Меню
Your Cart

Ключове

Ключовете са ръчни инструменти с широко приложение - като инструменти за професионалния майстор, така и като помощници в дома и гаража.

Ключовете са инструменти с различна форма и размери, които се използват за затягане и развиване на различни детайли и компоненти - гайки и винтове, ВиК фитинги и системи, автомобилни детайли и много други. ДК Лукс предлага голямо разнообразие от ключове с приложение в различните сфери на дейност. Ключовете от тази категория предлагат оптималното съотношение между изгодна цена и високо качество, както и разнообразие от модели с различно приложение. При нас ще откриете гаечни ключове, звездогаечни ключове, ключове лули, ключове с тресчотка, различни комплекти ключове, ключове шестограми, водопроводни ключове и други. Ключовете са незаменими ръчни инструменти, част от инвентара на всеки домашен майстор или професионалист в своята дейност.
Комплекта комбинирани звездогаечни ключове CETA FORM  включва 8бр от най-използваните размери 8-19мм Комбинирания звездогаечен ключ е широко използван ръчен инструмент, предназначен за активна употреба и натоварвания. Звездогаечния ключ CETA FORM е разновидност на класическ..
42.99 лв.
Без данък:42.99 лв.
Шестограмите са практични ръчни инструменти в комплект с удобна за захващане дръжка Шестограмите са специализиран инструмент, с приложение в различни области на мебелната индустрия, автомобилната промишленост и много други области. Ключовете шестограми са инструменти, предн..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Шестограмите са практични ръчни инструменти в комплект с удобна за захващане дръжка Шестограмите са специализиран инструмент, с приложение в различни области на мебелната индустрия, автомобилната промишленост и много други области. Ключовете шестограми са инструменти, предн..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Шестограмите TORX са специализиран ръчен инструмент изработен от висококачествена хром-ванадиева сплав Шестограмите TORX са специализирани ръчни инструменти предназначени за работа както в професионалните сфери, така и за употреба в домашни условия. Шестограмите TORX са модифициран вариант на обикн..
5.88 лв.
Без данък:5.88 лв.
Дългите шестограми TORX са специализиран ръчен инструмент изработен от висококачествена хром-ванадиева сплав Дългите шестограми TORX са специализирани ръчни инструменти предназначени за работа както в професионалните сфери, така и за употреба в домашни условия. Дългите шест..
8.17 лв.
Без данък:8.17 лв.
Комплекта шесгорами СПЕЦИАЛ представлява набор от 9бр. ключове в най-употребяваните размери със специално скосена глава, която позволява захват и под ъгъл. Шестограмните ключове специал са компактни ръчни инструменти с широко приложение в различни области на мебелната индустрия, автомобилната проми..
5.80 лв.
Без данък:5.80 лв.
Комплекта шестограми СПЕЦИАЛ представлява набор от 9бр. ключове в най-употребяваните размери със специално скосена глава, която позволява захват и под ъгъл. Шестограмните ключове специал са компактни ръчни инструменти с широко приложение в различни области на мебелната индустрия, автомобилната..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Шестограмите са специализирани инструменти предназначени за работа с крепежни елементи, които имат шестоъгълен слот Комплектът шестограми с марката CETA FORM са специализирани ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Шестограмните ключове са много практичен и удобен ръчен&n..
18.49 лв.
Без данък:18.49 лв.
Комплекта дълги шестограми с марката CETA FORM предлага високо качество и удобство при работа с ключовете. Дългите шестограми CETA FORM са специфичен ръчен инструмент с различни предназначния в работата с крепежни елементи в много сфери на дейност - мебелно производство, монтажни дейности, за ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Комплектът шестограми TORX на CETA FORM обхваща най-използваните размери от този модел ключове.Шестограмите TORX са специализирани ръчни инструменти от висок клас, пригодени за активна работа и натоварване - за да се постигне високата якост и надеждност, шестограмите TOR..
24.97 лв.
Без данък:24.97 лв.
Комплектът дълги шестограми TORX на CETA FORM обхваща най-използваните размери от този модел ключове.Шестограмите TORX са специализирани ръчни инструменти от висок клас, пригодени за активна работа и натоварване - за да се постигне високата якост и надеждност, шестограми..
30.45 лв.
Без данък:30.45 лв.
Комплектът специални шестограми TORX на CETA FORM обхваща най-използваните размери от този модел ключове T9-T40.Специалните шестограми TORX са специализирани ръчни инструменти от висок клас, пригодени за активна работа и натоварване - за да се постигне високата якост и надеждност,..
50.64 лв.
Без данък:50.64 лв.
Инчовите шестограми CETA FORM са комплект от 9 броя шестограмни ключове с инчови размери Инчовите шестограми са специализирани ръчни инструменти предназначени за работа както в професионалните сфери, така и за употреба в домашни условия. Инчовите шестограми CETA FORM са много практичен и удобен ком..
19.42 лв.
Без данък:19.42 лв.
Комплектът Т-образни шестограми на марката CETA FORM са висококачествени ръчни инструменти  Шестограмите CETA FORM са изработени от висококачествени материали. Шестограмните ключове модел C-PLUS на марката CETA FORM са много практични и удобни ръчни инструменти с ергономичен дизайн и..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Шестограмите TORX комплект на марката CETA FORM са специализирани инструменти с професионална насоченост. Шестограмите TORX CETA FORM са изработени от висококачествени материали. Т-образните шестограми TORX модел C-PLUS на марката CETA FORM са много практични и удобни ръчни..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.