Меню
Your Cart

Отопление

ДК Лукс предлага на своите клиенти широка гама от отоплителни тела - алуминиеви и стоманени панелни радиатори, лири за баня, конвектори и други; котли, камини за отоплението на Вашият дом. Освен това, доставяме и всички възможни съставни части за отоплителните инсталации - отоплителни тела, арматура, изолации, тръбни системи, бойлери, помпи, комини и други. Ние от ДК Лукс непрекъснато разширяваме предложения от нас асортимент за дома, банята и кухнята за да можем да задоволим всички изисквания на своите  клиенти.

Нашата цел е да представим на крайния потребител, възможност да оптимизират и намалят разходите за отопление, благодарение на новите технологии. С нашите продукти за отопление можете да бъдете сигурни, че няма да получавате високи сметки за ток. В тази категория ще намерите алуминиеви радиатори, котли, камини на пелети, панелни радиатори, лири за баня, обезвъздушители, радиаторни конзоли, радиаторни кранове и аксесоари, радиатори за баня, електрически уреди и много други. 
Комбинирания колекторен фитинг представлява колекторен накрайник с обезвъздушител, дренажен кран и термометър. Комбинирания колекторен фитинг 1" е удобно решение при изграждането и монтажа на колекторните групи за различни отоплителни и други инсталации. Колекторния накрайник представлява прод..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, кой..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х1/2" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Краен елемент за колектори 3/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, к..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Краен елемент за колектори 1"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, кой..
3.99 лв.
Без данък:3.99 лв.
Краен елемент за колектори 11/4"М х 1/2"х3/8" е качествен продукт, изработен от месинг.Колекторния накрайник служи за "затапване" на разпределителите за парно. За лесен достъп до системата и по-добра функционалност, вместо обикновена тапа се поставя колекторния тройник, ..
4.49 лв.
Без данък:4.49 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 3/4" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход ме..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 1" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход межд..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 1" х 3/4"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход межд..
2.19 лв.
Без данък:2.19 лв.
Редуктивния накрайник за колектори за отоплителни системи е изработена от месинг редукция с размери 11/4" х 1/2"Колекторната редукция е елемент от колекторната група, който е предназначен за поставяне към свободния край на разпределителя за отопление. Нейната роля е да направи преход м..
4.29 лв.
Без данък:4.29 лв.
Колекторната тапа 3/4" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 3/4".Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се към профилни коле..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Колекторната тапа 1" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 1".Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се към профилни колектор..
2.59 лв.
Без данък:2.59 лв.
Колекторната тапа 11/4" е изработена от месинг и е предназначена разпределители за парно с размер 11/4" и голям дебит.Тапата за колектори има предназначението да затапи свободния извод на колекторите за отоплителни инсталации. Колекторната тапа е изработена от месинг, присъединява се к..
3.89 лв.
Без данък:3.89 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 3/4".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 3/4" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необходим..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 1".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 1" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необходим за ..
2.99 лв.
Без данък:2.99 лв.
Колекторния нипел е предназначен за свързване на профилни колектори с диаметър 11/4".Нипела за съединяване на разпределители за парно е изработен от месинг с високо качество. Нипела за колектори има размер 11/4" и е предназначен за колектори с този диаметър. Колекторния нипел е необход..
4.75 лв.
Без данък:4.75 лв.
Газовия калорифер е мощен, ефективен и икономичен начин за отопление на различни по обем и предназначение помещения. Представяме ви един висококачествен газов калорифер, който е способен да отоплява големи помещения и закрити и полуоткрити пространства. Газовият калорифер работи с гориво - природен..
182.55 лв. 184.99 лв.
Без данък:182.55 лв.
Марка: Thermolux
Алуминиева лира за баня 400х600 с марката Thermolux е висококачествен продукт произведен в България. Лирата за баня е чудесно решение за отоплението на бани, дрешници и други малки помещения в дома. Радиатора за баня е изработен от висококачествен алуминий, боядисан в бял цвя..
83.99 лв.
Без данък:83.99 лв.
Електронния терморегулатор за радиатори представлява термостатна глава с дигитално управление и множество функции за програмиране на отоплителния режим.Дигиталният терморегулатор за радиатори е изключително иновативен продукт, ориентиран към технологиите и оптимизацията на отоплителния процес. Д..
49.99 лв.
Без данък:49.99 лв.
Марка: Comrad
Панелния радиатор 300х600 е изработен от стомана и предлага високо качество и отлична цена.Продуктът представлява стоманен панелен радиатор, тип 22 (PKKP), изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. Това е малък и компактен стоманен радиатор за отопелние на малки помещения.&nbs..
53.99 лв. 59.99 лв.
Без данък:53.99 лв.
Марка: Comrad
Стоманен панелен радиатор с двупанелен радиатор с високо качество и отлична цена.Продукта представлява радиатор изработен от стоманени панели и топлоотдаващи елементи. ДК Лукс предлага на пазара радиатори, съставени от два панела от стоманена ламарина. Между тях са разположен..
65.69 лв. 72.99 лв.
Без данък:65.69 лв.
Чугунен секционен котел Solitherm ST е подходящо решение за отопление на Вашият дом или вила. Чугунените котли на дърва и въглища са евтин и изпитан начин за отопление. Високата ефективност на технологията на котела, относително ниското ниво на вредни емисии и все по-скъпата електроенергия пра..
1,090.00 лв.
Без данък:1,090.00 лв.
Показани 1 от 24 | 1076 (45 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.