Меню
Your Cart

Санитарен Фаянс

Санитарния фаянс е неизменна част от обзавеждането на банята.

Продуктите на санитарния фаянс са може би най-характерния елемент, който присъства във всяка една баня - независимо в какъв стил е обзаведена, колко е голяма и каква функционалност има. Продуктите на санитарния фаянс предлагат голямо разнообразие и приложения. В тази категория ще откриете мивки за баня, моноблокове и тоалетни казанчета и чинии, умивалници, бидета и други аксесоари. Тук ще откриете голямо разнообразие от всеки един продукт - различни производители и модели мивки, тоалетни и бидета. С продуктите, които сме подбрали за вас, ще обзаведете вашата съвършена баня със стил и впечатляваща визия.
ДК Лукс предлага избрани модели санитарна керамика - тук личат имената на най-добрите световни марки GROHE, ROCA, Fayans и Idealstandart. Продуктите на тези компании са еталон за качество и надеждност и стилен съвременен дизайн. ДК Лукс предлага и дизайнерски модели умивалници и санитарна керамика с екстравагантна и впечатляваща визия. Високите технологии имплементирани в продуктите осигуряват комфорта и функционалността на санитарния фаянс, който ще откриете в тази категория. Големият избор от мивки за баня, тоалетни, бидета и моноблокове предлага решение за всеки вкус и възможности.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния NEXO RIMLESS, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функционалност и красив ди..
579.99 лв.
Без данък:579.99 лв.
Марка: ROCA
Структурата за вграждане ROCA се предлага в комплект с луксозна тоалетна чиния GAP CLEAN RIM, стилен бутон за водата и капак със забавено падане. Това е едно висококачествено решение за вашата баня и тоалетна, продукт на ROCA - име което е еталон за качество, иновативност, функц..
758.99 лв.
Без данък:758.99 лв.
Моноблока AOLA DESIGN предлага красив и изчистен дизайн и лесно почистване, благодарение на RIMLESS технологията. Моноблока AOLA DEISGN предлага високо качество, удобство и комфортни размери и не на последно място - красив и изчистен дизайн. В този продукт са съчетани по най-добрия начин всички пол..
429.99 лв.
Без данък:429.99 лв.
Моноблока LT DESIGN предлага красив и изчистен дизайн и лесно почистване, благодарение на RIMLESS технологията. Моноблока LT DEISGN предлага високо качество, удобство и комфортни размери и не на последно място - красив и изчистен дизайн. В този продукт са съчетани по най-добрия начин всички по..
559.99 лв.
Без данък:559.99 лв.
Моноблока Omnia Architectura на немската фирма V&B, представлява луксозен продукт с безкомпромисно качество и стилен дизайн Представяме ви един красив и луксозен моноблок с марката V&B, производител на немски санитарен фаянс. Моноблока Omnia Architectura е част от тази луксозна се..
799.99 лв.
Без данък:799.99 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 1 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел Rapid SL 38528001..
429.00 лв.
Без данък:429.00 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 2 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел&nb..
479.00 лв.
Без данък:479.00 лв.
Висококачествената структура за вграждане GROHE SOLIDO 3 се предлага комплект с висяща тоалетна чиния и бутон на изключително атрактивна цена. ДК Лукс предлага един изключително качествен и надежден продукт за вашата баня или тоалетна - структурата за вграждане на GROHE модел&nb..
599.00 лв.
Без данък:599.00 лв.
Квадратната мивка за баня EPIC 80см има оригинален кубичен дизайн и красива визия. EPIC е една изключително красива мивка за баня в кубичен дизайн. Продукт с марката Creavit, квадратния умивалник EPIC 80см предлага високо качество на керамиката и оригинална и нестандартна визия. Квадратните форми н..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Изящната мивка за баня BELLA 70см е красиво съчетание на стилове. BELLA е една изключително красива мивка за баня с оригинална визия, съчетала в себе си разнообразие от стилове. В изящните форми на умивалника BELLA ще откриете кубични мотиви, овални линии, меки извивки и отсечени ръбове събран..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Красивия и елегантен умивалник NOVA за монтаж върху плот осигурява комфорт и удобство със своите размери 70х43см.Красивия умивалник NOVA, предназначен за стоящ монтаж впечатлява с елегантни и меки извивки. Освен изящество и стил, който е удоволствие за очите, стоящия умивалник модел N..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
MINI е изключително компактна и същевременно функционална мивка за баня с размери 37х28см. Маломерния умивалник MINI е проектиран да оползотворява максимално пространството в банята. В малките размери на мивката за баня MINI е събрано изненадващо много пространство за миене, което по нищо..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
MINI е изключително компактна и същевременно функционална мивка за баня с размери 45х28см.Маломерния умивалник MINI е проектиран да оползотворява максимално пространството в банята. В малките размери на мивката за баня MINI е събрано изненадващо много пространство за миене, което по нищо н..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Мивката за баня ONE 42см представлява красив умивалник за плот с идеална кръгла форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см представлява красив умивалник за плот тип купа с идеална кръгла форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени линии ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см представлява красив умивалник за плот с меки правоъгълни форми.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистен..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 46см е стилен и красив умивалник тип купа с квадратна форма.Линията санитарна керамика ONE е колекция от различни модели мивки за баня с минималистичен дизайн в кръгла, правоъгълна или овална форма. Умивалниците ONE са серия продукти, предназначени за монтж въ..
124.99 лв.
Без данък:124.99 лв.
Мивката за баня ONE 67см представлява красив умивалник за плот с изящна овална форма.Серията санитарен порцелан ONE е колекция от различни по вид и размер мивки за баня с минималистичен дизайн. Умивалниците ONE са проектирани за монтаж върху плот. Красивата им визия и изчистени л..
239.99 лв.
Без данък:239.99 лв.
Овалната мивка тип купа ONE предлага стилна визия с минималистичен дизайн и комфорт за ръцете в цели 67см.Санитарния фаянс от серията ONE е олицетворение на изящество и стил събрано в различни кръгли, правоъгълни и овални мивки за баня. Умивалниците ONE са избрана колекция от мивки, предна..
239.99 лв.
Без данък:239.99 лв.
Дизайнерската мивка тип купа OLIVE предлага нестандартна и пленяваща визия вдъхновена от листата на маслиновото дърво.Една изключително красива и стилна мивка за баня с асиметрична форма и дъх от средиземноморието. Вдъхновението, което стои в основата на това украшение са листата на маслиновото дърв..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Мивката за баня PERI 45см е красив умивалник с яйцевидна форма и стилен дизайн.Елипсовидните форми и изчистения дизайн акцентират в цялостната визия на мивката за баня PERI. Това е един красив и стилен умивалник предназначен за монтаж върху плот. В допълнение на изящните форми мивката за баня P..
115.99 лв.
Без данък:115.99 лв.
Мивката за баня PERI 58см е красив умивалник с яйцевидна форма и стилен дизайн.Елипсовидните форми и изчистения дизайн акцентират в цялостната визия на мивката за баня PERI. Това е един красив и стилен умивалник предназначен за монтаж върху плот. В допълнение на изящните форми мивката за баня P..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Умивалника 39424000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този продук..
86.99 лв.
Без данък:86.99 лв.
Умивалника 39440000 представлява мивка за баня за стенен монтаж от бюджетната серия GROHE Bau Ceramic. Мивката за баня Grohe от серията Grohe Bau Ceramic предлага добре познатото и характерно високо качество за немския производител GROHE на изключително изгодна цена. Този п..
86.99 лв.
Без данък:86.99 лв.
Показани 1 от 24 | 36 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.