Меню
Your Cart

Вентилаторни Конвектори

ДК Лукс предлага на Вашето внимание избрана гама вентилаторни конвектори от висок клас. Конвекторите Thermolux са предназначени за климатизация на помещения от различен характер – както за промишлени обекти, така и за климатизацията на дома или офиса. Вентилаторните конвектори Thermolux са висококачествено изпълнение, произведени са в Италия и се предлагат на изгодни цени от ДК Лукс. Конвекторите могат да се използват както за отопление, така и за охлаждане – в зависимост от температурата на флуида, който преминава през топлообменника. Възможността за работа и на топло и на студено, изключително високата ефективност на конвекторите, ги прави предпочитан избор пред стоманените и алуминиеви радиатори. Те са подходяща и икономична алтернатива на климатиците, работещи изцяло на ток. Конвекторите Thermolux са подходящо решение за отоплението или охлаждането на дома, но със същия успех могат да се използват и за цялостна климатизация на големи търговски и производствени помещения и сгради. Ефективността на конвекторите Thermolux се дължи качествения топлообменник, и на мощния, но тих вентилатор, който осъществява принудителната циркулация на въздуха. Това прави тези отоплителни тела несравнимо по-ефективни от конвенционалните стоманени или алуминиеви радиатори. Независимо от функционалността и високия коефициент на полезно действие, конвекторите с марка Thermolux са с изключително компактни размери и изчистен стилен дизайн. Конвекторите имат красива визия, лесен достъп и управление и се вписват във всякаква обстановка.

Изберете комфорта и функционалността за отоплението и климатизацията на своя дом или офис с конвекторите на Thermolux – едно стилно, надеждно и ефективно решение, което се предлага на ниски цени от ДК Лукс.

Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM10 ТЪНЪК ДИЗАЙН Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM10 ТЪНЪК ДИЗАЙН
Ново
Вентилаторният конвектор Whisper CFF-ECM 10 съчетава красив и компактен дизайн с особено интересни характеристики по отношение на нивото на звука и консумацията на енергия.Тънкият вентилаторен конвектор Whisper има много намалена дълбочина от 126 мм с модерен естетичен дизайн, който се..
859.99 лв.
Без данък:859.99 лв.
Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM20 ТЪНЪК ДИЗАЙН Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM20 ТЪНЪК ДИЗАЙН
Ново
Вентилаторният конвектор Whisper CFF-ECM 20 съчетава красив и компактен дизайн с особено интересни характеристики по отношение на нивото на звука и консумацията на енергия.Тънкият вентилаторен конвектор Whisper има много намалена дълбочина от 126 мм с модерен естетичен дизайн, който се..
969.99 лв.
Без данък:969.99 лв.
Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM30 ТЪНЪК ДИЗАЙН Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM30 ТЪНЪК ДИЗАЙН
Ново
Вентилаторният конвектор Whisper CFF-ECM 30 съчетава красив и компактен дизайн с особено интересни характеристики по отношение на нивото на звука и консумацията на енергия.Тънкият вентилаторен конвектор Whisper има много намалена дълбочина от 126 мм с модерен естетичен дизайн, който се..
1,079.99 лв.
Без данък:1,079.99 лв.
Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM40 ТЪНЪК ДИЗАЙН Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM40 ТЪНЪК ДИЗАЙН
Ново
Вентилаторният конвектор Whisper CFF-ECM 40 съчетава красив и компактен дизайн с особено интересни характеристики по отношение на нивото на звука и консумацията на енергия.Тънкият вентилаторен конвектор Whisper има много намалена дълбочина от 126 мм с модерен естетичен дизайн, който се..
1,189.99 лв.
Без данък:1,189.99 лв.
Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM50 ТЪНЪК ДИЗАЙН Вентилаторен конвектор WHISPER CFF-ECM50 ТЪНЪК ДИЗАЙН
Ново
Вентилаторният конвектор Whisper CFF-ECM 50 съчетава красив и компактен дизайн с особено интересни характеристики по отношение на нивото на звука и консумацията на енергия.Тънкият вентилаторен конвектор Whisper има много намалена дълбочина от 126 мм с модерен естетичен дизайн, който се..
1,299.99 лв.
Без данък:1,299.99 лв.
Марка: Thermolux
Водния конвектор THERMOLUX SKY 1 предназначен за високостенен монтаж предлага ефективно решение за отопление и климатизация на дома.Водните конвектори представляват изключително ефективен начин за отопление и климатизация на дома и различни помещения. Вентилаторнияте конвектори с марката Th..
689.99 лв.
Без данък:689.99 лв.
Марка: Thermolux
Водния конвектор THERMOLUX SKY 2 предназначен за високостенен монтаж предлага ефективно решение за отопление и климатизация на дома.Водните конвектори представляват изключително ефективен начин за отопление и климатизация на дома и различни помещения. Вентилаторнияте конвектори с марката Th..
739.99 лв.
Без данък:739.99 лв.
Марка: Thermolux
Водния конвектор THERMOLUX SKY 3 предназначен за високостенен монтаж предлага ефективно решение за отопление и климатизация на дома.Водните конвектори представляват изключително ефективен начин за отопление и климатизация на дома и различни помещения. Вентилаторнияте конвектори с марката Th..
769.99 лв.
Без данък:769.99 лв.
Марка: Thermolux
Водния конвектор THERMOLUX SKY 4 предназначен за високостенен монтаж предлага ефективно решение за отопление и климатизация на дома.Водните конвектори представляват изключително ефективен начин за отопление и климатизация на дома и различни помещения. Вентилаторнияте конвектори с марката Th..
799.99 лв.
Без данък:799.99 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторния конвектор модел Thermolux за стенен или подов монтаж 0.20 е високоефективно решение за климатизацията на Вашият дом.Вентилаторните конвектори с марката Thermolux са предназначени за отопление и/или охлаждане на битови или индустриални помещения. Конвекторите са пригодени за ра..
459.00 лв.
Без данък:459.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторният конвектор модел Thermolux 0.30 е ефективен уред за климатизация, предназначен за стенен или подов монтаж в различни помещения.Вентилаторните конвектори с марката Thermolux са предназначени за цялостна климатизация - отопление и/или охлаждане на битови или индус..
469.00 лв.
Без данък:469.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторния конвектор модел Thermolux 0.45 представлява цялостно решение за климатизация на помещения с висока ефективност.Вентилаторните конвектори с марката Thermolux са проектирани за климатизация на различни по обем и предназначение пространства - битови и промишлени помещения. Конвек..
539.00 лв.
Без данък:539.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторен конвектор Thermolux за стенен или подов монтаж 0.60 е високоефективно решение за климатизацията на Вашият дом.Вентилаторните конвектори от модела Thermolux 0.60 са предназначени за отопление и/или охлаждане на различни помещения - в дома, офиса или площи с промишлено значение. ..
635.00 лв.
Без данък:635.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторен конвектор модел Thermolux за стенен или подов монтаж 0.80 е високоефективно решение за климатизацията на Вашият дом.Вентилаторните конвектори с марката Thermolux са предназначени за отопление и/или охлаждане на битови или индустриални помещения. Конвекторите са пригодени за раб..
643.00 лв.
Без данък:643.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторният конвектор модел Thermolux 100 представлява високоефективен уред за климатизация на различни помещения.Вентилаторните конвектори от модела Thermolux са проектирани да съвместяват функциите на отопление и/или охлаждане на битови или проми..
739.00 лв.
Без данък:739.00 лв.
Марка: Thermolux
Вентилаторният конвектор модел Thermolux 120 представлява високоефективен уред за климатизация на различни помещения.Вентилаторните конвектори от модела Thermolux са проектирани да съвместяват функциите на отопление и/или охлаждане на битови или ..
793.00 лв.
Без данък:793.00 лв.
Марка: Thermolux
Управление за конвектор с термостат е автоматизирано управление за конвекторите Thermolux, което гарантира комфорт и безпроблемна работа на вентилаторния конвектор.Термостатното управление за конвектори Thermolux модел TMV-S представлява надежден и сигурен начин за автоматичен контрол на работат..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Марка: Thermolux
Механичното управление за конвектор Thermolux е опростен и лесен начин за контролиране работата на вентилаторния конвектор.Ръчното управление за конвектор модел Thermolux модел MV-3V е базов модел управление, което дава възможност за регулиране степените на работа на вентилатора и включване..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Подов конвектор за вграждане с вентилатор BREEZE 11/20
Ново
Подовия конвектор модел BREEZE е вентилаторен конвектор предназначен за вграждане под повърхността на пода.Вентилаторните конвектори за вграждане в пода са изключително компактно, стилно и функционално решение за отоплението и охлаждането на дома и офиса. Използването на вградени в пода вентилат..
899.99 лв.
Без данък:899.99 лв.
Подов конвектор за вграждане с вентилатор BREEZE 11/24
Ново
Подовия конвектор модел BREEZE е вентилаторен конвектор предназначен за вграждане под повърхността на пода.Вентилаторните конвектори за вграждане в пода са изключително компактно, стилно и функционално решение за отоплението и охлаждането на дома и офиса. Използването на вградени в пода вентилат..
969.99 лв.
Без данък:969.99 лв.
Марка: Thermolux
Комплект крачета за подов монтаж на всички вентилаторни конвектори Thermolux.Крачетата за конвектор Thermolux представляват стойки, върху които се поставя вентилаторния конвектор. Самите конвектори Thermolux имат възможност да се фиксират към стената, което е и масовата практика, но по желание и..
26.00 лв.
Без данък:26.00 лв.
Подов конвектор за вграждане с вентилатор BREEZE 13/30
Ново
Подовия конвектор модел BREEZE е вентилаторен конвектор предназначен за вграждане под повърхността на пода.Вентилаторните конвектори за вграждане в пода са изключително компактно, стилно и функционално решение за отоплението и охлаждането на дома и офиса. Използването на вградени в пода вентилат..
1,099.99 лв.
Без данък:1,099.99 лв.
Подов конвектор за вграждане с вентилатор BREEZE 13/34
Ново
Подовия конвектор модел BREEZE е вентилаторен конвектор предназначен за вграждане под повърхността на пода.Вентилаторните конвектори за вграждане в пода са изключително компактно, стилно и функционално решение за отоплението и охлаждането на дома и офиса. Използването на вградени в пода вентилат..
1,159.99 лв.
Без данък:1,159.99 лв.
Показани 1 от 24 | 25 (2 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.