Меню
Your Cart

Лепила и уплътнители

Епоксидното лепило Epoxy Universal е двукомпонентно лепило с широко приложение и изгодна цена.Лепилото Epoxy Universal е двукомпонентно лепило на епоксидна основа, подходящо за приложение върху различни материали. Универсалното лепило се използва и нанася лесно, като има сравнително дълго време ..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Епоксидното лепило модел EPOXY FAST е бързосъхнещо лепило с широко приложение и високо качество.Епоксидното лепило представлява двукомпонентно лепило на епоксидна основа, което има бързодействаща формула. Двукомпонентните лепила като това се нанасят и използват лесно - чрез натиск на буталото се..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Двукомпонентно епоксидно лепило модел EPOXY METALEpoxy Metal е двукомпонентно епоксидно лепило, изключително здраво и подсилено с неръждаема сплав. Epoxy Metal е подходящ за залепяне на различни материали като стомана, неръждаема стомана, алуминий, месинг чугун, мед, дърво, камък, някои видове п..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Двукомпонентно лепило модел EPOXY PLASTIC Epoxy plastic е супер здраво двукомпонентно лепило на основата на метилметакрилат. Двукомпонентно лепило Epoxy plastic се нанася лесно,удобно и равномерно благодарение на контейнера с двоен шприц. Подходящо е за залепяне на широка гама от материали ..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Бързосъхнещо монтажно лепило за пистолет 280мл. Висококачествено и бързостягащо лепило с широко приложение. Монтажното лепило280ml Montage Stick е във флакон, предназначено за нанасяне с пистолет. Монтажното лепило е ефективно и надеждно с дълъг експлоатационен срок. ДК Лукс предлага монтажнот..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.