Меню
Your Cart

Серия RETRO BRONZE

ДК Лукс предлага на Вашето внимание луксозната серия бронзови аксесоари за баня Retro Bronze.

Retro Bronze представлява серия с широка гама продукти за баня и кухня. Луксозните аксесоари за баня са част от тази серия, която включва няколко модела смесители, ъглови кранове, сифони за мивка и подови сифони. Характерното за продуктите Retro Bronze е луксозния ретро дизайн на елементите и изкуствено състарения цвят античен бронз. Красивите аксесоари за баня Retro Bronze са изключително подходящ продукт за вашата баня, ако сте ценител на лукса, ретро стила и естетиката в дома. ДК Лукс предлага на изгодни цени широка гама ретро аксесоари за баня - от най-използваните като сапунерки, закачалки за кърпи и хавлии, до екстравагантни бронзови аксесоари за баня като закачалката за кърпи с подвижно рамо или вертикалната стойка за тоалетна хартия. Освен богат избор от аксесоари за баня, ние от ДК Лукс Ви предлагаме възможност за пълно обзавеждане на Вашата баня - като подходящо съчетание с аксесоарите Retro Bronze може да изберете смесители от сериите Retro Bronze и Retro Royal, елегантен подов сифон Retro Bronze, сифон за мивка, както и кранчета за смесител със същия красив цвят античен бронз. Серията продукти за баня Retro Bronze е най-пълната и всеобхватна серия бронзови аксесоари и смесители, които освен с луксозен дизайн и цвят, се отличават с отлично качество и ниски цени. 
Марка: Retro Bronze
Бронзовото витло за сифон за мивка е с клик клак механизъм за отваряне и затваряне на тапата.Бронзовото витло за сифон се поставя в отвора на мивката за баня или кухня и е снабдено с клик-клак механизъм. Клик-клак механизма позволява лесно отваряне и затваряне на тапата посредством едно нат..
22.49 лв. 24.99 лв.
Без данък:22.49 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозния сифон за мивка за банята в цвят античен бронз е качествен продукт на изгодна цена!Сифона за мивка от серия Retro Bronze е продукт от масивен месинг и високо качество и отлична цена. Бронзовия сифон за мивка е красив и луксозен продукт, подходящ за Вашата баня. Характерни..
74.99 лв.
Без данък:74.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Луксозното тръбно окачване в уникалния цвят античен бронз представлява комплект от месингов плъзгач с душ слушалка и шалух, уникално съчетание на лукс стил и качество.Бронзовото тръбно окачване от луксозната серия Retro Bronze е красив комплект състоящ се от три части - масивен месингов плъзгач,..
189.99 лв.
Без данък:189.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Шлауха за душ Бронз е продукт с високо качество, който е предназначен специално за серията смесители Ретро Лукс Бронз.Продукта представлява висококачествен гъвкав маркуч за душ. Шлауха за душ е предназначен за оцветени смесителни душ батерии в цвят бронз. ДК Лукс предлага за модела душ батерия Р..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Закачалката за душ Бронз е продукт, изработен от месинг с високо качество с марката Retro Bronze.Душ закачалката е един необходим аксесоар в банята, който създава комфорт и удобство при използването на подвижния душ и фиксирането му към стената. Ако сте си харесали ретро смесител в цвят бронз за..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Душ закачалката с меден цвят е интересен и специфичен аксесоар за вашата баня. Окачването за душ е изработено от висококачествена пластмаса, прецизно боядисана в цвят антична мед. Стойката за душ с меден цвят е интересен и неподражаем продукт, който е предназначен като допълнителна душ закачалка за..
17.49 лв.
Без данък:17.49 лв.
Марка: Retro Bronze
Закачалката за кърпи от серия Retro Bronze е красива и компактна закачалка кука за кърпи с порктитие античен бронз.ДК Лукс предлага бронзови аксесоари за баня в духа на ретро смесителите от серията Retro Lux с цвят античен бронз. Тези аксесоари за баня са висококачествени продукти..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Закачалката за хавлии от серията Retro Bronze е висококачествен аксесоар за баня в цвят античен бронз.Бронзовата закачалка за кърпи е луксозен аксесоар за баня с високо качество. Халката за хавлии в цвят античен бронз е изработена от месинг и представлява надеждна и здрава пр..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Поставката за кърпи Retro Bronze е висококачествена тръбна закачалка в цвят античен бронз.