Меню
Your Cart

Канелки и хидранти

Канелките и хидрантите имат широко приложение в битовото водоснабдяване и захранването с вода на двора и градината, в гаража и други сервизни и мокри помещения.

ДК Лукс предлага на вашето внимание голямо разнообразие от спирателни и сферични канелки, хидранти и аксесоари за тях. Продуктите от тази категория предлагат оптималното съотношение между изгодна цена и високо качество, както и разнообразие от модели с различно приложение. Тук ще откриете сферични канелки, спирателни канелки, хидранти, специализирани неръждаеми канелки за вино и хранителната промишленост, както и комбинирани канелки с извод за пералня или съдомиялна машина. ДК Лукс предлага и голямо разнобразие от декоративни канелки и чешми. Тези продукти са подходящи за дома, гаража, двора и градината и други сервизни помещения, за които е необходим достъп до вода от водопроводаКран канелките, предлагани от ДК Лукс са функционални, надеждни и качествени и не на последно място - предлагат се на изгодни цени. Някои от моделите кран канелки предлагат красив и елегантен дизайн, подходящи и за декорация. Представените от ДК Лукс сферични и спирателни канелки, хидранти и декоративни чешми са с гарантирано качество и надеждност, зад които стоят водещи производители.
Особено подходящи са градинските канелки за зелените кътчета около къщата или за градината, където е нужно напояване. Ако имате щастието да притежавате двор, не забравяйте да разгледате и предложенията ни за градински маркучи и инструменти за поливане, които вървят ръка за ръка с градинските канелки и хидрантите.

Сферичната канелка 1/2" е изработена от неръждаема стомана и гарантира високо качество и устойчивост на налягане и екстремни температури.Сферичната канелка от неръждаема стомана е едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Неръждаемата канелка предлага отлично качество, гара..
22.49 лв.
Без данък:22.49 лв.
Сферичната канелка е изработена от 100% месинг с високо качество и има характерен жълт цвят на тялото.Сферичната канелка от чист месинг е едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Канелката от месинг без покритие предлага отлично качество, гарантирано от качествата на материала...
16.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат на високото качество ДК Лукс предлага продукта във вариант 1/2'' и 3/4''. Освен това, канелката NO FROST предлага и две съществени предимства спрямо ..
12.99 лв.
Без данък:12.99 лв.
Сферична канелка с усилено тяло от висококачествен месинг и хромирано покритие. Има накрайник за маркуч и усилена ръкохватка. За хората, които държат на високото качество, ДК Лукс предлага продукта във вариант 1/2'' и 3/4''...
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Кран канелка за сферичен тип със щуцер за маркуч и алуминиева ръкохватка.Сферичната канелка е изработена от месинг с високо качество и прецизна изработка. Затварянето на градинската канелка е тип сфера, което я прави надеждна при дълга употреба. Канелката има накрайник за маркуч, което..
5.49 лв.
Без данък:5.49 лв.
Сферичната канелка, изработена от месинг с накрайник за градински маркуч предлага високо качество на ниска цена.Канелките от този тип са често използвани в различни водопроводни инсталации, едно чудесно решение за Вашият двор или градина. Крановете канелки са много и различни модели, които може ..
4.99 лв.
Без данък:4.99 лв.
Спирателната двойна канелка представлява изработена от месинг канелка с допълнителен извод с резба 3/4"Канелката има месингово тяло, като покритието е полиран хром. То е устойчиво на различни въздействия и трайно във времето. Канелката е спирателна - с кеклови затварящи механизми  - ка..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Продукта, който раглеждате представлява канелка с месингово тяло изработена от висококачествена месингова сплав. Покритието на канелката е полирано. Това е спирателна канелка с масивна Т-ръкохватка и надежден затварящ механизъм. Канелата е без накрайник за маркуч.ДК Лукс предлага тази ..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Полираната канелка с накрайник за маркуч представлява спирателна канелка с т-ръкохватка и е изработена от месинг.Канелката е с месингово тяло - то е прецизно изработено и с полирано покритие - осигурява на канелката здравина надеждност и естетичен вид. Спирателната канелка има масивна ..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Това е висококачествена спирателна канелка с Т-дръжка, която освен високо качество на материала предлага и прецизна изработка на всеки един детайл по нея. ДК Лукс Ви предлага идеалната канелка за чешмата в двора с масивно тяло от висококачествен месинг. Пр..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Канелката с шагренирано покритие и Т-ръкохватка предлага високо качество на материала и изработката и в най-малките детайли.Продукта, който разглеждате представлява месингова канелка, чудесно решение за чешмата в двора. Канелата е с масивно тяло от висококачествен месинг.&nbs..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Спирателната канелка с Т-ръкохватка е изработена по най-висок стандарт за качество, което гарантира дълъг живот и надеждност на продукта.ДК Лукс Ви предлага канелка за чешмата в двора или градината, за сервизни и мокри помещения. Това е спирателна канелка с масивно тяло от ви..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
Канелката с Т-ръкохватка и накрайник за маркуч представлява месингова спирателна канелка с хромирано покритие.Отличното качество на месинга, от който е изработена канелката и масивното и тяло я правят качествен и надежден продукт. Спирателната канелка е с накрайник за&nb..
9.99 лв.
Без данък:9.99 лв.
Спирателна канелка с месингово тяло и хромирано покритие. С надежден затварящ механизъм и ръкохватка от серията DAHLIA.ДК Лукс предлага продукта във варианти:късо тяло - 9см, без аераторкъсо тяло - 9см, с аератордълго тяло - 15см, без аератордълго тяло - 15см, с аераторП..
8.49 лв.
Без данък:8.49 лв.
ДК Лукс Ви предлага спирателна канелка с месингово тяло и хромирано покритие. С надежден затварящ механизъм и ръкохватка от серията VITA.Предлага се във варианти:късо тяло - 9см, без аераторкъсо тяло - 9см, с аератордълго тяло - 15см, без аератордълго тяло - 15см, с аераторПр..
8.99 лв.
Без данък:8.99 лв.
Батерията канела е интересен продукт съчетаващ в себе си елементи на класическата канелка и смесителните батерии.Продукта представлява батерия тип канелка. Продукта съдържа елементите на смесителната батерия - месингово тяло, затварящ механизъм с ръкохватка и лебедка. Именно лебедката ..
24.99 лв.
Без данък:24.99 лв.
Този интересен продукт представлява батерия тип канелка. Това е продукт съчетал в себе си елементи от класическите канелки и смесителните батерии.  Този интересен продукт представлява стояща канелка с висока лебедка. Батерия канелата има функция да спира и пуска водата протичаща през нея като ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.