Меню
Your Cart

ППР Тръби и Фитинги

ДК Лукс предлага цялостни решения за ВиК и отоплителни системи посредством полипропиленови тръби и ППР фитинги на изгодни цени. 

Полипропиленовите тръби и ППР фитинги се наложиха като най-използвания материал при изграждането на ВиК системите в съвременното жилищно и сградно строителство. Освен за изграждането на водопровода в сградите, ППР тръбите и компонентите заменят и старите поцинковани тръби във все повече домове. Тръбите и фитингите от полипропилен имат редица предимства и почти никакви недостатъци спрямо морално остарелите, скъпи и трудни за работа метални тръби и части за тях. Полипропиленовите тръби са много по-леки, притежават висока еластичност и гъвкавост, което улеснява значително транспорта и монтажа. ППР тръбите не корозират и запазват висока степен на хигиеничност във времето, имат дълъг експлоатационенн срок. ППР фитингите се свързват с пластмасовите тръби посредством запояването им един за друг при висока температура, която разтапя повърхностния слой на фитинга и ппр тръбата. Липсата на резбово присъединяване допринася за надеждността на системата и липсата на течове при правилно изпълнен монтаж. Правилно проектираната и изградена ВиК инсталация с ППР тръби и фитинги на практика е вечна. Приложението на ППР фитингите и тръби не се ограничава само до водопроводните системи - полипропилен се използва и в изграждането на отоплителни и климатични системи, инсталации за сгъстен въздух, като тръбите са специално проектирани (стабилизирани), за да устоят на топлинното разширение - ППР тръби с алуминиева вложка и ППР тръби със стъкловлакно или карбонови нишки. 

ДК Лукс предлага голямо разнообразие от размери и модели пластмасови тръби от полипропилен, както фитинги и компоненти за тях.

В нашият магазин ще откриете много модели пластмасови тръби с различно приложение и размери:
- ППР тръба PN16 за Студена Вода с размери от Ф20 до Ф110
- ППР тръба PN20 за Топла и Студена Вода с размери от Ф20 до Ф110
- ППР Стабилизирана тръба с алуминиева вложка за ВиК и Отопление с размери от Ф20 до Ф110
- ППР Стабилизирана тръба със стъкловлакно за ВиК и Отопление с размери от Ф20 до Ф110
- ППР Стабилизирана тръба с карбонови нишки за ВиК и Отопление с размери от Ф20 до Ф110

