Меню
Your Cart

Полиуретанова пяна

Монтажната пяна е предназначена за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация.
За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в стени, запечатване на отвори в покривни конструкции и изолационни материали, укрепване и уплътняване в стени и покриви, изолиране на тръби и електрически инсталации, създаване на звукоизолиращи прегради, фиксиране и изолация на панели, керемиди и др. Захваща отлично към дърво, бетон, камък, метал и др. Втвърдената пяна има самозагасващи свойства.

Монтажната еднокомпонентна полиуретанова пяна е измежду най-често използваните материали, когато е необходимо запълване и уплътняване на кухини и различно големи пукнатини в строителната конструкция. Ние предлагаме на своите клиенти висококачествена монтажна пяна на добри цени.
Марка: AKFIX
Полиуретанова пяна Akfix се използва за висококачествена топло и звукоизолация на сгради и къщи. Тя осигурява уникално, монолитно приложение на топлоизолацията, без набраздяване и празнини. Иновативна алтернатива на традиционните методи за топло и звукоизолация на сгради като полистиролни топлоизол..
21.98 лв.
Без данък:21.98 лв.
Марка: AKFIX
Колан за полиуретанова пяна и полиуретаново лепило за изолация. Характеристики:Колана е предназначен за улеснение при използването на полиуретанова пяна, лепило за изолация и други продукти от строителната химия. Съдържа три отделения за продуктиОбласти на приложение:За улеснява..
32.89 лв.
Без данък:32.89 лв.
Марка: AKFIX
AKFIX 962P е специален продукт , който се преобразува от пяна в гел за няколко секунди след приложението. Залепва тухли , газобетон , бетон , камък и други строителни елементи на сгради. Професионално готово за употреба с пистолет. Подходящо за употреба при външни и вътрешни приложения. Забележител..
17.58 лв.
Без данък:17.58 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за XPS, EPS и изолационни панели 960P AKFIX е труднозапалимо, изградено на полиуретанова основа. Лепилото е специално произведено за употреба с всички полистиролни изолационни плоскости, както и към основи от бетон, тухли, дърво и битумни продукти. С отлична адхезия към всички повърхности, ле..
15.38 лв.
Без данък:15.38 лв.
Марка: AKFIX
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с метален спусък и пластмасова дръжка. Лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за контрол на изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с п..
46.18 лв.
Без данък:46.18 лв.
Марка: AKFIX
Пистолет за полиуретанова пяна AKFIX е с тефлоново покритие, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AK..
68.18 лв.
Без данък:68.18 лв.
Марка: DECOREX
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител за полиуретанова пяна AKF..
9.77 лв.
Без данък:9.77 лв.
Марка: DECOREX
Пистолет за полиуретанова пяна DECOREX EKO е лек с пластмасов корпус и никелиран спусък. Икономичен разход на пяната чрез удобно регулиране на дебита. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се почиства с почистител ..
20.80 лв.
Без данък:20.80 лв.
Марка: DECOREX
Пистолетът за полиуретанова пяна DECOREX LUX е лек и компактен, с ергономична дръжка и възможност за регулиране изходящото количество пяна. Може да се използва за полагане на всички видове еднокомпонентни пистолетни пяни. Препоръчително е след работа да се поч..
24.10 лв.
Без данък:24.10 лв.
Марка: AKFIX
Полиуретанова пяна 820Р-В1 (пистолетна) 750 мл AKFIX е висококачествана, еднокомпонентна, саморазширяваща се, полиуретанова пяна, с висока пожароустойчивост, подходяща за уплътняване на места, които са податливи на запалване. Незапалима до 235 минути. Ефикасно уплътняване срещу проникване на ди..
21.43 лв.
Без данък:21.43 лв.
Марка: BONDIT
Eднокомпонентна, полиуретанова пяна Bondit 750 мл. Готова за употреба, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Съдържа еколо..
9.11 лв.
Без данък:9.11 лв.
Марка: AKFIX
Ръчна полиуретанова пяна Akfix 805 с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Има отлична адхезия към бетон, тухли, дърво, метали и други м..
7.13 лв.
Без данък:7.13 лв.
Марка: BONDIT
Ръчна полиуретанова пяна Bondit 750 мл с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др. Има отлична адхезия към бетон, тухли, дърво, метали и дру..
9.11 лв.
Без данък:9.11 лв.
Марка: AKFIX
Ръчна полиуретанова пяна Akfix 940 850 мл със специално разработен механичен вентил, позволяващ изключително прецизно нанасяне. Може да се използва повторно, ако след употреба вентила бъде почистен с чистител Akfix 800С. Подходяща за фиксиране на рамки на врати и прозорци с отлична адхезия..
15.28 лв.
Без данък:15.28 лв.
Марка: AKFIX
AKFIX 806 750 мл, е ръчна еднокомпонентна полиуретанова пяна със слабо разширение, специално разработена за места податливи на деформация, като каси на врати и прозорци. Притежава отлична адхезия към дърво, тухла, бетон и др. строителни материали. Осигурява висок коефициент на топло и звукоизол..
15.29 лв.
Без данък:15.29 лв.
Марка: AKFIX
Лепило за изолация PU-960 AKFIX ръчно е еднокомпонентно полиуретаново лепило предназначено за употреба при монтаж на топлоизолационни системи, благодарение на механичния вентил позволява прецизно нанасяне. Притежава отлична адхезия към всички полистиролни изолационни плоскости (екструдиран/XPS/ и ек..
15.38 лв.
Без данък:15.38 лв.
Марка: AKFIX
Почистител за полиуретанова пяна Akfix 800С 500 мл е почистващ продукт за полиуретанова пяна, премахва прясна полиуретанова пяна и почиства пистолети за полиуретанова пяна след нанасянето й. Почиства повърхности, облекла, рамки на врати и прозорци и не допуска втвърдяване на пяната в пистолета..
9.34 лв.
Без данък:9.34 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)