Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Категории

Измервателни инструменти

Измервателни инструменти

Измервателните инструменти и уреди са необходимост в много ситуации и незаменими помощници в строително-ремонтните дейности.

ДК Лукс предлага различни измервателни уреди и инструменти на изгодни цени. Тук ще откриете инструментите и пособията, които отговарят в най-пълна степен на вашите нужди. Предлагаме различни видове ролетки, нивелири, шублери и други ръчни инстурменти, както и лазерни ролетки и нивелири. Тук ще откриете и различни измервателни уреди като термометри, дебитомери, манометри и други, електронни везни, топломери и водомери. Качеството на измерване е в пряка зависимост от резултатите, които се постигат, затова е важно да имате под ръка точни и надеждни измервателни уреди и инструменти. ДК Лукс предлага именно това - качествени измервателни инструменти и уреди на изгодни ниски цени. Пособията и уредите за измерване ще бъдат ваши верни помощници в ремонта на дома и строителството, за вашето хоби или професия, използват се и в различни производства и технологични системи. Измервателни уреди и устройства се използват и в отоплителните и водопроводни системи, в които ние от ДК Лукс сме специалисти.
 

Няма продукти в тази категория.