ДК Лукс предлага и голямо разнообразие от ППР фитинги и компоненти свързани с изграждането на тръбната система, както и комплекти и инструменти за работа с полипропилен. Освен разнообразие, ние от ДК Лукс предлагаме и нашите продукти на изгодни цени. Сред различните компоненти ще откриете ппр колена, дъги, тройници, различни резбови фитинги за преход между полипропилен и метал, скоби за фиксиране на тръбите, филтри, кранове и възвратни клапани. ДК Лукс предлага и различни комплекти с инструменти за работа с полипропилен - както за професионалисти така и за хоби майстори.
ППР тръбата PN16 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, предназначена за пренос на студена вода.ДК Лукс предлага полипропиленови тръби с високо качество предназначени за изграждането на водопроводни и други системи. Тръбата за студена вода е проектирана за инсталации с относително ниска те..
1.19 лв.
Без данък:1.19 лв.
ППР Тръба за ТОПЛА вода PN20 ППР Тръба за ТОПЛА вода PN20
Най-продаван
ППР тръбата PN20 представлява пластмасова тръба с дължина 3м, която има комбинирано приложение - за пренос на топла или студена вода.Предлаганите от ДК Лукс полипропиленови тръби са с отлични технически параметри - те са предназначени за изграждането на водопроводни и отоплителни ..
1.29 лв.
Без данък:1.29 лв.
ППР Тръба за Стабилизирана СТЪКЛОВЛАКНО ППР Тръба за Стабилизирана СТЪКЛОВЛАКНО
Най-продаван
Стабилизираната ППР тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен с вложка в средата от стъклофибърни нишки, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани ППР тръби с високо качество и отлични технически параметри - те са проектирани да бъдат вис..
1.52 лв.
Без данък:1.52 лв.
Стабилизираната тръба представлява пластмасова тръба от полипропилен стабилизирана с алуминиева вложка, устойчива на топлинното разширение на материала.ДК Лукс предлага стабилизирани тръби от полипропилен с високо качество и отлични технически характеристики - те са проектира..
2.64 лв.
Без данък:2.64 лв.
ППР КОЛЯНО 90°
Най-продаван
ППР коляното за лепене се предлага от ДК Лукс в различни размери от Ф20 до Ф90 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби посредством лепене (заварка). Полипропиле..
0.22 лв.
Без данък:0.22 лв.
ППР коляното МЖ 90° за лепене се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване на две тръби пос..
0.45 лв.
Без данък:0.45 лв.
ППР дъгата 45° за лепене е широко използван фитинг, който ДК Лукс предлага в размери от Ф20 до Ф63 ППР колената 45° или по често наричани ППР дъги са широко използвани ППР фитинги за направата на водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага полипропиленовите дъги ..
0.24 лв.
Без данък:0.24 лв.
ППР дъгата МЖ 45° е предназначено за лепене и се предлага от ДК Лукс в размер Ф20 и Ф25 ППР колената са един от най-използваните компоненти от цялата широка гама ППР фитинги, които ДК Лукс предлага. Полипропиленовите колена са предназначени за свързване ..
0.47 лв.
Без данък:0.47 лв.
ППР МУФА
Най-продаван
ППР муфата за лепене е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90 ППР муфите са широко използвани ППР фитинги при изграждането на водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага полипропиленовите муфи&n..
0.19 лв.
Без данък:0.19 лв.
ППР редуктивната муфа е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да редуцира диаметъра на тръбите.ППР редукцията представлява редуктивен фитинг предназначен за намаляване диаметъра на тръбите, които свързва. ППР редуктивната муфа се използва да свързване на две тръби с различен диаметър. Какт..
0.27 лв.
Без данък:0.27 лв.
ППР ТРОЙНИК
Най-продаван
ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги, които се предлагат от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф90ППР тройника е един от най-използваните ППР фитинги в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс предлага ..
0.32 лв.
Без данък:0.32 лв.
ППР редуктивнният тройник е фитинг изцяло от полипропилен, предназначен да прави Т-образно отклонение, като редуцира диаметъра на тръбата.ППР тройника намалител представлява редуктивен фитинг предназначен за направата на отклонения и редуциране на диаметъра на тръбите, които свързва.&n..
0.53 лв.
Без данък:0.53 лв.
ППР кръстача представлява четворно разклонение за ппр тръби и се предлага от ДК Лукс в размери от Ф20 до Ф40ППР кръстаяа е специфичен ППР фитинги, който има приложение в процеса на изграждане на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации. ДК Лукс пре..
0.61 лв.
Без данък:0.61 лв.
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от ДК Лукс в различни размери.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг...
1.64 лв.
Без данък:1.64 лв.
Женското ППР коляно представлява преход между полипропилен и месинг под ъгъл 90°, предназначен за монтаж върху гипсокартон.ППР колената с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропилен и месинг. ППР коляното ..
7.29 лв.
Без данък:7.29 лв.
Мъжкото ППР коляно се предлага в размери от Ф20 до Ф32 (1/2" - 1") и представлява преход между полипропилен и месинг (външна резба) под ъгъл 90°. ППР колената с мъжка резба са компоненти, използвани за направата на прехода между полипропилен и месинг в различни отоплителни ..
2.06 лв.
Без данък:2.06 лв.
Женското ППР коляно с планки за стенен монтаж представлява преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°, който се предлага от ДК Лукс в различни размери. Полипропиленовото коляно за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на ..
1.79 лв.
Без данък:1.79 лв.
ППР прехода с женска резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от ДК Лукс в различни размери. ППР преходите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между..
1.59 лв.
Без данък:1.59 лв.
ППР прехода Ф20х1/2" представлява стандартен женски преход с планки за захващане към гипсокартонени плоскости. ППР преходите с женска резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между полипропилен и метални резбови фити..
11.89 лв.
Без данък:11.89 лв.
ППР прехода с мъжка резба представлява права връзка между полипропиленови тръби и резбови фитинги и компоненти и се предлага от ДК Лукс в различни размери. ППР преходите с мъжка резба са един от най-често използваните компоненти при изграждането на ВиК системи - за направата на прехода между&n..
1.89 лв.
Без данък:1.89 лв.
Женският ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба), който служи за направата на отклонение от тръбния път.ППР тройниците с женска резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропиле..
1.86 лв.
Без данък:1.86 лв.
Мъжкият ППР тройник представлява Т-образен преход между полипропилен и месинг (външна резба), който служи за направата на резбово отклонение от тръбата.ППР тройниците с мъжка резба са широко използвани компоненти в изграждането на ВиК инсталации и направата на прехода между полипропиле..
2.49 лв.
Без данък:2.49 лв.
Женският ППР тройник с планки за стенен монтаж служи за направата на Т-образен преход между полипропилен и месинг (вътрешна резба) под ъгъл 90°.Полипропиленовият тройник за стена е характерен и често използван фитинг при изграждането на ВиК инсталации направата на отклонения и изво..
5.89 лв.
Без данък:5.89 лв.
ППР тапата с резба е част от гамата полипропиленови фитинги на ДК ЛуксППР тапата представлява изцяло пластмасов фитинг от групата на полипропиленовите фитинги. Те са предназначени за изграждането на ВиК системи и системи за отопление, климатизация и различни технологични инсталации. Полипропилен..
0.25 лв.
Без данък:0.25 лв.
Показани 1 от 24 | 50 (3 Страници)