Меню
Your Cart

Ключове с тресчотка

Ключовете с тресчотка са подобрена разновидност на звездогаечните ключове, която улеснява значително работата с тях.

Ключовете с тресчотка са иновативни ръчни инструменти, които намират все по-голямо приложение и сред професионалистите и сред хоби майсторите. Както и обикновените звездогаечни ключове, така и ключовете с тресчотен механизъм използват комбинацията между отворен ключ (обикновен гаечен ключ) и ключ звезда. На ключа-звезда има инсталиран тресточен механизъм, който позволява въртенето само в една посока, както и смяна на посоката на въртене. Това прави работата с такъв ключ изключително лесна и бърза, което е и голямото предимство на ключовете с тресчотка. Съществуват ключове с тресчотка с подвижна (чупеща) глава - още едно удобство при работа с такъв инструмент.
ДК Лукс предлага голямо разнообразие от ключове с тресчотен механизъм - както различни размери, така и различни модели. При нас ще откриете сред инструментите, тези които най-добре пасват на вашите нужди при това на изгодни ниски цени.
Звездогаечния ключ 8мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 8мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осигур..
6.34 лв.
Без данък:6.34 лв.
Звездогаечния ключ 9мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 9мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осигур..
7.00 лв.
Без данък:7.00 лв.
Звездогаечния ключ 10мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 10мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
6.97 лв.
Без данък:6.97 лв.
Звездогаечния ключ 11мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 11мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
7.18 лв.
Без данък:7.18 лв.
Звездогаечния ключ 12мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 12мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
7.67 лв.
Без данък:7.67 лв.
Звездогаечния ключ 13мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 13мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
8.17 лв.
Без данък:8.17 лв.
Звездогаечния ключ 14мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 14мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
10.49 лв.
Без данък:10.49 лв.
Звездогаечния ключ 15мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 15мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
9.72 лв.
Без данък:9.72 лв.
Звездогаечния ключ 16мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 16мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
10.58 лв.
Без данък:10.58 лв.
Звездогаечния ключ17мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 17мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осигу..
11.51 лв.
Без данък:11.51 лв.
Звездогаечния ключ 18мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 18мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
12.84 лв.
Без данък:12.84 лв.
Звездогаечния ключ 19мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 19мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
14.16 лв.
Без данък:14.16 лв.
Звездогаечния ключ 20мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 20мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
14.34 лв.
Без данък:14.34 лв.
Звездогаечния ключ 21мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 21мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
15.34 лв.
Без данък:15.34 лв.
Звездогаечния ключ 22мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 22мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
16.34 лв.
Без данък:16.34 лв.
Звездогаечния ключ 23мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 23мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
17.51 лв.
Без данък:17.51 лв.
Звездогаечния ключ 24мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 24мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
20.02 лв.
Без данък:20.02 лв.
Звездогаечния ключ 25мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 25мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
21.68 лв.
Без данък:21.68 лв.
Звездогаечния ключ 26мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 26мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Звездогаечния ключ 27мм е оборудван с тресчотен механизъм, който предлага бърза и лесна работа с инструмента. Звездогаечния ключ с тресчотка 27мм е висококачествен ръчен инструмент, който ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ключа с тресчотен механизъм представлява комбиниран ключ който осиг..
26.69 лв.
Без данък:26.69 лв.
Звездогаечен ключ 8мм с марката CETA FORM е висококачествен ключ с тресчотен механизъм, който осигурява удобство и бързина при работа. Ключовете с марка CETA FORM са еталон за високо качество и надеждност, като звездогаечния ключ с тресчотка 8мм не прави изключение. Ключа с тресчотен механизъм..
19.49 лв.
Без данък:19.49 лв.
Звездогаечен ключ 9мм с марката CETA FORM е висококачествен ключ с тресчотен механизъм, който осигурява удобство и бързина при работа. Ключовете с марка CETA FORM са еталон за високо качество и надеждност, като звездогаечния ключ с тресчотка 9мм не прави изключение. Ключа с трес..
19.69 лв.
Без данък:19.69 лв.
Звездогаечен ключ 10мм с марката CETA FORM е висококачествен ключ с тресчотен механизъм, който осигурява удобство и бързина при работа. Ключовете с марка CETA FORM са еталон за високо качество и надеждност, като звездогаечния ключ с тресчотка 10мм не прави изключение. Ключа с тр..
20.99 лв.
Без данък:20.99 лв.
Звездогаечен ключ 11мм с марката CETA FORM е висококачествен ключ с тресчотен механизъм, който осигурява удобство и бързина при работа. Ключовете с марка CETA FORM са еталон за високо качество и надеждност, като звездогаечния ключ с тресчотка 11мм не прави изключение. Ключа с тр..
21.39 лв.
Без данък:21.39 лв.
Показани 1 от 24 | 45 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.