Меню
Your Cart

Кранове THERMOLUX

Радиаторните кранове THERMOLUX предлагат бюджетни решения за свързването на отоплителните тела във вашата инсталация.

В тази категория ще намерите разнообразие от модели радиаторни кранове с различна функционалност - обикновени и секретни вентили, термовентили или готови сетове за радиатор. Радиаторните кранове с марка Thermolux са висококачествени и надеждни продукти, които ДК Лукс предлага на изгодни цени. Всички радиаторни вентили от тази категория са произведени от качествени материали - тялото на радиаторните вентили е месингово, имат сигурни затварящи механизми и уплътнения. Терморегулаторите и термовентилите THERMOLUX са изключително точни и надеждни. Всички модели кранове се предлагат във вариант с адаптор за PEX-Al-PEX тръби Ф16 или с 1/2" женски резби за свъзрване с метални или полипропиленови тръби. Радиаторните вентили Thermolux се използват за свързването на стоманени или алуминиеви радиатори, лири за баня и други отоплителни тела в различни отоплителни системи. Могат да се използват в локално отопление на газ, пелети или твърдо гориво, както и в централни отоплителни системи. 

Марка: Thermolux
Радиаторен кран Ф16 прав ThermoluxРадиаторния кран или вентил е предназначен да Ви помогне лесно да контролирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и други отоплителни тела. По този начин може лесно  да регулирате температур..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Марка: Thermolux
Радиаторен кран Ф16 ъглов ThermoluxРадиаторния кран или вентил има за цел да Ви улесни максимално да контролирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и други отоплителни тела. По този начин може лесно  да регулирате температу..
7.19 лв.
Без данък:7.19 лв.
Марка: Thermolux
Радиаторен кран Ф16 прав секретен ThermoluxРадиаторния кран или вентил е предназначен да Ви помогне лесно да контролирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и други отоплителни тела. По този начин може лесно  да регулирате т..
6.59 лв.
Без данък:6.59 лв.
Марка: Thermolux
Радиаторен кран ½ прав ThermoluxРадиаторния кран или вентил е предназначен да ви помогне лесно да регулирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и т.н. По този начин може да регулирате температурата в отоплителната инсталац..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Марка: Thermolux
Радиаторен секретен кран ½ прав ThermoluxРадиаторния кран или вентил е предназначен да ви помогне лесно да регулирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и т.н. Секретният прав радиаторен вентил е изключително подходящ да с..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Марка: Thermolux
Радиаторен кран ½ ъглов ThermoluxРадиаторния кран или вентил е предназначен да Ви помогне лесно да регулирате и спирате потока вода, който влиза към  алуминиевите и стоманени радиатори, конвекторите, лирите и т.н. С помощта на радиаторния вентил Thermolux може лесно да настройвате те..
6.49 лв.
Без данък:6.49 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.