Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

PVC тръби и фитинги

Изработка:
PVC (поливинилхлорид) тръбите и фитингите се изработват от пластмасов материал, наречен поливинилхлорид. Този материал е известен със своята здравина и устойчивост, липса на корозия, лекота и лесно обработване.

Приложения:
PVC тръбите и фитингите се използват в различни области - водопровод и канализация, системи за отопление и охлаждане, електрически инсталации и за строителни приложения.

Размери:
ДК Лукс предлага PVC тръби и фитинги в различни размери, обхващащи стандартните от Ф20 до Ф200 в диаметър. Тези размери покриват стандартите за ВиК и електрически инсталации. За други приложения, размерите могат да варират.

Предимства на тръбите и фитингите от PVC:

 - изключителна устойчивост на корозия: PVC материалът е неподатлив на корозия, което ги прави подходящи за използване в водопроводни и канализационни системи.
 - здравина: PVC е здрав и надежден материал, относително устойчив на механични въздействия.
 - лекота: PVC тръбите са леки и лесни за транспортиране и монтаж.
 - лесно обработване: Те се режат, огъват, слепят и свързват лесно, което улеснява инсталационния процес. Чрез нагряване материала се обработва лесно и ефективно, след което бързо възвръща предишната си якост и твърдост.
 - ниски разходи: PVC е относително икономичен материал, който води до по-ниски разходи за закупуване и инсталация в сравнение с някои алтернативи.
 - устойчивост на химикали: PVC материалът е устойчив на много химикали, което ги прави подходящи за различни приложения.
 - дълъг живот: PVC тръбите имат дълъг живот и се отличават със забележителна трайност.