Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Поръчка, Доставка и Плащане

ПОРЪЧКА

Поръчка с или без регистрация

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в dklux.com стоки, не е необходимо да се регистрирате. Можете да пазарувате със същата сигурност и без да се регистрирате. Вашите лични данни са защитени и в двата случая от нашите "Общи условия и политика за сигурност". Във всички случаи трябва да попълните, напишете /в случайте на поръчки по е-мейл/ или продиктувате ясно и отчетливо /в случайте на поръчки по телефон/:
 • Вашето име и фамилия
 • Адрес за доставка в случайте, когато пратката ще се доставя 
 • e-mail адрес за кореспонденция при нужда с Вас
 • телефон(и) за връзка
В случаите, когато желаете да си направите регистрация ще бъде необходимо е да изберете парола. След като се регистрирате, ще имате възможност да коригирате всички посочени от вас данни при регистрация или поръчка. Вие ще може да редактирате всички Ваши лични данни, поръчки и друга комуникация водена на сайта, както и да ги изтривате. Повече инфорамция може да намерите на страницата "Общи условия и политика за сигурност". С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия и политика за и сигурност" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на "Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия и политка за сигурност" и ги приема.

Етапи на поръчка

Приемане на поръчка

Поръчки се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които поръчвате или купувате, техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане.

Начини на плащане

 1. На място в наш офис
 2. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
 3. Плащане с e-pay, easypay (разработва се)
 4. Плащане с кредитна или дебитна карта (разработва се)

Обработване на поръчка

След потвърждаването на поръчката на посочения от Вас e-mail и/или телефон ще получите потвърждение от нашата система или служител със същата информация.
За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон.
Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил в случайте, когато сте се регистрирали.

Цена на поръчка

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка.

Възможни проблеми при изпълнение на поръчка

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
 1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
 2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
 3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

Изпращане и получаване на поръчка

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 48 часа освен в случайте, когато при обработване на поръчката Ви не сме ви информирали за друг срок.При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Отказ от поръчка

Потребителят има право да върне закупената от него стока съгласно "Общи условия и политика за сигурност".

Спорове и жалби

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес съгласно "Общи условия и политика за сигурност".

Гаранция на стоката

Всички стоки, предлагани в DKLUX.COM, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

ДОСТАВКА

​Стоките поръчани от нашия електронен магазин, доставяни с куриер на Еконт Експрес/Спиди до адрес или офис, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. 

Цена за доставка

 • Цената за доставка на всяка поръчка се определя индивидуално и зависи от начина и срока на доставка, както и от теглото, обема и стойността на поръчката.
 • Цената на доставка за куриерски пратки се определя според тарифата на избрания куриер. Доставените е Еконт Експрес пратки ползват отстъпка от стойността на куриерската услуга.
 • Цената за доставка с транспорт на DKLUX.COM се договаря със служител при потвърждаване на поръчката.

Условия за доставка

Поръчките Ви се изпълняват по следния начин:

 • Доставка с куриер на Еконт Експрес/Спиди до точен адрес (в работно време: понеделник-петък от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа).
 • Доставка с куриер до офис на Еконт Експрес/Спиди ( в работно време: понеделник-петък от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа).
 • Доставка с транспорт на DKLUX.COM в предварително уговорен ден/час между служител и клиента.
 • Вземане от наш обект в гр.София ( в работно време: понеделник-петък от 9.00 до 17:30 часа).
 • Вземане от наш обект гр. Пловдив

Стоки поръчани от нашия електронен магазин, доставяни с транспорт на DKLUX.COM се доставят на адреса, уговорен със служител.

 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

СРОК НА ДОСТАВКА

 • Куриерската доставка на продукти налични на склад се осъществява в рамките на 24 до 48 часа след потвърждение на поръчката.
 • Доставки на стоки, които не са налични на склад и специални поръчки имат индивидуален срок на доставка.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва при доставката с наложен платеж или с авансово плащане по банка. Фактура се издава след правилно попълнени данни за фактура при подаване на поръчката.