Меню
Your Cart

Лепила и уплътнители

Марка: AKFIX
Еднокомпонентен на водна основа пожароустойчив акрилен уплътнител, идеален за уплътняване на фуги, за да се предотврати преминаването на запалими газове и токсичен дим в стените и подовете.Характеристики и предимства:M1 пожаробезопасност според радиационен тест NF P 92-501. Добро приле..
9.89 лв.
Без данък:9.89 лв.
Марка: AKFIX
Акрил комплект за ремонт на стени 4 части AKFIX се състои от готов акрилен смесен ремонтен материал за залепване на малки отвори и пукнатини, пластмасова шпатула,гъвкава алуминиева перфорирана подложка и шкурка. Цялото необходимо количество е в една опаковка. Не се изисква смесване, лесен за използв..
8.57 лв.
Без данък:8.57 лв.
Марка: AKFIX
Akfix AC590 Duct Seal бял висококачествен уплътнител специално разработен за уплътняване на вентилационни тръбопроводи, шахти и канали. Не се свива. За вътрешна и външна употреба.Akfix AC590 не трябва да се използва за съединения, постоянно изложени на вода, както и в случаи на риск от намокряне..
3.02 лв.
Без данък:3.02 лв.
Марка: AKFIX
Акрилен уплътнител Akfix AC603 Clear безцветен е висококачествен уплътнител за приложение върху различни конструкционни материали, като дърво, бетон, тухли и др. Запълва пукнатини в стени и тавани. Без мирис. Не съдържа разтворител. Може да се боядисва. Akfix AC603 не трябва да се използва..
7.13 лв.
Без данък:7.13 лв.
Марка: VALVNOS
Смес за ремонт на пукнатини 200 гр бяла VODASEAL е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъ..
5.82 лв.
Без данък:5.82 лв.
Марка: DECOREX
MULTI PURPOSE REPAIR FILLER е готов за употреба многофункционален продукт на акрилна основа, водоустойчив. Предназначен да се използва както за вътрешна, така и за външна употреба. Използва се за запълване на пукнатини, дупки, за изглаждане на груби и повредени повърхности. Изсъхва бързо, не се свив..
12.22 лв.
Без данък:12.22 лв.
Марка: VALVNOS
Лепило-уплътнител VS700 VODASEAL 2в1 400гр. Бяло е еднокомпонентно акрилно лепило и уплътнител за общо приложение, подходящо за запълване на пукнатини и фуги както на закрити, така и на открити места. Може да се използва над боядисани повърхности. Изключително лесен за употреба, може да се прил..
6.58 лв.
Без данък:6.58 лв.
Марка: AKFIX
Битумен уплътнител Akfix 602 черен  е еластичен херметик на битумна основа, усилен със синтетични влакна. Остава гъвкав след работа и вулканизация. Предпазва от влага и ръжда. За запечатване на фуги в покривни елементи, комини, канализационни и водосточни тръби, улуци и др. Притежава отлична ад..
8.34 лв.
Без данък:8.34 лв.
Марка: DECOREX
Модифициран кополимер на акрилна основа, готов за употреба, специално създаден за фугиране, гъвкав, водоустойчив, за вътрешно и външно приложение в бял цвят. Бързо изсъхва, лесно и бързо нанасяне. Идеално средство за подновяване на стари и нови фуги. Използва се директно – лесно и практично нанасяне..
11.51 лв.
Без данък:11.51 лв.
Марка: WKRET-MET
Дюбел за химически анкер. Изработен от полиетилен, мрежест корпус, служещ за ограничаване на излишно големи количества анкираща смола в кухините на тухлите. За употреба на химически анкер, когато основата е решетеста тухла или блок с големи кухини, за да ограничи изтичането на смолата в кухините. ..
1.15 лв.
Без данък:1.15 лв.
Марка: VALVNOS
Епоксидно лепило VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Идеално е за експресен ремонт на материали като метал, дърво, пластмаса, керамика, порцелан, стъкло и други. Притежава висока механична якост, лесно за използване. Време за втвърдяване от 4 до 6 минути, пълно време на изсъхване ..
4.69 лв.
Без данък:4.69 лв.
Марка: AKFIX
Лепило водоустойчиво Е300 AKFIX е силно, двукомпонентно, епоксидно лепило, което не се свива. Устойчиво на механични увреждания, на вода и други разтвори. Втвърдява се бавно на стайна температура, за да може да бъде моделиран. Не съдържа разтворител, има диелектрични свойства. Използва се за залеп..
9.34 лв.
Без данък:9.34 лв.
