Меню
Your Cart

Контрол на отоплението

Важна част, която отговаря за правилното, ефективно и безаварийно функциониране на всяка отоплителна или водопроводна система са контролно-предпазните и измервателни уреди.

Контролните, предпазни и измервателни уреди отговарят за нормалното функциониране на системите, автоматизират работния процес и предпазват инсталациите от възникване на аварии. Качеството и изправността на контролните и рпедпазни уреди е тясно свързано с тяхната функционалност и сигурността на системата. Именно затова ДК Лукс препоръчва използването на висококачествени контролни и предпазни уреди, каквито сме подбрали за вас от реномирани производители с доказано име и традиции в производството на такъв тип арматура. В тази категория ще откриете различни модели термостати и контролни групи, предпазни клапани, термометри и манометри.и уреди за автоматизация. Уредите за контрол и регулация, както и предпазните уреди са продукти с отлично качество на избрани марки и производители. тук можем да отличим марките Cewal, Imit, Officine Rigamonti, Arhermo и други. 
 
Дигиталния стаен термостат THERMOLUX е високотехнологичен продукт за контрол отоплителната/климатичната система според температурата в помещението. С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отопле..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Описание на безжичния стаен термостат:4 програмируеми интервала за всеки ден 7 дневен програмен режим Захранване: 2 х ААА батерии Релеен контакт: 0,5А Темп. диапазон: +5 до +35°С Темп. на околната среда: 0 до +50°С Влажност: до 85% Точност: 0,5°С Клас на защита: IP30Дигиталния с..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Предпазната котелна група OR SAFE е комбиниран предпазен уред за отоплителни системи с котли и печки на твърдо гориво.Предпазната група за котли и печки SAFE е предпочитано решение за много инсталатори и проектанти. Котелната група представлява комбиниран предпазен уред, който има в себе си три ..
89.99 лв.
Без данък:89.99 лв.
Комбинирания предпазен вентил по температура и налягане е универсален и практичен предпазен уред за отоплителни системи.Термичния предпазен вентил е комбиниран уред, който осигурява на отоплителната система едновременна защита по температура и налягане. Термичния предпазен клапан е практично и н..
61.99 лв.
Без данък:61.99 лв.
Електронния термостат с цифров дисплей е съвременно решение за контрол и автоматизация на отоплението в дома и офиса.Този модел електронен термостат предлага възможност за автоматизация и програмируемо отопление. Един компактен дигитален термостат с голям и удобен цифров дисплей, който предлага ..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Комбинирания предпазен вентил по температура и налягане е универсален и практичен предпазен уред за отоплителни системи.Термичния предпазен вентил е комбиниран уред, който осигурява на отоплителната система едновременна защита по температура и налягане. Термичния предпазен клапан е практично и н..
69.99 лв.
Без данък:69.99 лв.
Стайния термостат е контролен уред, предназначен за регулиране на дейността на отоплителната/климатичната система според температурата в помещението. С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отоплението/кл..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Описание:Тип: Контактен термостат за тръбиТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчетоМаксимална температура на околната среда: 110ºCМаксимална температура на контактната повъхност: 125ºCΔT  +4°C ±2.5°CКонт..
20.69 лв.
Без данък:20.69 лв.
Термичния предпазен клапан с изнесен датчик е надежден предпазен уред за отоплителни системи.Термичния клапан с изнесен датчик има важна защитна роля в една отоплителна инсталация. Той е проектиран да предпазва от неконтролируемо и опасно повишаване на температурата в отоплителни инсталации, заг..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Описание:Тип: Капилярен термостат с пластмасов корпусДължина на капиляра: 1500ммТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчеМаксимална температура на околната среда: 110ºCМаксимална температура на контактната повъхност: 125ºCΔT  ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Описание:Тип: Потопяем термостат с гилзаТемпературен обхват: 0 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчеМаксимална температура на околната среда: 110ºCМаксимална температура на контактната повъхност: 125ºCΔT  +4°C ±2.5°CПотопяемият т..
23.69 лв.
Без данък:23.69 лв.
Описание:Модел: Потопяем термостат сдвоен типФункция: термостатна + термозащитаМаксимална температура на околната среда: 120°CМаксимална температура на контактната повърхност: 130°C  Температурен обхват на настройка: 0 ÷ 90 °C (регулируем) и 100 °C (фиксиран)Диа..
47.99 лв.
Без данък:47.99 лв.
Контактния термостат Cewal представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инс..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 1.5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
 Техническо описание и характеристики на капилярният термостат Cewal 30 - 90ºC с изнесена сонда: Тип: Капилярен термостат с изнесен датчикТемпературен обхват: 30 - 90ºCНачин на настройка: механичен, посредством завъртане на копчеМаксимална температура на о..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Контактния термостат с пружина модел PRODIGY B2000 e контролен уред, който управлява различни устройства според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред с контролни функции, важен елемент за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталаци..
23.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Потопяемият термостат с гилза представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Потопяемият термостат Prodigy C2000 е предназначен за работа с различни флуиди. Термостата има сонда, която отчита температурата ..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане е предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 2 бара.Предпазните клапани известни още като баланс вентили са проектирани за защита на отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които налягането може да се повиши опасно...
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Контактния термостат Imit с пружина представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплите..
22.99 лв.
Без данък:22.99 лв.
Потопяемият термостат с гилза е предназначен за контролиране на електрически устройства в системи с циркулираща гореща вода/флуид.Потопяемият термостат Imit е електрически термостат предназначен за работа в отоплителни системи с различни флуиди. Термостата има сонда, предназначена да отчита темп..
25.99 лв.
Без данък:25.99 лв.
Двойния термостат Imit с потопяема сонда представлява потопяем термоста с вградена термозащита - високо качество от Италия.Комбинирания термостат с гилза представлява прецизан контролен уред, който е предназначен да включва и изключва различни електрически уреди в системата, къдет..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Електротермична задвижка с ръчна функция FORNARA
-20 %
Електротермичната задвижка представлява контролно-регулиращ уред с основно приложение в автоматизацията на отоплителния процес. С развитието на технологиите и в забързаното ежедневие все по-предпочитано и лесно достъпно става приложението на различни интелигентни и автономни системи както в дома, т..
23.99 лв. 29.99 лв.
Без данък:23.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 2.5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации, в които налягането може да се повиши и да наруши нормалната работа на с..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Групата за допълване или автоматична пълначка има приложение в затворени соларни и отоплителни системи и има задачата да автоматизира процеса на пълнене и доливане на инсталацията и да поддържа настроеното минимално налягане. Групите за допълване имат широко приложение при изграждане..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Показани 1 от 24 | 71 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.