Меню
Your Cart

Смесители за кухня

Един от най-важните елементи в кухненското обзавеждане е смесителя за кухненската мивка. Той изпъква на фона на плота и шкафовете, кухненския смесител е нещото, което се забелязва и привлича окото. Именно за това избора на подходящ и атрактивен кухненски смесител е важен за комфорта, функционалността и визията на Вашата кухня. Ние от ДК Лукс предлагаме широка гама кухненски смесители за всеки вкус - от стандартни и бюджетни решения, до екстравагантни и луксозни решения.  Всички смесители за кухня, които сме подбрали за Вас са с гарантирано качество и се предлагат на изгодни цени. При нас ще намерите евтини кухненски смесители като бюджетно решение за Вашите нужди, които се предлагат с 2 години гаранция. Ако сте ценители на нестандартното и екстравагантната визия при нас ще намерите подходящия смесител за кухня. Предлагаме също и полупрофесионални и професионални кухненски смесители с отлично качество и на изгодни цени като моделите Gourmet, Concord и Latrix. ДК Лукс предлага и голям избор от модели цветни смесители за кухня - моделите от сериите Retro Bronze и серията Color, които се съчетават по най-добрия начин с полимермраморните и граникситни мивки.

Направете правилният избор на кухненски смесител със смесителите на ДК Лукс! 

Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL Смесител за кухня стоящ RETRO LUX ROYAL
-14 %
Марка: Retro Bronze
RETRO LUX ROYAL представлява луксозен смесител за кухня бронзов цвятСмесителят е важна част от интериора всяка кухня или помещение, където е поставен и правилният избор на смесител придава и подсилва желания ефект и стил, дава и завършен вид на Вашата кухня. Смесителите от серия RETRO LUX притеж..
149.99 лв. 174.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Кухненския смесител от серията Retro LUX е красив и стилен стоящ смесител, който внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Смесителите ретро от тази серия са висококачествени продукти с оригинален дизайн и цветова гама. Смесителя за кухня е произведен от мес..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Стоящият кухненски смесител модел Retro Extravagant е оригинално и  решение от серията луксозни смесители Ретро.Този ретро смесител представлява елегантна стоящ кухненски смесител, част от серията Retro LUX. Retro Extravagant с цвят античен бронз представлява луксоз..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Професионалният смесител за кухня модел Sensation представлява красив и много функционален смесител за кухненски мивки с едно или две корита.Модела стоящ кухненски смесител Sensation е част от линията професионални кухненски смесители, които ДК Лукс предлага на своите клиенти. Професионални..
599.99 лв.
Без данък:599.99 лв.
Смесителя за кухня Gourmet е част от серията професионални смесители за кухня - специализирани продукти за кухнята с високо качество.Професионалния кухненски смесител Gourmet е висококачествен специализиран продукт за кухнята. Въпреки професионалната му насоченост, на удобството и функционалност..
279.99 лв.
Без данък:279.99 лв.
Кухненският смесител от стоящ тип Black Pearl представлява висок смесител за кухня с елегантен и стилен дизайн в цвят черен гранитСмесителят Black Pearl представлява висок смесител за кухня от стоящ тип, със елегантен дизайн в цвят черен гранит. Black Pearl е предназначен за монтиране на кухненс..
126.99 лв.
Без данък:126.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox
-25 %
Смесителя за кухня Swan е луксозен смесител с високо качество в цвят инокс.Стоящия смесител Swan представлява смесител за кухня с въртяща се висока лебедка. Swan е луксозен смесител за кухня с модерен и стилен дизайн, който придава съвременна визия на интериора в кухнята. Кухненския смесител Swa..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат
-25 %
Кухненския смесител Swan представлява луксозен стоящ смесител в цвят черен мат.Смесителя за кухня Swan представлява дизайнерски смесител от стоящ тип. Този модел смесител е подходящ за кухненски мивки и по-големи или нестандартни умивалници. Смесителя за кухня Swan има изключително атрактивна ви..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Кухненският смесител Concord с изтегляем душ е продукт с отлично качество от професионалната серия смесители за кухня, които ДК Лукс Ви предлагаПодходящото обзавеждане на кухнята е от съществено значение, когато целта е да се постигне желана съвременна визия. Едно от най-важните неща за интериор..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Creta Inox
Луксозния кухненски смесител от неръждаема стомана Creta Inox е стилно и висококачествено решение за Вашата кухня.Представяме на Вашето внимание една изключителна серия неръждаеми смесители с марката Creta Inox - изработени в изящни и впечатляващи модели за баня и за кухня. Стоящия кухненски сме..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Кухненският смесител Latrix представлява луксозен смесител с изключителен дизайн и високо качество.Луксозният смесител модел Latrix прави силно впечатление със своя уникален и елегантен дизайн, който се характеризира с красиви извивки и меки форми, висок чучур и красива, удобна ръкохва..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Марка: Retro Classic
Кухненския смесител в цвят ХРОМ от серия Retro LUX е красиво дизайнерско решение, което внася неповторима атмосфера в помещението, където се намира.Луксозните смесители са предназначени за монтаж върху плота на мивката. Кухненският смесител е в цвят Хром, като ДК Лукс предлага медни и бронзови с..
129.99 лв.
Без данък:129.99 лв.
Кухненският смесител Larix с изтеглящ душ представлява професионален смесител с изключителен дизайн и високо качество.Професионалният кухненски смесител модел Larix прави силно впечатление със своя уникален и елегантен дизайн, който се характеризира с красиви извивки и м..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Retro Classic
Стоящият кухненски смесител модел Retro-LUX G е най-оригиналното решение от серията луксозни смесители Ретро.Този смесител представлява елегантна стояща кухненска батерия, от серията Retro-LUX. Този луксозен смесител има изключително интересен и неповторим дизайн с характерна за този модел пречу..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Кухненски смесител стоящ TALGON Кухненски смесител стоящ TALGON
-28 %
Кухненския смесител Talgon представлява дизайнерски смесител за кухня с отлично качество и изгодна цена.Смесителя за кухня Talgon е луксозен смесител предназначен за кухни и големи бани. Смесителя има изчистени форми и стилен дизайн, който подчертава модерната визия в интериора. Смесителя за кух..
114.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
ДК Лукс ви предлага смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за м..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Смесител за кухня стоящ HAPPY
-20 %
Стоящия смесител Happy представлява висококачествен кухненски смесител с пет години гаранция и изгодна цена.Смесителя за кухня Happy е изключително качествен и практичен смесител за кухненски мивки или големи умивалници. Този луксозен смесител има модерно и стилно излъчване и изчистени форми. См..
99.99 лв. 124.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите от тази серия, предлага..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Ретро смесителя с цвят Антична Мед от серията Retro Extravagant представлява висококачествен кухненски смесител за стоящ монтаж.При ремонта или обзавеждането на кухнята, важен аспект на който трябва да обърнете внимание е кухненския смесител. Освен да е с подходящите размери за да бъде удобен и ..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
ДК Лукс предлага на вашето внимание смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексце..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозния кухненски смесител от серията RETRO EXTRAVAGANT е качествен смесител с оригинален дизайн впечатляващ цвят - старо злато.Смесителите за кухня са важен елемент от нейното обзавеждане. Освен функционални, смесителите за кухня могат да впечатляват с красива визия и оригинален дизайн и цвет..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Смесителна батерия от серия Dahlia за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Бюджетно решение, съчетаващо добро качество, мореден дизайн и ниска цена. В кутията на смесителя ще намерите комплект розетки и ексцентрици за монтаж.Смесителите, ко..
32.99 лв.
Без данък:32.99 лв.
Марка: Oscar
Стененния смесител Oscar е смесителна батерия с универсално приложение.Смесителя е подходящ както за кухненски мивки така и за по-големи мивки за банята. Това е смесителна батерия за стенен монтаж от серия Oscar. Дължината на лебедката е 22см. Смесителната батерия е определена като кух..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Марка: Retro Classic
Универсален смесител за баня и кухня Retro Classic за стенен монтаж с високо качество.Смесителна батерия от серия Retro Classic е предназначена за стенен монтаж. Подходяща е както за кухнята, така и за мивката в банята. Стенния смесител е бюджетно решение, съчетаващо добро ка..
38.99 лв.
Без данък:38.99 лв.
Показани 1 от 24 | 63 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.