Меню
Your Cart

Професионални и луксозни смесители

Луксозните смесители, които сме подбрали представляват избрани серии и модели кухненски смесители от Европейски и световни марки.

В тази категория ще откриете подбрани оригинални модели дизайнерски смесители с модерна визия и цветове, произведени по най-високи стандарти за качество. Тук ще откриете най-добрите ни предложения за кухненски смесители - професионални смесители за кухнялуксозните смесители от Remer, екстравагантните решения от серията Retro Bronze и не на последно място цветните смесители Colori - особено подходящи за полимермраморните мивки, които може да откриете при нас. Различните модели смесители за кухня предлагат функционалност, оригинален дизайн, атрактивни цветове и безкомпромисно качество. Стилните кухненски смесители Sensation, Gourmet и Concord са отлично решение за големите кухненски мивки и за професионална употреба. За ценителите на оригиналната и нестандартна визия - имаме атрактивни предложения и цветове - от различни гранитни цветове, до екстравагантните мед, бронз и злато. Тук ще намерите стоящи кубични и квадратни смесители, термостатични кухненски смесители, светодиодни смесители и сензорни смесители за кухня.
На изключителна популярност се радват различните цветове - луксозните Swan в цвят черен мат и inox, смесителите за кухненски мивки - гранит и други екстравагантни модели и цветове. Разгледайте и луксозните ретро смесители в цвят бронз и мед! В магазина на ДК Лукс ще намерите луксозните смесители Remer на цени, достъпни за ценителите на иновативността и качеството!