Марка: VALVNOS
Лепило епоксидно VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Идеално е за експресен ремонт на материали като метал, дърво, пластмаса, керамика, порцелан, стъкло и други. Притежава висока механична якост, лесно за използване. Време за втвърдяване от 4 до 6 минути, пълно време на изсъхване ..
6.55 лв.
Без данък:6.55 лв.
Марка: AKFIX
Лепило Епокси Е340 AKFIX е бързо втвърдяващо се двукомпонентно лепило на основата на епоксидна смола. Лепилото е устойчиво на вода, основи и разредени разтвори на киселини, залепените повърхности са готови да бъдат използвани след 24 часа, без промяна на цвета, напукване и свиване по време на втвър..
9.34 лв.
Без данък:9.34 лв.
Марка: AKFIX
Лепило епокси течна стомана Е350 25 мл AKFIX е на основата на епоксидна смола бързо втвърдяващо се използва се за слепване на всякакъв вид метални повърхности. Двукомпонентно бързосъхнещо лепило с перфектно действие върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво и повърхности, които са едва оцветени от ..
9.34 лв.
Без данък:9.34 лв.
Марка: VALVNOS
Лепило епокси пластелин VODABOND е двукомпонентно бързо-втвърдяващо се лепило. Залепва метали (желязо, стомана, алуминий), дърво, керамика, стъкло, бетон, естествени камъни и пластмаси. Отличен за залепване и възстановяване на метални предмети. След втвърдяване има отлична здравина на свързване. При..
4.80 лв.
Без данък:4.80 лв.
Марка: VALVNOS
Коректор за дърво комплект VODASEAL съдържа 5 броя пастели / бял, светло кафяв, кафяв, тъмно кафяв и черен/. Коректорите са подходящи за ремонт на мебели, паркет, прозорци, рамки на прозорци, врати, шкафове и на всички дървени повърхности. Поправя драскотини, пукнатини, дупки и повредени мебели и дъ..
5.48 лв.
Без данък:5.48 лв.
Марка: AKFIX
Готово за употреба бързосъхнещо лепило за залепване на PVC съединения и тръби, инсталации за ВиК канализации. Устойчиво на температури до 50°С. Пълното изсъхване се достига след 6 часа. Действа като химическо “заваряване” на PVC материалите, поради състава на лепилото. Лесен за нанасяне. Съхранение..
4.61 лв.
Без данък:4.61 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за корнизи 320С 310 мл AKFIX представлява акрилен свързващ уплътнител, използван за залепване на множество олекотени строителни материали, особено подходящ за употреба от тип "направи си сам". Този продукт също ще действа като уплътнител за запълване на междините между отделните части от ъгло..
5.15 лв.
Без данък:5.15 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за дърво PU360FC бързо втвърдяващо за залепване на дървени елементи към други порести и непорести елементи като дърво, метал, бетон, пенополистирол и др. Широко приложение в производството на мебели и яхти, нуждаещи се от по-висока устойчивост на вода.Лесно нанасяне, нисък вискозитет В..
4.38 лв.
Без данък:4.38 лв.
Марка: AKFIX
AKFIX D2 е силно хомополимерно лепило на поливинилна основа. След като изсъхне става прозрачно. Бързо втвърдяване. Изключително висока якост на залепване. Много добра устойчивост на химикали. Отлична устойчивост на влага и атмосферни условия. Не се свива. Съхранение и срок на годност: 6 месеца в нео..
6.04 лв.
Без данък:6.04 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за дърво PU EXP PA370 безцветно 560 гр AKFIX е универсално еднокомпонентно лепило на базата на полиуретан. То притежава висока устойчивост на вода и сила на слепване. Бързо съхнещо, малко време за натиск, прозрачно, то е с изключително висока сила на слепване на различни материали. Отговаря ..
13.19 лв.
Без данък:13.19 лв.
Марка: AKFIX
AKFIX 962P е специален продукт , който се преобразува от пяна в гел за няколко секунди след приложението. Залепва тухли , газобетон , бетон , камък и други строителни елементи на сгради. Професионално готово за употреба с пистолет. Подходящо за употреба при външни и вътрешни приложения. Забележител..
17.58 лв.
Без данък:17.58 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за мрамор G400 AKFIX е двукомпонентно лепило за мрамор и естествен камък на базата на полиестерната смола. Устойчиво на UV, устойчиво на разредени основи и разтвори на киселина. Температурна устойчивост на сушене на лепилото е между - 10 и + 100 градуса. Работна температура от 5 до 30 градуса..
7.46 лв.
Без данък:7.46 лв.
Показани 1 от 24 | 84 (4 Страници)