Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Цена
Категории

Ключове

Ключове

Ключовете са ръчни инструменти с широко приложение - като инструменти за професионалния майстор, така и като помощници в дома и гаража.

Ключовете са инструменти с различна форма и размери, които се използват за затягане и развиване на различни детайли и компоненти - гайки и винтове, ВиК фитинги и системи, автомобилни детайли и много други. ДК Лукс предлага голямо разнообразие от ключове с приложение в различните сфери на дейност. Ключовете от тази категория предлагат оптималното съотношение между изгодна цена и високо качество, както и разнообразие от модели с различно приложение. При нас ще откриете гаечни ключове, звездогаечни ключове, ключове лули, ключове с тресчотка, различни комплекти ключове, ключове шестограми, водопроводни ключове и други. Ключовете са незаменими ръчни инструменти, част от инвентара на всеки домашен майстор или професионалист в своята дейност.
Покажи:
Сортировка:
Комплектът Т-образни шестограми на марката CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти ..
Model: Комплект шестограми 6бр - 2.5-8мм, Т-образни C-PLUS
SKU: 14876-K99-10-06
UPC: 14876-K99-10
Наличност: В наличност
Количество: 1000
Прегледи: 126
В продажба от: 2019-04-10
Изисква доставка: Да
49.99 лв.