Меню
Your Cart

Колектори и кутии

Ефективността на една отоплителна система зависи до голяма степен от правилното разпределение на топлината, генерирана от горивния процес в отоплителното тяло към радиаторите и други отоплителни уреди. Именно затова е важна правилната архитектура на отоплителната система и разпределението на топлината в отделните кръгове на системата. За да се случва това се грижат коленторите за отоплителни системи, наричани още разпределители и прилежащите им аксесоари за отоплителни системи. В тази група ще намерите всичко необходимо за изграждането колекторните групи на Вашата отоплителна система. Ние от ДК Лукс се стремим да предложим всичко до най-дребния детайл нужен за изграждането на този тип инсталации.

ДК Лукс предлага различни модели колекторни кутии - разпределителни кутии за вграждане и за открит монтаж. Освен това, тук ще намерите и колектори (разпредели) за парно - различни модели. Освен профилните колектори, които са най-използвания модел, ние предлагаме колектори с кранове, готови за директен монтаж, специализирани разпределители за парно и колектори за подово отопление, цялостни колекторни групи и други. ДК Лукс предлага и оборудването за колекторите - накрайници, колекторни редукции, нипели за свързване на колектори. За изграждането на една отоплителна система са необходими и различни видове и размери сферични и мини кранове, които може да намерите в категорията.

Освен аксесоарите за отоплителни системи, Вие имате широк избор от пелетни котли и котли и печки на твърдо гориво отоплителни тела - стоманени и алуминиеви радиатори, лири за баня и други.

ДК Лукс предлага и медни тръби и фитинги, тръби за парно с алуминиева вложка и изолационни материали. 

Комбинирания колекторен фитинг представлява колекторен накрайник с обезвъздушител, дренажен кран и термометър. Комбинирания колекторен фитинг 1" е удобно решение при изграждането и монтажа на колекторните групи за различни отоплителни и други инсталации. Колекторния накрайник представлява прод..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
5.69 лв.
Без данък:5.69 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, кой..
4.59 лв.
Без данък:4.59 лв.
Краен елемент за колектори 1"Ж х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. Той осигурява по-добра функционалност на колекторната група като осигурява възможност за поставяне на обезвъздушител и дренажен к..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
5.69 лв.
Без данък:5.69 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, кой..
4.59 лв.
Без данък:4.59 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 3/4" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход ме..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 1" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход межд..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 1" х 3/4"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход межд..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 11/4" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход м..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Колекторната тапа 3/4" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 3/4".Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се към профилни коле..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Колекторната тапа 1" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 1".Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се към профилни колектор..
2.69 лв.
Без данък:2.69 лв.
Колекторната тапа 11/4" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 11/4" и голям дебит.Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се к..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 3/4".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 3/4" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необходим..
1.99 лв.
Без данък:1.99 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 1".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 1" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необходим за ..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 11/4".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 11/4" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необход..
5.59 лв.
Без данък:5.59 лв.
Дренажния кран 1/2" представлява месингово кранче с тапа и щуцер, предназначено за лесно пълнене или източване на водата от колекторни групи, котли или цялата отоплителна система. Крана за пълнене и източване е специализиран продукт, предназначен за отоплителни, ВиК и други системи с циркулира..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Разпределителна кутия 350мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Разпределителна кутия 400мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
33.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Разпределителна кутия 500мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
40.99 лв.
Без данък:40.99 лв.
Разпределителна кутия 600мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Разпределителна кутия 700мм за вграден монтаж с комплект скоби за колектори и капак в бял цвятКолекторната кутия служи за поставяне, фиксиране и закрепване на колекторите на отоплителната инсталация. Колекторната кутия има и декоративна и предпазна функция. ДК Лукс предлага различни видове ..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Показани 1 от 24 | 83 (4 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.