Меню
Your Cart

ВиК кранчета

В тази категория ще откриете висчко необходимо за водопроводната инсталация за дома.

Тук сме подбрали много и с различно приложение спирателни вентили (ВКР), ъглови кранове за свързване на различни домакински уреди, трипътни кранове и вентили, както и комбинирани кранове за специфични нужди. Гамата от Вик кранове и вентили, с които работи ДК Лукс е добре подбрана и предлага оптималното съотношение цена и качество. В категорията са представени продуктите на различни европейски и световни производители с доказано име и традиции. Лесно ще различите продуктите на италианските компании FORNARA, VA Albertoni, REMER, BUGATTI и други. Високото качество е отличителна черта на ВКР и комбинираните спирателни вентили на VA Albertoni, а ъгловите кранове с перфектна изработка  от FORNARA са изключително надеждни. С тях може да свържете смесителя, бойлера, пералнята или миялната машина към водопроводната инсталация на дома. Дизайнерските ъглови кранове на REMER ще ви помогнат за обзавеждането на банята и създаването на красив интериор. Тук ще намерите още перални кранове с удължител, комбинирани и трипътни кранове, които имат приложение и в най-труднодостъпни или ограничени места. ВиК крановете имат приложение в различни водопроводни инсталации 
Сферичното ъглово кранче от серия STANDART представлява месингов кран предназначен за свързване на смесители и домакински уреди.Ъгловият кран серия Standart е изработен от месинг и има хромирано покритие. Кранчето има и здрава пластмасова ръкохватка, която отваря и затваря сферичния механизъм.&n..
6.69 лв.
Без данък:6.69 лв.
Усиленото ъглово кранче модел Plus представлява масивен ъглов кран с метална ръкохватка.Ъгловите кранове са продукти основно с битово предназначение - за свързване на стоящи смесители, домакински уреди като перални машини, съдомиялни, кафе-машини и други. Ъгловите кранчета са отго..
8.69 лв.
Без данък:8.69 лв.
Марка: Fornara
Усиленият ъглов кран с марка FORNARA е сферично кранче предназначено за свързване на смесители и уреди от домакинството към водопровода.Ъгловите кранчета са широко използвани за битови нужди - за свързване на стоящи смесители, за перални машини, съдомиялни, кафе-машини и други. Ъгловите кранове ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Марка: Fornara
Сферично ъглово кранче с филтър за твърди частици с отлично качество от Fornara.Продукта представлява ъглово кранче с присъединителни размери 1/2х3/8",1/2",3/4". Кранчето с филтър е подходящо решение за привързване с водопровода на всякакви домакински уреди - перални и миялни маши..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Марка: Remer
Декоративното ъглово кранче представлява ъглов кран с присъединителни размери 1/2 х 1/2 и керамичен затварящ механизъм. Подходящ е както за банята, така и за кухнята. Ъгловият кран може да има различни приложения например за свързване на стоящ смесител, тоалетно казанче или д..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Декоративно кранче Qubika Lux е луксозен ъглов кран изработен от висококачествен месинг с оригинален и стилен дизайн.Най-важната отличителна черта, освен надеждния керамичен механизъм и масивното месингово тяло, са кубичните форми на тялото и ръкохватката, които придават интересен и елегантен ви..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Remer
Дизайнерско ъглово кранче Quadro LUX представлява ъглово кранче с масивно тяло и кубични форми.Подходящ е както за банята, така и за кухнята - за свързването на стоящ смесител или тоалетно казанче с водопровода. Възможни са и други приложения, съобразени с присъединителните размери на кранч..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Декоративното ъглово кранче серия Futuro представлява луксозен ъглов кран, изработен от висококачествен месинг с керамичен механизъм.Ъгловите кранове са продукти предназначени за водопроводни връзки основно в домакинството - свързване смесители за баня и за кухня, домакински уреди като..
9.19 лв.
