Меню
Your Cart

Неръждаеми връзки и тръби

Гъвкавите неръждаеми връзки и гофрирани тръби имат широко приложение в много сфери от бита и промишлеността.

Гофрираната неръждаема тръба и гъвкавите неръждаеми връзки, които се правят от нея имат редица предимства, които обуславят широкото им използване в изграждането на соларни системи, водопроводни и отоплителни инсталации, в хранително-вкусовата промишленост, за климатизация и газоснабдяване, в различни промишлени и технологични инсталации. Неръждаемата стомана като материал има ценни физико-химични свойства, благодарение на които гофрираните неръждаеми тръби са предпочитано решение, гарантиращо качество, надеждност и сигурност. Гофрираните неръждаеми тръби имат специфична оребрена структура, която им придава гъвкавост, изключителна здравина и устойчивост. Гъвкавите връзки от неръждаема тръба превъзхождат в много отношения алтернативните решения. Сред многото предимства на гъвкавата неръждаема тръба и връзките произведени от нея можем да изброим високата устойчивост на корозия, екстремни температури, механични и химични въздействия и високо налягане, което осигурява дълъг експлоатационен срок. Гофрираната структура на гъвкавите неръждаеми връзки дава добър радиус на огъване, компенсира линейното разширение при температурни колебания и запазва непроменен вътрешния диаметър на тръбата. Гофрираните неръждаеми тръби компенсират и вибрации, което в много инсталации е изключително важно за ефективната им и безаварийна работа. Не на последно място е високата степен на хигиеничност, което не позволява развитие на бактерии. Неръждаемата стомана не променя свойствата и качествата на флуидите..

С гъвкава неръждаема тръба и връзки може да свързвате бойлери, смесители, перални, миялни и други домакински уреди, тоалетни казанчета и други връзки използвани във водопровода. В сферата на отоплението гофрирани неръждаеми тръби се използват за монтаж на котли, камини, радиатори, бойлери, разширителни съдове и други компоненти. Издръжливостта на високи температури и налягане ги прави първи избор за свързването на слънчеви колектори и в изгражането на соларни системи. Гофрирани неръждаеми връзки се използват и в газовите инсталации, противопожарни системи, в хранително-вкусовата промишленост, различни промишлени системи и други.
ДК Лукс предлага гофрирана неръждаема тръба и различни по размер и диаметър гъвкави неръждаеми връзки, произведени от нея. При нас ще намерите и разтегателни неръждаеми връзки, както и професионални инструменти за работа с гофрирана неръждаема тръба.

Разтегателната връзка 1/2"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 90-140ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са п..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Разтегателната връзка 1/2"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 110-210ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са подхо..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Разтегателната връзка 1/2"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 200-410ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са подхо..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Разтегателната връзка 3/4"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 90-140ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са п..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Разтегателната връзка 3/4"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 110-210ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са подхо..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Разтегателната връзка 3/4"МЖ представлява гофрирано съединение от неръждаема стомана с дължина 200-410ммГъвкавите разтегателни връзки от неръждаема стомана предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност. Разтегателните неръждаеми връзки са подхо..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 40см и се свързва посредством холендровa гайкa и мъжка резба 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко п..
8.89 лв.
Без данък:8.89 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 50см и се свързва посредством мъжка резба 1/2" и холендровагайка 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко пр..
9.59 лв.
Без данък:9.59 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрова гайка и мъжка резба 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат шир..
10.29 лв.
Без данък:10.29 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 80см и присъединителни размери 1/2" МЖГъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в различни водопроводни..
11.69 лв.
Без данък:11.69 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 20см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
6.89 лв.
Без данък:6.89 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
8.29 лв.
Без данък:8.29 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
9.69 лв.
Без данък:9.69 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 80см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
11.09 лв.
Без данък:11.09 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 100см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
12.49 лв.
Без данък:12.49 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 120см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
13.99 лв.
Без данък:13.99 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 150см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
16.09 лв.
Без данък:16.09 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 200см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
19.69 лв.
Без данък:19.69 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 250см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
23.19 лв.
Без данък:23.19 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN12 е с дължина 300см и се свързва посредством холендрови гайки 1/2".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в р..
26.79 лв.
Без данък:26.79 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 20см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
9.49 лв.
Без данък:9.49 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 40см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
11.29 лв.
Без данък:11.29 лв.
Гъвкавата връзка от гофрирана неръждаема тръба DN15 е с дължина 60см и се свързва посредством холендрови гайки 3/4".Гъвкавите връзки от горфирана неръждаема тръба предлагат високо качество и издръжливост и надеждност, както и висока степен на хигиеничност, затова имат широко приложение в ра..
13.19 лв.
Без данък:13.19 лв.
Показани 1 от 24 | 76 (4 Страници)