Меню
Your Cart

Контрол на отоплението

Важна част, която отговаря за правилното, ефективно и безаварийно функциониране на всяка отоплителна или водопроводна система са контролно-предпазните и измервателни уреди.

Контролните, предпазни и измервателни уреди отговарят за нормалното функциониране на системите, автоматизират работния процес и предпазват инсталациите от възникване на аварии. Качеството и изправността на контролните и рпедпазни уреди е тясно свързано с тяхната функционалност и сигурността на системата. Именно затова ДК Лукс препоръчва използването на висококачествени контролни и предпазни уреди, каквито сме подбрали за вас от реномирани производители с доказано име и традиции в производството на такъв тип арматура. В тази категория ще откриете различни модели термостати и контролни групи, предпазни клапани, термометри и манометри.и уреди за автоматизация. Уредите за контрол и регулация, както и предпазните уреди са продукти с отлично качество на избрани марки и производители. тук можем да отличим марките Cewal, Imit, Officine Rigamonti, Arhermo и други. 
 
Дигиталния стаен термостат THERMOLUX е високотехнологичен продукт за контрол отоплителната/климатичната система според температурата в помещението. С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отопле..
109.99 лв.
Без данък:109.99 лв.
Допълващата група OR представлява висок клас автоматична група за доливане с холендрова връзка и интегрирани филтър, възвратен клапан и спирателен вентил.Групите за доливане имат широко приложение при изграждането на отоплителни системи от затворен тип. Този вид отоплителни и сола..
54.99 лв.
Без данък:54.99 лв.
Групата за допълване или автоматична пълначка има приложение в затворени соларни и отоплителни системи и има задачата да автоматизира процеса на пълнене и доливане на инсталацията и да поддържа настроеното минимално налягане. Групите за допълване имат широко приложение при изграждане..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Капилярния термостат Arthermo 097 представлява високоточен и ефективен термостат с изнесен датчик с дължина на капиляра 150см.Капилярните термостати с марката Arthermo са продукти произведени в Италия с висок клас на точност и бързина на реакцията. Термостатите Arthermo, сред които и капилярния ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 1.5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Регулируемият предпазен клапан 11/2" представлява висок клас специализиран предпазен уред, изработен от месинг с регулируем диапазон от 0.5 до 16bar. Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са основен предпазен уред в системите от затворен тип, където има риск от опа..
149.99 лв.
Без данък:149.99 лв.
Регулируемият предпазен клапан 11/4" представлява висок клас специализиран предпазен уред, изработен от месинг с регулируем диапазон от 0.5 до 16bar. Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са основен предпазен уред в системите от затворен тип, където има риск от опа..
119.99 лв.
Без данък:119.99 лв.
Регулируемият предпазен клапан 2" представлява висок клас специализиран предпазен уред, изработен от месинг с регулируем диапазон от 0.5 до 16bar. Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са основен предпазен уред в системите от затворен тип, където има риск от опасно..
229.99 лв.
Без данък:229.99 лв.
Стайния термостат е контролен уред, предназначен за регулиране на дейността на отоплителната/климатичната система според температурата в помещението. С използването на различни термостати, наричани още терморегулатори или термоконтролери се постига различна степен на автоматизация на отоплението/кл..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Контактният термостат с марка Arthermo представлява високоточен и ефективен електрически термостат с широк температурен диапазон.Контактните термостати с марката Arthermo са италиански продукти на едноименната компания, гарантиращи висок клас на точност и бързина на реакцията..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане е предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 2 бара.Предпазните клапани известни още като баланс вентили са проектирани за защита на отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които налягането може да се повиши опасно...
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Потопяемият термостат с марка Arthermo представлява високоточен и ефективен термостат с гилза с широк температурен диапазон.Потопяемите термостати с марката Arthermo представляват произведени в Италия термостати за отоплителни системи с потопяема гилза - к..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 2.5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации, в които налягането може да се повиши и да наруши нормалната работа на с..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Двойния термостат с потопяема сонда марка Arthermo представлява комбиниран термостат с регулация и термозащита.Комбинираните термостати с марката Arthermo представляват произведени в Италия двойни термостати с термозащита на едноименната компания. Arhtermo гарантират висок клас на..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 3 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на н..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 3.5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 4 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на н..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 5bar Предпазен мембранен клапан по налягане 1/2" 5bar
Не е в наличност
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 5 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на н..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 6 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на н..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 8 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на н..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Контактния термостат Cewal представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инс..
19.99 лв.
Без данък:19.99 лв.
Контактния термостат с пружина модел PRODIGY B2000 e контролен уред, който управлява различни устройства според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред с контролни функции, важен елемент за автоматизацията на една система и в частност на отоплителните инсталаци..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Предпазния мембранен клапан по налягане представлява предпазен уред за отоплителни системи с фабрична настройка 10 бара.Предпазните клапани или наричани още баланс вентили са предназначени за отоплителни и други инсталации с циркулиращи флуиди, в които може да възникне опасност от повишаване на ..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Контактния термостат Imit с пружина представлява биметален терморегулатор, който включва и изключва различни електрически уреди според зададените параметри на температурата.Контактния термостат е прецизен уред, който има важна роля за автоматизацията на една система и в частност на отоплите..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Показани 1 от 24 | 64 (3 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.