Меню
Your Cart

Отопление

ДК Лукс предлага на своите клиенти широка гама от отоплителни тела - алуминиеви и стоманени панелни радиатори, лири за баня, конвектори и други; котли, камини за отоплението на Вашият дом. Освен това, доставяме и всички възможни съставни части за отоплителните инсталации - отоплителни тела, арматура, изолации, тръбни системи, бойлери, помпи, комини и други. Ние от ДК Лукс непрекъснато разширяваме предложения от нас асортимент за дома, банята и кухнята за да можем да задоволим всички изисквания на своите  клиенти.

Нашата цел е да представим на крайния потребител, възможност да оптимизират и намалят разходите за отопление, благодарение на новите технологии. С нашите продукти за отопление можете да бъдете сигурни, че няма да получавате високи сметки за ток. В тази категория ще намерите алуминиеви радиатори, котли, камини на пелети, панелни радиатори, лири за баня, обезвъздушители, радиаторни конзоли, радиаторни кранове и аксесоари, радиатори за баня, електрически уреди и много други. 
Дизайнерска лира 500х274 SOLIS ХРОМ Дизайнерска лира 500х274 SOLIS ХРОМ
-9 %
Дизайнерската лира за баня SOLIS е нестандартен и компактен радиатор за баня с хромирано покритие.Със своята форма и размери дизайнерската лира SOLIS определено е нетрадиционно и оригинално решение за вашата баня. Тази малка и компактна лира за баня съвмещава отоплителната функция с тази на суши..
299.99 лв. 329.99 лв.
Без данък:299.99 лв.
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отоплението на вашият дом имат своя израз в дизайнерски терморегулатор в бял цвят от серията THERMOLIFE LUX. Дизайнерската термоглава е висококачеств..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Техническо описание на крайния елемент за подови колектори и колекторни групи:Материал: месинг Покритие: никелирано Присъединителен размер към колектора: 1" мъжка резба Дренажен кран: месинг, изход 3/4" (щуцер Ф12, тапа) Обезвъздушител: месинг, 1/2" Максимално работно налягане: 7bar Максим..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Комбинирания колекторен фитинг представлява колекторен накрайник с обезвъздушител, дренажен кран и термометър. Комбинирания колекторен фитинг 1" е удобно решение при изграждането и монтажа на колекторните групи за различни отоплителни и други инсталации. Колекторния накрайник представлява прод..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Твърдата медна тръба Ф15 х 0.7мм се предлага на пръти с дължина 3 метра.Медната тръба Ф15 е предпочитан продукт, с който се изграждат различни тръбни системи. Медната тръба Ф15х0.7мм е подходяща за използване в отоплителни системи, слънчеви колектори и инсталации, климатични и водопреносни систе..
8.89 лв.
Без данък:8.89 лв.
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви предложим едно луксозно решение за отоплението на вашият дом - дизайнерски терморегулатор от серията THERMOLIFE LUX с красив и изчистен дизайн и перфе..
27.99 лв.
Без данък:27.99 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Твърдата медна тръба Ф15 х 1,0мм се предлага на тръби с дължина 3м.Медните тръби са универсален индустриален продукт, с който се изграждат различни тръбни системи с индустриално или битово предназначение. Медната тръба Ф15х1.0мм е подходяща за използване в отоплителни системи..
12.19 лв.
Без данък:12.19 лв.
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE ЧЕРЕН МАТ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отоплението на вашият дом имат своя израз в дизайнерски терморегулатор черен мат от серията THERMOLIFE LUX. Дизайнерската термоглав черен мат е висо..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, който има два извода с резба..
5.89 лв.
Без данък:5.89 лв.
Твърдата медна тръба Ф18 х 0.7мм е широко използван размер с дължина на тръбата 3 метра.Медната тръба Ф18 е доказан във времето надежден и сигурен продукт, с който се изграждат различни тръбни системи. Медната тръба Ф18х0.7мм е широко използвана в най-различни ..
10.79 лв.
Без данък:10.79 лв.
Краен елемент за колектори 1"Ж х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. Той осигурява по-добра функционалност на колекторната група като осигурява възможност за поставяне на обезвъздушител и дренажен к..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Медната тръба Ф18 х 1,0мм е дебелостенна медна тръба с дължина 3м.Медните тръби Ф18 имат широко приложение при изгражднето на различни тръбни системи от битов или индустриален характер. Медната тръба Ф18х1.0мм е дебелостенна медна тръба, подходяща за използване в различен тип..
14.69 лв.
Без данък:14.69 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
6.99 лв.
Без данък:6.99 лв.
Меднните тръби Ф22 х 0.7мм са едни от най-използваните медни тръби и се предлагат от ДК Лукс на тръби от 3 метра.Медните тръби Ф22 са надежден и сигурен вариант за изграждането на почти всякакъв вид тръбни системи. Медната тръба Ф22х0.7мм е широко използвана в най-различни&nb..
13.39 лв.
Без данък:13.39 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, кой..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Медната тръба Ф22 х 1,0мм е дебелостенна медна тръба с дължина 3м.Медните тръби Ф22 имат широко приложение при изгражднето на различни тръбни системи от битов или индустриален характер. Медната тръба Ф22х1.0мм е дебелостенна медна тръба, подходяща за използване в различе..
18.19 лв.
Без данък:18.19 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Меднните тръби Ф28х 0.8мм са широко използвани в отоплителните системи и се предлагат от ДК Лукс на изгодни цени.Медните тръби Ф28 са надежден и сигурен вариант за изграждането на почти всякаквъв вид тръбни системи. Медната тръба Ф28х0.8мм е широко използвана в най-различни&n..
19.49 лв.
Без данък:19.49 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 3/4" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход ме..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Медната тръба Ф28 х 1,0мм е дебелостенна медна тръба с дължина 3м.Медните тръби Ф28 имат широко приложение при изгражднето на различни тръбни системи от битов или индустриален характер. Медната тръба Ф28х1.0мм е дебелостенна медна тръба, подходяща за използване в различе..
23.49 лв.
Без данък:23.49 лв.
Адаптора Ф16 х 24*19 предлага лесно и надеждно свързване на многослойни тръби с фитинги и радиаторни вентили. Адапторите за тръби с алуминиева вложка са удобен и бърз начин за напрвата на преходи към резбови съединения в различните отоплителни системи. Най-често такива преходи се правят м..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 1" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход межд..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Показани 1 от 24 | 2260 (95 Страници)