Меню
Your Cart

Колекторни кутии

Колекторната кутия е мястото в което се концентрира контрола и разпределението на загрятия топлоносител. Може да се каже, че в разпределителните кутии е сърцето на отоплителната система. Тук се помещават разпределителния колектор за топлата вода и събирателния за студената вода. Колекторната кутия е и мястото на различна спомагателна арматура - обезвъздушители, дренажни кранове, холендрови кранове, термометри и други. Колекторните кутии се избират спрямо капацитета на отоплителната система и броя отоплителни кръгове. Предлаганите от ДК Лукс размери започват от 35см и достигат до 100см в дължина. Освен по размер, разпределителните кутии предлагат и различни начини за монтаж и тип затваряне. При нас ще откриете колекторни кутии за вграждане и колекторни кутии за открит монтаж. От своя страна разпределителните кутии за външен монтаж имат и различен тип затваряне - с ключе или с винтове. Всичко това предполага голям избор от модели, сред които ще откриете и най-подходящата за вашите нужди колекторна кутия
ДК Лукс предлага колекторни кутии с високо качество и прецизна изработка. Продуктите, които ще откриете в тази категория са изработени от стоманена ламарина и стманени профили. В колекторните кутии за открит монтаж всички елементи са прахово боядисани в стандартен бял цвят. При колекторните кутии за вграждане вътрешните елементи са поцинковани.
Може да се консултирате с нашите специалисти относно избора на най-подходящата разпределителна кутия, както и за цялостния избор на компоненти за отоплителната система в дома ви.
Техническо описание:Комплект - 2бр. Материал: стомана, поцинкована Уплътнения: гумени Монтаж: стенен, без колекторно таблоМеталните скоби за разпределители осигуряват здрава и надеждна фиксация на колекторите към стената.Продукта представлява двойка метални скоби, предназначени носят ..
14.99 лв.
Без данък:14.99 лв.
Разпределителна кутия 350мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
48.99 лв.
Без данък:48.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
55.99 лв.
Без данък:55.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Разпределителна кутия 800мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
72.99 лв.
Без данък:72.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
81.99 лв.
Без данък:81.99 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове..
88.99 лв.
Без данък:88.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
46.99 лв.
Без данък:46.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
61.99 лв.
Без данък:61.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Разпределителна кутия 800мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
77.99 лв.
Без данък:77.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме различ..
84.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвят.Колекторната кутия служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс Ви предлагаме разли..
93.99 лв.
Без данък:93.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
57.99 лв.
Без данък:57.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магази..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
76.99 лв.
Без данък:76.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
85.99 лв.
Без данък:85.99 лв.
Разпределителна кутия 800мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Разпределителна кутия 900мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс В..
104.99 лв.
Без данък:104.99 лв.
Разпределителна кутия 1000мм за открит монтаж с комплект скоби за колектори и капак с ключе за заключване.Колекторната кутия с ключе служи за поставяне и закрепване на разпределителите на отоплителната система. Разпределителната кутия има и декоративна и предпазна функция. В магазина на ДК Лукс ..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)