Бронзовата закачалка за хавлии е от серията аксесоари за баня Retro Bronze. Това е висококачествен продукт за Вашата баня, който освен с качество ще Ви впечатли и с изчистен и стилен дизайн и неповторима ре..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Тръбната поставка за кърпи и хавлии Retro Bronze е висококачествена двойна поставка за кърпи в цвят античен бронз.Тръбната поставка за хавлии е част от серията бронзови аксесоари за баня Retro Bronze. Тези луксозни аксесоари за баня се отличават освен с високото си качество, и с красив диза..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Поставката за кърпи с подвижно рамо Retro Bronze е висококачествена тръбна закачалка в цвят бронз.Поставката за кърпи бронз е висококачествен аксесоар за баня в ретро стил и с луксозна визия. Ретро аксесоарите за баня, които ДК Лукс предлага са разнообразни модели и различно приложение и красив ..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Поставка за тоалетна хартия от серията бронзвови аксесоари за баня Retro Bronze е красива и стилна.Поставката за тоалетна хартия в цвят античен бронз е част от Retro Bronze серията смесители и бронзови аксесоари за баня. Бронзовата поставка за тоалетна хартия е с ка..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Поставка за тоалетна хартия серия Retro Bronze е висококачествен аксесаор за Вашата баня.Държача за тоалетна хартия в цвят античен бронз е част от луксозната серия бронзови аксесоари за баня и смесители Retro Bronze. Луксозната поставка за тоалетна хартия допълва и прида..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Бронзов диспенсър за течен сапун Retro Bronze е висококачествен аксесаор за Вашата баня.Този диспенсър за сапун е изключително сполучливо съчетание от стъклокерамика и месинг с античено бронзово покритие. Бронзовия цвят на диспенсъра за сапун е характерен за серията луксозни смесители Retro Lux ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Бронзовата сапунерка с керамична поставка Retro Bronze е висококачествен продукт от серията бронзови аксесоари за баня.Поставката за сапун е луксозен продукт за Вашата баня с оригинален и изчистен дизайн и характерен за ретро серията дизайна цвят – античен бронз. Бронзовата поставка з..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Поставката за сапун от серия Retro Bronze е част от луксозната серия бронзови аксесоари за баня.ДК Лукс предлага голямо разнообразие от аксесоари за баня. Особено актуални и интересни са бронзовите аксесоари за баня, сред които е и бронзовата поставка за сапун. Сапунерката бронз е изработен..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Етажерката за баня от серията Retro Bronze е продукт от серията бронзови аксесоари за баня.Етажерката за баня представлява стъклен рафт, който се захваща за стената от месингови държачи с цвят античен бронз. Именно държачите на етажерката за баня са в характерния за серията Retro Bronz..
45.99 лв.
Без данък:45.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Бронзовата поставка с чаша от серия Retro Bronze е един от аксесоарите ни за баня с цвят античен бронз, който предлагаме на изгодни цени.Поставката с чаша ретро бронз е висококачествено изпълнение, което е съчетание между метал и керамика. Месинговата поставка с чаша представлява ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Марка: Retro Bronze
Четката за тоалетна серия Retro Bronze е продукт от луксозната серия бронзови аксесаори за вашата баня.Поставката с четка за тоалетна е луксозен продукт за Вашата баня, част от серията Retro Bronze - елегантни и красиви аксесоари за баня с ретро акцент и цвят античен бронз. Самата бронзова ..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Етажерка за баня Retro Bronze ъглова двойна Етажерка за баня Retro Bronze ъглова двойна
Не е в наличност
Марка: Retro Bronze
Двойната етажерка за баня от серията Retro Bronze представлява ъглова етажерка на два етажа с цвят античен бронз.Двойната етажерка е красив аксесоар за баня от серията бронзови аксесоари Retro Bronze. Характерно за тях е красивият дизайн, високото качество и не на последно място -..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Показани 1 от 22 | 22 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.