Без данък:9.19 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозният ъглов кран Retro Bronze е качествен продукт предназначен за свързване на смесители и други домакински уреди с водопровода.Дизайнерския кран от серията Retro Bronze е красив аксесоар, който  има изчистени форми и уникален цвят античен бронз. Ъгловото кранче са смесители ..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозният ъглов кран Retro Lux е качествен продукт предназначен за свързване на смесители и други домакински уреди с водопровода.Дизайнерския кран от серията Retro Lux е красиво ъглово кранче с меден цвят, който  има изчистени форми и уникален цвят антична мед. Кранчето за смесители&n..
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Ъгловият спирателен кран ВКР е висококачествен месингов кран с широко приложение в жилищни и битови водопроводни инсталации.Спирателните кранове тип ВКР (Вентил Контролно Регулиращ) са основно предназначени за свързване с водопровода на смесители, домакински уреди като перални, миялни машини, ка..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Ъгловият спирателен кран тип ВКР представлява месингово ъглово кранче с филтър за твърди частици.Спирателните кранове от типа ВКР (Вентил Контролно Регулиращ) имат широко приложение - използват се най-вече при свързването на стоящи смесители, перални, миялни и ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Ъгловият спирателен кран тип ВКР е висококачествен месингов кран за водопроводни инсталации с масивна метална ръкохватка.Спирателните кранове от типа ВКР (Вентил Контролно Регулиращ) имат широко приложение - използват се най-вече при свързването на стоящи смеси..
9.69 лв.
Без данък:9.69 лв.
Ъгловият спирателен кран тип ВКР е висококачествен месингов кран за водопроводни инсталации с красива триъгълна ръкохватка.Спирателните кранове тип ВКР (Вентил Контролно Регулиращ) имат специфично предназначение - използват се основно за свързване на стоящи&nbs..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Ъгловият спирателен кран тип ВКР е масивен месингов кран от серията QUADRO с красива квадратна ръкохватка.Спирателният кран Quadro тип ВКР (Вентил Контролно Регулиращ) има красив дизайн и масивна ръкохватка - използва се основно за ВИК ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Техническо описание на двойния спирателен вентил ВКР:Материал: месинг Покритие: хром-никел Присъединителни размери: 1/2"х3/8"х3/8" Затварящ механизъм: спирателен тип Уплътнения: каучук, подходящ за питейна вода Приложение: водопроводни системи..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Itap
Спирателният кран за пералня и съдомиялна представлява спирателен кран с два извода 3/4", който позволява свързването на допълнителен уред.Двойният спирателен кран специализиран спирателен вентил, който има два независими един от друг извода и позволява свързването към водопр..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Сферичното трипътно кранче представлява троен кран с отклонение 3/4" с широко приложение за битовия водопровод.Трипътния кран е стандартен троен кран за ВиК приложения в дома. Кранчето е предназначено за монтаж на домакински уреди, които имат нужда от свър..
6.29 лв.
Без данък:6.29 лв.
Марка: Fornara
Сферичен трипътен кран с марката FORNARA представлява месингов троен кран за водопроводни  нужди в домакинството.Трипътния кран на Fornara е усилен модел на троен кран за ВиК приложения в дома. Кранчето е подходящо за свързване на различни домакински уреди, разклонения на водопроводнат..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Спирателният перален кран представлява трипътен кран с изводи на 3/4" и удължител.Спирателния кран за пералня е специфичен модел кран, който обикновено се монтира зад стенна смесителна батерия и осигурява допълнителен извод за включване на пералня или съдо..
9.39 лв.
Без данък:9.39 лв.
Трипътния спирателен кран представлява месингов кран за пералня с извод 3/4", удължител и холендрова гайка.Спирателния кран за пералня е специфичен модел кран, който обикновено се монтира зад стенна смесителна батерия и осигурява допълнителен извод за включване на пералня или съдомиялна маш..
17.49 лв.
Без данък:17.49 лв.
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.