Меню
Your Cart

Дизайнерски серии

ДК Лукс има удоволствието да предложи на вашето внимание луксозната гама продукти за баня с впечатляващ дизайн, форми и цветове.

В тази категория сме подбрали за вас луксозни смесители от водещи производители от Италия и Европа, оригинални и екстравагантни решения за банята, дизайнерски аксесоари за баня, както и луксозната ни ретро колекция - ретро смесители в цвят античен бронз и мед, бронзови аксесоари за баня и луксозни сифони. Тук ще откриете дизайнерските смесители от сериите Quadro, Winner, Infinity, които изпъкват с впечатляващ дизайн и визия, отлично качество и широка гама модели - с дизайнерски смесители и аксесоари ще обзаведете вашата баня в неповторим и уникален стил. Същата атмосфера може да пресъздадете и в кухнята с луксозните смесители за кухня. За почитателите на кубичния дизайн предлагаме на вашето внимание серията Quadro - луксозни смесители и дизайнерски аксесоари за баня с кубични форми и отлично качество. Дизайнерските смесители Winner и Infinity отрязяват последните тенденции и иновации в продуктите за баня. В тях са вложени усилията на италианските дизайнери работещи с Remer, Италианска компания производител на продукти за баня и лидер в иновациите в областта. Луксозните ретро смесители от серията Retro Bronze и Retro Classic, както и аксесоарите за баня в този стил са богата колекция, в която ще откриете своето вдъхновение. Retro Bronze предлага ретро смесители и аксесоари с атрактивна визия и още по-атрактивни цветове - античен бронз и антична мед. Това съчетание от стил и цвят създава неповторима и луксозна атмосфера в банята и кухнята.
ДК Лукс предлага и дизайнерските аксесоари за баня от серията Futura, както и други дизайнерски смесители и продукти, като всички те се отличават освен с оригинална визия и цвят и с перфектно качество на атрактивни цени.
Разгледайте и дизайнерските радиатори и лири за баня в нашият раздел Отопление.

