Меню
Your Cart

Колекторни кутии

Колекторната кутия е мястото в което се концентрира контрола и разпределението на загрятия топлоносител. Може да се каже, че в разпределителните кутии е сърцето на отоплителната система. Тук се помещават разпределителния колектор за топлата вода и събирателния за студената вода. Колекторната кутия е и мястото на различна спомагателна арматура - обезвъздушители, дренажни кранове, холендрови кранове, термометри и други. Колекторните кутии се избират спрямо капацитета на отоплителната система и броя отоплителни кръгове. Предлаганите от ДК Лукс размери започват от 35см и достигат до 100см в дължина. Освен по размер, разпределителните кутии предлагат и различни начини за монтаж и тип затваряне. При нас ще откриете колекторни кутии за вграждане и колекторни кутии за открит монтаж. От своя страна разпределителните кутии за външен монтаж имат и различен тип затваряне - с ключе или с винтове. Всичко това предполага голям избор от модели, сред които ще откриете и най-подходящата за вашите нужди колекторна кутия
ДК Лукс предлага колекторни кутии с високо качество и прецизна изработка. Продуктите, които ще откриете в тази категория са изработени от стоманена ламарина и стманени профили. В колекторните кутии за открит монтаж всички елементи са прахово боядисани в стандартен бял цвят. При колекторните кутии за вграждане вътрешните елементи са поцинковани.
Може да се консултирате с нашите специалисти относно избора на най-подходящата разпределителна кутия, както и за цялостния избор на компоненти за отоплителната система в дома ви.
Разпределителна кутия 350мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
40.99 лв.
Без данък:40.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Разпределителна кутия 800мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
58.99 лв.
Без данък:58.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове..
83.99 лв.
Без данък:83.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
55.99 лв.
Без данък:55.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Разпределителна кутия 800мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
70.99 лв.
Без данък:70.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
76.49 лв.
Без данък:76.49 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме разли..
84.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магази..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
62.49 лв.
Без данък:62.49 лв.
Разпределителна кутия 700мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
71.49 лв.
Без данък:71.49 лв.
Разпределителна кутия 800мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
80.99 лв.
Без данък:80.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
86.99 лв.
Без данък:86.99 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс ..
95.99 лв.
Без данък:95.99 лв.
Показани 1 от 22 | 22 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.