Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Цена
Категории

Измервателни инструменти

Измервателни инструменти

Измервателните инструменти и уреди са необходимост в много ситуации и незаменими помощници в строително-ремонтните дейности.

ДК Лукс предлага различни измервателни уреди и инструменти на изгодни цени. Тук ще откриете инструментите и пособията, които отговарят в най-пълна степен на вашите нужди. Предлагаме различни видове ролетки, нивелири, шублери и други ръчни инстурменти, както и лазерни ролетки и нивелири. Тук ще откриете и различни измервателни уреди като термометри, дебитомери, манометри и други, електронни везни, топломери и водомери. Качеството на измерване е в пряка зависимост от резултатите, които се постигат, затова е важно да имате под ръка точни и надеждни измервателни уреди и инструменти. ДК Лукс предлага именно това - качествени измервателни инструменти и уреди на изгодни ниски цени. Пособията и уредите за измерване ще бъдат ваши верни помощници в ремонта на дома и строителството, за вашето хоби или професия, използват се и в различни производства и технологични системи. Измервателни уреди и устройства се използват и в отоплителните и водопроводни системи, в които ние от ДК Лукс сме специалисти.
 
Покажи:
Сортировка:
Комбиниран перфоратор с 4 функции 800W 26мм -5%
Комбиниран перфоратор за извършване на различни ремонтни, монтажни и довършителни дейности в строите..
Спестявате:5.50 лв.
Намалението е: 5%
Model: Комбиниран перфоратор, 4 функции, 800W
SKU: 36240
UPC: 36240
Наличност: В наличност
Количество: 1000
Прегледи: 36
В продажба от: 2019-01-02
Изисква доставка: Да
109.99 лв. 104.49 лв.