Душ закачалките са изработени от техническа пластмаса или месинг и са подходящи за различен тип обзавеждане за баня и различни серии смесители от нашият онлайн магазин.
Закачалка за душ от серията Arte впечатлява с изчистена и оригинална форма.Душ закачалката се характеризира с цилиндрични форми, като другите продукти на тази серия. Това е стилна и елегантна душ закачалка, изработена от техническа пластмаса, която я прави здрава и надеждна. Душ закачалката е ус..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Закачалка за душ от серия Ovale е качествен продукт с красивия дизайн на серията, който се предлага на изгодна цена. Стилна и изчистена душ закачалка от серията OVALE. Това е красива и удобна душ закачалка с овални форми, пасваща си перфектно с другите продукти на серията. Закач..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Душ закачалката Tetis представлява компактна и удобна стенна стойка за душ.Закачалка за ръчен душ, която се монтира лесно, компактна и същевременно подвижна. Душ закачалката е предназначена за стенен монтаж и съответно е комплектована с крепежи. Закачалката за душ Tetis съчетава удобство, качест..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Стенна стойка за предназначена за поставяне на ръчен душ Trio.Компактна и лесна за монтаж закачалка за душ. Закрепя се към стената посредством крепежите, включени в комплекта. Изключително подвижна душ закачалка, която се върти посредством сферичното захващане на държача на душа към основата. Ле..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: ROCA
Масивен месингов държач за душ слушалка. Този продукт представлява фиксиран държач за душ слушалка, изработен от масивен месинг. Закачалката за душ е фиксирана и не позволява промяна на позицията на душ слушалката. Стойката за подвижен душ е предназначена за стенен монтаж и се фиксира посредством к..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Душ закачалка Arco представлява стандартна метална закачалка за ръчен душ.Закачалката за душ може да се регулира според Вашите нужди. Това е продукт с голяма здравина и надеждност - закачалката за душ е изработена изцяло от метал с прецизно хромирано покритие, което го предпазва от ръжда. Т..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: ROCA
Луксозния държач за подвижен душ модел Minima е изработен от месинг с хромирано покритие. Този продукт представлява масивна стойка за душ, изработена от месингова сплав с високо качество. Това е луксозна душ закачалка с хромирано покритие, което я прави подходящ аксесоар за Вашата баня, съвместим с..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Квадратната душ закачалка Quadro е фиксирана стенна стойка за подвижен душ от месинг.Продукта представлява квадратна стойка за ръчен душ предназначена за стена. Душ закачалката се фиксира здраво за стената на банята, като за целта се използват крепежните елементи от комплекта. Стойката за душ им..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Кръглия стенен държач за подвижен душ представлява фиксирана стойка за стена, изработена от месинг.ДК Лукс предлага много и различни модели душ закачалки с високо качество и стилен дизайн. Месинговият държач за душ представлява стенна закачалка за ръчни душове, която е изработена от месинг. Стой..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Душ закачалка Quadro
-17 %
Окачването за душ е продукт от серията QUADRO - стилна и елегантна регулируема душ-закачалка.Душ закачалката, която ДК Лукс предлага е предназначена за поставяне на ръчен душ. Характерно за нея и за другите продукти на серия Quadro са квадратните форми и ефектния дизайн приложен при см..
12.49 лв. 14.99 лв.
Без данък:12.49 лв.
Коляно за душ за вграден смесител с държач и спирателен кран Minimal е луксозен продукт за душ системи с вграден смесител.Коляното за душ Minimal представлява коляно за вграден смесител с държач за душ и спирателен кран за водата. Това е иновативен продукт с отлично качество и функционалност. Ко..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: ROCA
Кръглото стенно коляно с държач за душ представлява месингова стойка за ръчен душ с извод за шлаух 1/2"Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Освен извод за подвижния душ, коляното има и стойка за душ, на която може да се окачи слушалк..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: ROCA
Квадратното коляно за душ модел Square представлява комбинирано коляно за душ от вграден тип със стойка за окачване на подвижен душ.Комбинираното коляно за душ системи за вграждане е компактен и удобен аксесоар за вашата баня. Коляното за душ Square предлага извод душ слушалка, както и стойка за..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Квадратното коляно за душ с държач и спирателен кран Square е луксозен продукт за душ системи с вграден смесител.Коляното за душ Square представлява коляно за вграден смесител с държач за душ и спирателен кран за водата с кубични форми. Това е иновативен продукт с отлично качество и фу..
62.99 лв.
Без данък:62.99 лв.
Кръглото стенно коляно за вграден душ е комбинирано с подвижна закачалка за душ и предлага компактност, красив дизайн и комфорт на изгодна цена.Кръглото коляно за душ за вграждане е красив и компактен елемент от цялостна душ система, който е направен от висококачествен месинг с лъскаво и ус..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Душ закачалка за стена Retro Bronze Душ закачалка за стена Retro Bronze
-20 %
Марка: Retro Bronze
Закачалката за душ Бронз е продукт, изработен от месинг с високо качество с марката Retro Bronze.Душ закачалката е един необходим аксесоар в банята, който създава комфорт и удобство при използването на подвижния душ и фиксирането му към стената. Ако сте си харесали ретро смесител в цвят бронз за..
30.39 лв. 37.99 лв.
Без данък:30.39 лв.
Душ закачалката с меден цвят е интересен и специфичен аксесоар за вашата баня. Окачването за душ е изработено от висококачествена пластмаса, прецизно боядисана в цвят антична мед. Стойката за душ с меден цвят е интересен и неподражаем продукт, който е предназначен като допълнителна душ закачалка за..
17.49 лв.
Без данък:17.49 лв.
Квадратното стенно коляно за вграден душ е комбинирано с подвижна закачалка за душ и предлага компактност, удобство и комфорт на изгодна цена.Квадратното коляно за душ за вграждане е красив и компактен елемент от душ системата, изработен от месинг с високо качество и хромирано покритие. Кубичнит..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.