Дизайнерски смесител за кухненска мивка OMEGA LUX
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за за кухня OMEGA LUX предлага красив и оригинален дизайн, функционалност и безкомпромисно качество. Луксозния смесител за кухня OMEGA LUX е част от една завладяваща серия смесители с инстригуваща визия, с подчертана индивидуалност и неповторим стил. Д..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ENIGMA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския кухненски смесител, част от серията ENIGMA е продукт с красива и нестандартна визия и перфектно качество. Смесителя за кухня ENIGMA е продукт, който внася стил и модернистична, нестандартна визия на кухненската мивка и интериора около нея. Като част от серията дизайнерск..
184.99 лв.
Без данък:184.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS Дизайнерски смесител за кухненска мивка NEXUS
Дизайнерски продукт
NEXUS е дизайнерски смесител за кухня с модернистична визия и умело съчетание на стилове. Ако търсите луксозен смесител за вашата кухня, който съчетава перфектно качество, функционалност и модерна футуристична визия, то именно кухненския смесител NEXUS е продукта за вас. Дизайнерския смесител за ку..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ANTEA
Дизайнерски продукт
Смесителя за кухня ANTEA представлява луксозен стоящ смесител, с красив дизайн, който предлага и перфектно качество. Смесителите от серия ANTEA, сред които е дизайнерския смесител за кухня са изящни и красиви продукти с безкомпромисно качество и впечатляващ дизайн. Смесител..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Професионалният смесител за кухня модел Sensation представлява красив и много функционален смесител за кухненски мивки с едно или две корита.Модела стоящ кухненски смесител Sensation е част от линията професионални кухненски смесители, които ДК Лукс предлага на своите клиенти. Професионални..
289.99 лв.
Без данък:289.99 лв.
Смесителя за кухня Gourmet е част от серията професионални смесители за кухня - специализирани продукти за кухнята с високо качество.Професионалния кухненски смесител Gourmet е висококачествен специализиран продукт за кухнята. Въпреки професионалната му насоченост, на удобството и функционалност..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Кухненският смесител от стоящ тип Black Pearl представлява висок смесител за кухня с елегантен и стилен дизайн в цвят черен гранитСмесителят Black Pearl представлява висок смесител за кухня от стоящ тип, със елегантен дизайн в цвят черен гранит. Black Pearl е предназначен за монтиране на кухненс..
126.99 лв.
Без данък:126.99 лв.
Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA Дизайнерски смесител за кухненска мивка ALTA
Дизайнерски продукт
Дизайнерския смесител за кухня ALTA в луксозен продукт за кухненската мивка, съчетаващ модерен дизайн, функционалност и отлично качество. ALTA е серия дизайнерски смесители, които се отличават с интересно съчетание между остри и отсечени форми и плавни и меки извивки. Дизайнерските с..
169.99 лв.
Без данък:169.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox Кухненски смесител стоящ SWAN цвят Inox
-25 %
Смесителя за кухня Swan е луксозен смесител с високо качество в цвят инокс.Стоящия смесител Swan представлява смесител за кухня с въртяща се висока лебедка. Swan е луксозен смесител за кухня с модерен и стилен дизайн, който придава съвременна визия на интериора в кухнята. Кухненския смесител Swa..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат Кухненски смесител стоящ SWAN цвят черен мат
-25 %
Кухненския смесител Swan представлява луксозен стоящ смесител в цвят черен мат.Смесителя за кухня Swan представлява дизайнерски смесител от стоящ тип. Този модел смесител е подходящ за кухненски мивки и по-големи или нестандартни умивалници. Смесителя за кухня Swan има изключително атрактивна ви..
119.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Кухненският смесител Concord с изтегляем душ е продукт с отлично качество от професионалната серия смесители за кухня, които ДК Лукс Ви предлагаПодходящото обзавеждане на кухнята е от съществено значение, когато целта е да се постигне желана съвременна визия. Едно от най-важните неща за интериор..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Марка: Creta Inox
Луксозния кухненски смесител от неръждаема стомана Creta Inox е стилно и висококачествено решение за Вашата кухня.Представяме на Вашето внимание една изключителна серия неръждаеми смесители с марката Creta Inox - изработени в изящни и впечатляващи модели за баня и за кухня. Стоящия кухненски сме..
139.99 лв.
Без данък:139.99 лв.
Кухненският смесител Latrix представлява луксозен смесител с изключителен дизайн и високо качество.Луксозният смесител модел Latrix прави силно впечатление със своя уникален и елегантен дизайн, който се характеризира с красиви извивки и меки форми, висок чучур и красива, удобна ръкохва..
159.99 лв.
Без данък:159.99 лв.
Кухненският смесител Larix с изтеглящ душ представлява професионален смесител с изключителен дизайн и високо качество.Професионалният кухненски смесител модел Larix прави силно впечатление със своя уникален и елегантен дизайн, който се характеризира с красиви извивки и м..
199.99 лв.
Без данък:199.99 лв.
Кухненски смесител стоящ TALGON Кухненски смесител стоящ TALGON
-28 %
Кухненския смесител Talgon представлява дизайнерски смесител за кухня с отлично качество и изгодна цена.Смесителя за кухня Talgon е луксозен смесител предназначен за кухни и големи бани. Смесителя има изчистени форми и стилен дизайн, който подчертава модерната визия в интериора. Смесителя за кух..
114.99 лв. 159.99 лв.
Без данък:114.99 лв.
Кухненският смесител от серията QUADRO представлява стоящ смесител с хромирано покритиеЗа интериора на всяка кухня е от голямо значение правилният избор на кухненски смесител, който да подчертае нейният стил и визия. Тук ДК Лукс Ви предлага едно нестандартно решение с луксозния смесител от ..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Марка: Remer
Смесителя за кухня с накланящ чучур представлява стоящ смесител с подвижна лебедка, която не само се върти, но и се накланя.Смесителя с накланящ се чучур е перфектното решение за по-малки и тесни помещения, когато в близост до плота на мивката има шкафове, прозорци и други подвижни елементи..
179.99 лв.
Без данък:179.99 лв.
Марка: Remer
Кухненска смесителна батерия от луксозната серия Winner е предназначена за монтаж върху кухненската мивка.Продукта представлява луксозен стоящ смесител за кухненска мивка - тип стояща батерия, която се монтира въхру кухненския плот или към мивката. Размерите на смесителя са подходящи за почти вс..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Смесителна батерия - стоящ тип. Продухта, предлаган от ДК Лукс е подходящ за поставяне въхру кухненски мивки. Смесителя е комплектован с гъвкави връзки и скрепители, посредством които се извършва монтажа. Предлага се в няколко цвята - бял, бежов и сив гранит, цвят капучиноПродукт..
77.99 лв.
Без данък:77.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori бял гранит Цветен смесител за кухня Colori бял гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят бял гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Стоящият кухненски смесител бял гранит е един от моделите, които ..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori сив гранит Цветен смесител за кухня Colori сив гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят сив гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Стоящият кухнен..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori бежов гранит Цветен смесител за кухня Colori бежов гранит
-15 %
Оцветения смесител за кухненски мивки в цвят бежов гранит е красив и надежден смесител с високо качество от серията Colori.Представяме на Вашето внимание атрактивните смесители от серия Colori - интригуващи, облечени в красиви цветове и с безкомпромис..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori черен гранит Цветен смесител за кухня Colori черен гранит
-15 %
Цветния смесител от серията Colori черен гранит представлява стоящ смесител за кухненски мивки.Представяме на Вашето внимание още един смесител от серията оцветени смесители Colori – впечатляващият и атрактивен кухненски смесител в цвят черен гранит. Черните смесители са модерни и нестанда..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Цветен смесител за кухня Colori капучино Цветен смесител за кухня Colori капучино
-15 %
Цветният смесител от серията Colori в цвят капучино представлява кухненски смесител в меки преливащи цветове.Представяме на Вашето внимание смесителите от серия Colori красиви, надеждни и облечени в атрактивни цветове. Високият кухненски смесител..
84.99 лв. 99.99 лв.
Без данък:84.99 лв.
Показани 1 от 24 | 33 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.