Меню
Your Cart

Сифони за умивалник

Сифоните за умивалник са неделима част от обзавеждането на банята.

Всяка една мивка има необходимост от сифон, за оттичане на използваната вода към канализацията. Съществува голямо разнообразие от сифони за мивка - от луксозни месингови сифони за умивалник с различен дизайн и цвят до обикновени пластмасови сифони за мивка и гофрирани връзки. Модела на сифона, който ще използвате за вашата мивка в банята зависи от различни фактори: на първо място разбира се са изводите на канализацията и възможността за свързване към мивката. При тесни и труднодостъпни места най-лесни за монтаж са пластмасовите сифони за умивалник и гофрирани връзки, които осигуряват гъвкавост и лесен монтаж. Месинговите сифони мивка от своя страна са по-надеждни, здрави и масивни, подходящи са за открити места. За ценителите на лукса и оригиналната визия предлагаме и дизайнерски сифони за умивалник - това са луксозни сифони за мивка с атрактивна визия и модерен дизайн. Дизайнерски сифони за умивалник имаме от сериите Quadro и Retro Bronze, като последните имат характерния цвят на луксозната серия продукти за баня и кухня Retro Bronze - това са античната мед и античния бронз. 
В онлайн магазина на ДК Лукс ще откриете и различни модели Click-Clack сифони, изключително удобни за уботреба, аксесоари за сифони за мивка като - месингови и пластмасови витла, гайки, тапи за мивка и други компоненти с високо качество на изгодни цени.
Витло за сифон за мивка Click-clack ХРОМ
-22 %
Месинговото витло за сифон 11/4" с click-clack механизъм осигурява комфорт и стил на вашият умивалник.Продукта представлява витло за сифон за мивка, изработено изцяло от месинг с хромирано покритие. Хромираното витло за сифон е снабдено с лесния, ефектен и удобен за използване Cli..
19.49 лв. 24.99 лв.
Без данък:19.49 лв.
Луксозен сифон за мивка ARTE цвят ХРОМ 11/4"
-29 %
Луксозния сифон за мивка Arte има красиви и изчистени форми, които придават стилна визия на вашата баняЕдно изключително качествено предложение за сифон за умивалник от ДК Лукс. Продукта представлява масивен сифон за мивка, изработен от месинг с хромирано покритие. Луксозния сифон..
49.99 лв. 69.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Месинговото витло за сифон 11/4" от серия QUADRO има click-clack механизъм и квадратна тапа.Продукта представлява витло за сифон за мивка, изработено изцяло от месинг с хромирано покритие и квадратна тапа. Хромираното витло за сифон е снабдено с лесния, ефектен и удобен за използване&n..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Луксозния квадратен сифон за мивка Quadro представлява бутилков сифон за умивалник, изработен от месинг.Сифона за мивка е важен елемент от интериора на банята, в случаите, когато той е открит и видим. Сифона Quadro е масивен и стилен, придава модерна визия със своите правоъгълни изчистени форми...
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Месинговото Click-clack витло 11/4" има стилен черен матов цвят, който отрязава съвременните тенденции в обзавеждането на банята.Клик-клак витлото за сифон черен мат е луксозен продукт за баня, който създава стилна и луксозна визия, съчетан с подходящите смесители и аксесоари. Този модел витло за си..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Луксозен сифон за мивка ARTE цвят ЧЕРЕН МАТ 11/4" Луксозен сифон за мивка ARTE цвят ЧЕРЕН МАТ 11/4"
-10 %
Сифона за умивалник ЧЕРЕН МАТ предлага атрактивна визия и стилен минималистичен дизайн ДК Лукс предлага отлично решение за обзавеждането на модерната баня. Един луксозен продукт - сифон за умивалник с минималистичен дизайн и ефектен черен матов цвят. Черния сифон за мивка създава луксозно у..
89.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE Витло за сифон за мивка клик-клак RETRO BRONZE
-10 %
Марка: Retro Bronze
Бронзовото витло за сифон за мивка е с клик клак механизъм за отваряне и затваряне на тапата.Бронзовото витло за сифон се поставя в отвора на мивката за баня или кухня и е снабдено с клик-клак механизъм. Клик-клак механизма позволява лесно отваряне и затваряне на тапата посредством едно нат..
22.49 лв. 24.99 лв.
Без данък:22.49 лв.
Луксозен бронзов сифон за мивка Retro Bronze 11/4" Луксозен бронзов сифон за мивка Retro Bronze 11/4"
-10 %
Марка: Retro Bronze
Луксозния сифон за мивка за банята в цвят античен бронз е качествен продукт на изгодна цена!Сифона за мивка от серия Retro Bronze е продукт от масивен месинг и високо качество и отлична цена. Бронзовия сифон за мивка е красив и луксозен продукт, подходящ за Вашата баня. Характерни..
67.49 лв. 74.99 лв.
Без данък:67.49 лв.
Марка: Remer
Месинговото витло за сифон за мивка се предлага комплект с тапа за мивка и синджирче.Месинговото витло за сифони е подходящо за различни модели и видове сифони за мивка. Прецизната изработка прави витлото за мивка подходящ продукт, с който да комплектовате луксозен сифон..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Удължението за сифон - тръбичка с диаметър Ф32 с борд и гайка.Продукта представлява удължителна тръбичка за сифон, изработена от месинг, с хромирано покритие. Удължителната тръбичка е с високо качество на изработката. Удължението за сифон е с борд от едната страна и месингова гайка с размер..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Месингов сифон за мивка Wave ЛуксПродукта представлява тръбен сифон за мивка от серията Wave. Изцяло месингов с хромирано покритие. Стилната му визия го прави подходящ за монтиране на открито в кухнята или банята, а цената, на която може да го закупите от ДК Лукс е изключитело изгодна...
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
ДК Лукс ви предлага сифон за мивка TETIS ЛуксПродукта, който ние от ДК Лукс Ви предлагаме представлява месингов сифон с хромирано покритие. Едно стилно решение за Вашата мивка в банята или кухнята, съчетано с добро качество и при това на невероятно изгодна цена.Комплект TETIS ..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Сифон за мивка Ovale ЛуксДК Лукс предлага на Вашето внимание сифон за мивка Ovale Лукс, изработен изцяло от месинг с хромирано покритие. Луксозно изпълнение от стилната серия Ovale, подходящо за Вашата мивка в банята или кухнятаКомплект Ovale ЛуксКомплекта, който..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е продукт с високо качество и изгодна цена. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона се състои от различни елементи свързани помежду си с резба и/или уплътнения. В опаковката на сифона ще намерите витло за мивка с неръждаема ц..
4.89 лв.
Без данък:4.89 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и тръбно удължение. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички порцеланови мивки за баня и..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Марка: Nova Plastik
Пластмасовия сифон за мивка е висококачествен продукт на изгодна цена. Сифона за мивка има утайник и мека връзка, която позволява лесното му поставяне дори в тесни и труднодостъпни места. Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. Сифона е съставен от различни ел..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, щуцер за присъединяване на пералня и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Подходящ е за почти всички пор..
6.09 лв.
Без данък:6.09 лв.
Марка: Nova Plastik
Продуктът представлява сифон за мивка изработен от висококачествена пластмаса. В комплекта има сифон с витло за мивка, утайник с възможност за почистване, преливник за мивка и горфирано удължение, позволяващо лесен монтаж. Стандартен размер - 11/4 (ф32) Предназначен е за кухненски мивки...
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.