Меню
Your Cart

Клещи гарги

Клещите гарга представляват ръчен инструмент, чието основно предназначение е за фиксация на тръби и други резбови съединения

Клещите гарга са специализирани ръчни инструменти, предназначени за развиване, завиване и фиксация на тръби и други резбови съединения. ДК Лукс предлага клещи гарги с различни размери и с различен захват на челюстите. При нас ще откриете клещи гарги от различен клас на здравина и натоварване. Предлагат се със степени на регулация, с тресчотен механизъм за бърз и лесен захват, изработени са от прецизно закалена висококачествена стомана, предназначени основно за професионална употреба. Освен професионални клещи гарги, при нас ще откриете и предложения за домашния майстор - евтини глещи гарги с различни размери и високо качество.
Автоматичните клещи гарги с марката Premium 250mm са изработени от висококачествена хром-ванадиева стомана Клещите гарга 250мм с марката Premium представляват висококачествени ръчни инструменти, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Автоматичните клещите гарги са пригодени за захващане ..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Клещите гарги 250мм с марката CETA FORM са част от серията професионални инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварване. Клещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Автоматичните клещи гарга 250мм с марката CETA FORM са професионални клещи с тресчотен механизъм за бърз и лесен захват. Автоматичните клещи гарга с марката CETA FORM представляват професионални клещи гарга, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професио..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Клещите гарги 300мм са ръчни инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварванеКлещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професионалните клещи гарги на CETA FORM са пригодени за з..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Клещите гарги 250мм с тънки челюсти CETA FORM предлагат перфектен захват и на тесни и труднодостъпни места. Клещите гарга CETA FORM представляват професионални ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професионалните клещи ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Клещите гарга PREMIUM представляват ръчен инструмент, чието основно предназначение е за фиксация на тръби и други резбови съединения Клещите гарга 250мм са специализирани ръчни инструменти, предназначени за развиване, завиване и фиксация на тръби и други резбови съединения. ДК Лукс&n..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.