Дизайнерски смесител за умивалник OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за умивалник OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители с уникален дизайн и високо качество. Луксозния смесител за мивка OMEGA LUX представлява дизайнерски смесител за умивалник с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Диз..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня OMEGA LUX
Дизайнерски продукт -5 %
Дизайнерския смесител за баня OMEGA LUX е част от луксозната колекция смесители, които избрали да представим на вашето внимание. Смесителната душ-батерия OMEGA LUX е дизайнерски смесител с красива и нестандартна визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Дизайнерския смесител OMEGA LUX п..
209.99 лв. 219.99 лв.
Без данък:209.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Луксозния смесител за кухня OMEGA LUX е част от една завладяваща серия смесители с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Д..
204.99 лв.
Без данък:204.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ENIGMA Дизайнерски смесител за умивалник ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за умивалник представлява луксозната серия смесители ENIGMA - продукти с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналността Смесителя за мивка ENIGMA е стилно и оригинално решение за мивката във вашата баня. Като част от серията дизайнерски смесители ENIGMA, и смеси..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ENIGMA Дизайнерски смесител за баня ENIGMA
Дизайнерски продукт -5 %
Дизайнерския смесител за баня ENIGMA представлява смесителна душ-батерия с отлично качество и акцент върху дизайна и оригиналността Дизайнерската душ-батерия ENIGMA е смесител с нетипичен и интересен дизайн - едно нестандартно и оригинално решение за вашата баня. Както и другите модели от..
209.99 лв. 219.99 лв.
Без данък:209.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество. Смесителя за кухня ENIGMA е продукт, който внася стил и модернистична, нестандартна визия на кухненската мивка и интериора около нея. Като част от серията дизайнерск..
209.99 лв.
Без данък:209.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за умивалник с модерна впечатляваща визия и перфектно качество Ако търсите най-доброто за вашата баня, за вас е дизайнерския смесител NEXUS - един луксозен модел смесител за умивалник с ефектен дизайн, съчетан с отлично качество и надеждност. Дизайнерския смес..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS CASCATA Дизайнерски смесител за умивалник NEXUS CASCATA
Дизайнерски продукт -10 % Не е в наличност
Марка: Cata
NEXUS CASCATA е дизайнерски смесител за умивалник с отворен чучур "водопад" Ако търсите инстесно и оригинално решение за мивката в банята, то смесителя NEXUS CASCATA е точното попадение - един дизайнерски смесител за умивалник, който разчупва стереотипите и ще превърне мивката в банята в ..
152.10 лв. 169.00 лв.
Без данък:152.10 лв.
Дизайнерски смесител за баня NEXUS Дизайнерски смесител за баня NEXUS
Дизайнерски продукт -10 %
Дизайнерския смесител за баня NEXUS е впечатляващо съчетание от качество, функционалност, стил и уникална визия Ако търсите най-доброто решение за обзавеждането на вашата баня, то дизайнерския смесител NEXUS ще намери място във вашите планове. Луксозната душ-батерия NEXUS има изключителен диза..
269.99 лв. 299.99 лв.
Без данък:269.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове. Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчетава перфектно качество, функционалност и модерна футуристична визия, то именно кухненския смесител NEXUS е продукта за вас. Дизайнерския смесител за ку..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за умивалник ANTEA е продукт за модерната баня, който предлага красив дизайн и перфектно качество. Продуктите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за умивалник са модерни и стилни смесители с перфектно качество и атрактивен дизайн. Смесителя за умивалник ..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ANTEA
Дизайнерски продукт
ANTEA е серия дизайнерски смесители, синоним на изтънченост, елегантен дизайн и отлично качество. Продуктите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за баня са модерни и стилни, същевременно надеждни и с дълъг експлоатационен срок. Смесителя за баня ANTEA е луксозна смесителна душ-б..
269.99 лв.
Без данък:269.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за кухня ANTEA представлява луксозен стоящ смесител, с красив дизайн, който предлага и перфектно качество. Смесителите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за кухня са изящни и красиви продукти с безкомпромисно качество и впечатляващ дизайн. Смесител..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Дизайнерски смесител за умивалник ALTA Дизайнерски смесител за умивалник ALTA
Дизайнерски продукт -10 %
Дизайнерския смесител за умивалник ALTA в луксозен продукт за вашата баня, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските смесител..
125.99 лв. 139.99 лв.
Без данък:125.99 лв.
Дизайнерски смесител за баня ALTA Дизайнерски смесител за баня ALTA
Дизайнерски продукт -10 %
Дизайнерския смесител ALTA в луксозен продукт за вашата баня, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските смесители ALTA имат и масивни т..
161.99 лв. 179.99 лв.
Без данък:161.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA
Дизайнерски продукт -10 %
Дизайнерския смесител за кухня ALTA в луксозен продукт за кухненската мивка, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските с..
152.99 лв. 169.99 лв.
Без данък:152.99 лв.
Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ Смесител за баня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Луксозен смесител за баня от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна визия и изгодна цена.Комплектовк..
179.99 лв. 199.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ Смесител висок за баня и кухня INFINITY LUX - стоящ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Високия смесител за баня представлява луксозен смесител от серията дизайнерски смесители Infinity.Продукта представлява луксозен смесител за умивалник - тип стояща батерия. Подходящ е за мивката в банята или за малки кухненски мивки. Продукта съчетава в себе си високо качество, съвременна в..
251.99 лв. 279.99 лв.
Без данък:251.99 лв.
Смесител вана душ INFINITY LUX Смесител вана душ INFINITY LUX
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Луксозна душ батерия от серията дизайнерски смесители Infinity Lux, продукт на италианския производител Remer.Това е смесител за баня от висок клас, съчетаващ в себе си отлично качество, стилен и изчистен дизайн и елегантни форми с изгодна цена. Едно чудесно съчетание, което може да ви предложат..
179.99 лв. 199.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Смесител за умивалник Kevon - стоящ
Дизайнерски продукт -10 %
Марка: Remer
Луксозния смесител за умивалник с марка Fiore е висококачествен смесител за баня, произведен в ИталияСмесителната батерия от луксозната серия Kevon на марката Fiore представлява стоящ смесител за мивката в банята.. Този смесител за умивалник е пр..
98.99 лв. 109.99 лв.
Без данък:98.99 лв.
Смесител душ батерия Kevon
Дизайнерски продукт -10 %
Смесителната душ батерия модел Kevon е луксозен смесител за баня на марката Fiore с отлично качество и изгодна цена ДК Лукс Ви предлага смесителната душ батерия от серия Kevon на марката Fiore като универсално решение за всеки ценител на високото италианско качество, модерния..
134.99 лв. 149.99 лв.
Без данък:134.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ЧУЧУР
Дизайнерски продукт -10 %
Душ системата за вграждане в луксозен продукт за баня от висок клас с красив кубичен дизайн и изчистени форми.Душ системата за вграждане Quadro представлява цялостно решение за Вашата баня, което внася стил и модерна визия в нея. Душ системата Quadro включва няколко отделни елемента в едно цяло ..
314.99 лв. 349.99 лв.
Без данък:314.99 лв.
Душ система за вграждане QUADRO с ПОДВИЖЕН ДУШ
Дизайнерски продукт -10 %
Вградения душ QUADRO представлява луксозна душ система за вграден монтаж с душ пита и ръчен душ.Душ системата QUADRO представлява вграден душ с висока функционалност - перфектното решение за вашата баня, ако сте почитатели на изчистения кубичен дизайн с модернистична визия. Душ система..
359.99 лв. 399.99 лв.
Без данък:359.99 лв.
Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ Дизайнерски смесител за вана с душ за ПОДОВ МОНТАЖ
Дизайнерски продукт -10 %
Стоящия смесител за вана за подов монтаж е уникално и ексцентрично дизайнерско решение за вашата мечтана баня. Смесителя за вана с подвижен душ е уникален модел смесител за баня за стоящ подов монтаж. ДК Лукс има удоволствието да ви представи едно ексцентрично и вълнуващо решение а обзавеждането на..
764.99 лв. 849.99 лв.
Без данък:764.99 лв.
Показани 1 от 24 | 26 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.