Меню
Your Cart

Градински пръскачки

ДК Лукс предлага широка гама градински пръскачки и пулверизатори от различен клас на изгодни ниски цени.

Зелените площи и растителността в двора и градината изискват редовна поддръжка и профилактика, независимо дали става въпрос за декоративна растителност и тревни площи, или пък за земеделски култури и овощни дръвчета. Градинските пръскачки и пулверизатори са продукти предназначени за професионална и хоби употреба. Използват се за третиране на растителността и тревните площи с препарати срещу болести и вредители. Пръскачките са безценен помощник в земеделието, както при малките любителски градинки, така и за професионална употреба. ДК Лукс предлага атрактивни оферти и голям избор от градински пръскачки и пулверизатори. При нас ще откриете различни модели раменни пръскачки и гръбни пръскачки, пулверизатори с различни функции и обем. Особено популярен продукт е акумулаторната пръскачка, както и моторните пръскачки. Акумулаторната пръскачка работи с мощна батерия от 8Ah, а моторните пръскачки са бензинови - това са иновативни продукти, които улесняват многократно работата в двора и градината и спестяват време и усилия. Разнообразието от модели предлага за всекиго по нещо - от бюджетни модели раменни пръскачки за хоби градинаря до висококачествени професионални модели градински пръскачки с различни функции. Дръжте надалеч вредителите и болестите по земеделските култури и растителността с редовна профилактика и поддръжка. Ние от ДК Лукс ще ви помогнем в тази задача, като предложим най-подходящата за вашите нужди градинска пръскачка или пулверизатор.
Разгледайте и другите продукти за двора и градината, които предлагаме - градинско обзавеждане, поливни системи, инструменти и машини и други.
Марка: RTRMAX
Бензиновата моторна пръскачка с 3 накрайника с марка RTR е отличен избор за вашият двор и градинаБензинова моторна пръскачка на марката RTR MAX е висококачествен продукт за поддръжката на вашите двор и градина. Бензиновата пръскачка е оборудвана с три накрайника, които спомагат за по-добрата и е..
222.00 лв.
Без данък:222.00 лв.
Градинска бензинова моторна пръскачка 20л Бензиновата пръскачка е преносима и високопродуктивна машина за растителна защита. Предназначена е за пръскане на малки обработваеми площи с цел предотвратяване на болести по растенията и контролиране на вредителите. Конструкцията е изработена от ..
249.99 лв.
Без данък:249.99 лв.
Моторна пръскачка 14л с функция високо пръскане Бензиновите пръскачки са необходимост за градинаря.Независимо дали притежавате малка градина или обработвате по-големи площи,всички те се нуждаят от третиране с агрохимически препарати. Предназначението им е за разнасяне на препарати за защи..
286.99 лв.
Без данък:286.99 лв.
Моторна пръскачка 20л с функция високо пръскане Бензиновите пръскачки са конструирани с цел да улеснят работата в градината. Независимо дали притежавате малка градина или обработвате по-големи площи,всички те се нуждаят от третиране с агрохимически препарати. Предназначението им е за пръскане&..
292.76 лв.
Без данък:292.76 лв.
Професионалната пръскачка ALTA 10,7л представлява висококачествена ръчна пръскачка за любителска и професионална употреба. Професионалната пръскачка Alta Tech е специално разработена от висококачествени материали, тя е удобна и лесна за използване. Градинските пръскачки са едно добро решение з..
77.99 лв.
Без данък:77.99 лв.
Професионалната пръскачка ALTA TECH 7.95л. представлява висококачествена ръчна пръскачка за любителска и професионална употреба Вредителите и болестите по насажденията, са голям проблем както в земеделието, така и за любителя градинар. За да се отстранят вредителите и болестите и с цел да не с..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Градински пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане.Пулверизатора е устройство, предназначено да разпръсква течности на микроскопични капки, под формата на фина мъгла. Пулверизаторите имат широко приложение в бита и за двора и градината. Пулверизатора за течности, ко..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Раменна пръскачка за течности с метален удъулжител и ръчно пластмасово бутало за налягане Предпазен клапан: Да Обем: 5 л Функции на пръскане: 2 Материал: Пластмаса Цвят: Оранжев..
14.49 лв.
Без данък:14.49 лв.
Градински пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане.Пулверизатора е устройство, предназначено да разпръсква течности на микроскопични капки, под формата на фина мъгла. Пулверизаторите имат широко приложение в бита и за двора и градината. Пулверизатора за течности, който предлага ДК Лукс..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Градински пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане.Пулверизатора е устройство, предназначено да разпръсква течности на микроскопични капки, под формата на фина мъгла. Пулверизаторите имат широко приложение в бита и за двора и градината. Пулверизатора за течности, ко..
10.99 лв.
Без данък:10.99 лв.
Градински пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане.Пулверизатора е устройство, предназначено да разпръсква течности на микроскопични капки, под формата на фина мъгла. Пулверизаторите имат широко приложение в бита и за двора и градината. Пулверизатора за течности, ко..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Пулверизатор с ръчна помпа за налягане. С бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.С разглобяем накрайник за по-лесно почистване. Обем: 1,5 л Функции на пръскане: 2 Дължина на пръскване: 800 см Височина на пръскане: 400 см Работно налягане: 2/3 бара Максимален ъгъл на пръскане: ..
17.99 лв.
Без данък:17.99 лв.
Пулверизатор с ръчна помпа за налягане. С бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.С разглобяем накрайник за по-лесно почистване. Обем: 2 л Функции на пръскане: 2 Дължина на пръскване: 800 см Височина на пръскане: 400 см Работно налягане: 2/3 бара Максимален ъгъл на пръскане: 80..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Раменна пръскачка за течности с метален удъулжител и ръчна помпа за налягане Предпазен клапан: Да Обем: 8 л Функции на пръскане: 2 Материал: Пластмаса Цвят: Оранжев..
18.31 лв.
Без данък:18.31 лв.
Градинска пръскачка с пластмасово бутало Градинската пръскачка е едно добро решение за справяне с вредителите във вашата градина или двор. Пръскачката е изработена от висококачествен материал,лека и удобна за носене на гръб. Подходяща е за по-малки обработваеми площи. Телескопичния удъ..
69.19 лв.
Без данък:69.19 лв.
Градинска пръскачка 16л с телескопичен удължителГрадинската пръскачка е предназначена за борба и защита от вредители във вашата градина или двор. Пръскачката е изработена от висококачествена пластмаса,удобна и лека за работа. Подходяща е за третиране на по-малки обработваеми площи. Металния..
21.77 лв.
Без данък:21.77 лв.
Градинската акумулаторна пръскачка Premium се предлага с мощна батерия 8Ah с три накрайника за пръсканеАкумулаторната пръскачка на марката Premium е едно ново и различно предложение за градинаря - както за любителя, така и за професионалиста. Тази електрическа пръскачка е високопродукт..
79.95 лв.
Без данък:79.95 лв.
Неръждаема пръскачка за градина 16л Profi Inox Градинската пръскачка  Profi Inox е изработена от качествен материал издръжлив на корозия,което осигурява дълъг експлоатационен живот. Подходяща е за работа около дома,двора и градината. Пръскачката е необходим инструмент за градинаря..
99.21 лв.
Без данък:99.21 лв.
Градинска пръскачка 18л Premium 3 функцииОпитните градинари знаят,че е трудно да се справиш с вредителите по градината .Градинската пръскачка е необходим инструмент за третиране с препарати за растителна защита на овощни дървета,храсти и други растения. Пръскачката е лека и удобна за н..
37.59 лв.
Без данък:37.59 лв.
Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)