Меню
Your Cart

Серия FUTURA Хром

ДК Лукс предлага на Вашето внимание серията дизайнерски аксесоари за баня Futura Хром, носител на наградата за дизайн Red Dot.

Futura Хром е серия луксозни аксесоари за баня, ориентирана към ефектния и модерен дизайн и меките форми. Аксесоарите за баня Futura Хром се предлагат в широка гама продукти, които впечатляват с бляскавото хромирано покритие на металните елементи и красивото съчетание на метала с матирано бяло стъкло. Неслучайно именно върху дизайна е акцента на аксесоарите за баня Futura, които са носител на престижната награда за дизайн Red Dot - това е награда, която се връчва на победителя в своята категория с ефектен дизайн. Аксесоарите за баня от серия Futura Хром са Вашият перфектен избор за модерна и стилна баня. Наред с луксозна визия, хромираните аксесоари за баня предлагат и отлично качество и атрактивни цени. ДК Лукс предлага серия Futura и във вариант черен мат, която също е носител на наградата за дизайнерски продукт Red Dot.
Закачалката за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Единичната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura с блестящо хромирано покритие. Това е една универсална закачалка кука за всякакъв вид кърпи, хавли..
15.99 лв.
Без данък:15.99 лв.
Закачалката за кърпи с двойно подвижно рамо серия Futura Хром е функционален аксесоар за баня с красив дизайн.Стойката за кърпи от серията Futura Хром с подвижно рамо представлява фиксирана за стената стойка за кърпи с две подвижни рамена. Двете рамена се местят хоризонтално ..
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Закачалката за кърпи от серия Futura Хром е дизайнерски аксесоар за баня с впечатляваща визия и пръстеновидна форма.Закачалката за кърпи е тип халка (пръстеновидна закачалка) - кърпата за баня се окача като се преметне през халката. Стойката за кърпи серия Futura Хром има правоъгъ..
44.99 лв.
Без данък:44.99 лв.
Тръбната стойка за кърпи от серия FUTURA Хром е дизайнесрски аксесоар за баня с хромирано покритие.Поставката за хавлии от серията Futura Хром представлява красива тръбна стойка за кърпи и хавлии за вашата баня. Тя се отличава с масивна и качествена изработка, стилен и и..
46.99 лв.
Без данък:46.99 лв.
Четворната закачалка от серия FUTURA Хром е дизайнерска закачалка за кърпи и хавлии за вашата баня или кухня.Четворната закачалка за кърпи и хавлии е дизайнерски продукт от серията Futura Хром, изработена от месинг с хромирано покритие. Това е една универс..
31.49 лв.
Без данък:31.49 лв.
Луксозния диспенсър за сапун серия Futura е изящно съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Дозатора за сапун от серия Futura Хром е красив дизайнерски продукт с отлично качество и изгодна цена. Диспенсъра за сапун, както и цялата серия Futura Хром са носи..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Красивата поставка за сапун от серия Futura Хром е умело съчетание между матирано стъкло и метал с хромирано покритие.Сапунерката в цвят хром и матирано стъкло е част от серията луксозни аксесоари за баня с оригинален дизайн и заоблени меки извивки Futura Хром. Продуктите от гамата на ..
41.99 лв.
Без данък:41.99 лв.
Рафта за огледало за баня Futura Хром представлява етажерка за баня от матирано стъкло и масивна метална хромирана рамка.Луксозния рафт за баня Futura е от серията дизайнерски аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн в своята категория - Red Dot. Това престижно отличие напълно корес..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Ъгловия рафт за баня серия Futura Хром е част от луксозната серия аксесоари за баня, спечелила наградата за дизайн Red Dot.Аксесоарите за баня серия Futura Хром впечатляват със своите елегантни и стилни форми и детайли. Високото качество на продуктите и стилното хромирано покритие..
63.99 лв.
Без данък:63.99 лв.
Четката за тоалетна с месингова хромирана стойка от серия FUTURA Хром е луксозен аксесоар за баня за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяко едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да ..
67.99 лв.
Без данък:67.99 лв.
Двойната поставка с чаши за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е луксозен продукт за вашата баня.Дизайна на двойната чаша за баня с държач е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня Futura имат изящни заоблени форми бляскаво хромир..
51.99 лв.
Без данък:51.99 лв.
Поставката с чаша за баня от серията аксесоари за баня FUTURA Хром е продукт с оригинален дизайн.Дизайна на чашата за баня е модерен и впечатляващ - серията аксесоари за баня серия Futura Хром имат изящни заоблени форми и блестящо хромирано покритие. Чашата за баня с държач е..
31.99 лв.
Без данък:31.99 лв.
Вертикалната стойка за тоалетна хартия от серия Futura Хром е красив и луксозен аксесоар за баня.Вертикалната стойка за тоалетна хартия от серия Futura Хром е предназначена за стенен монтаж, като рулото тоалетна хартия се поставя вертикално. Благодарение на това, стойката за ..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Държача за тоалетна хартия от серия FUTURA Хром е красив и удобен аксесоар за баня.Луксозния държач за тоалетна хартия е част от серията Futura - дизайнерски аксесоари за баня с блестящо хромирано покритие. Аксесоарите за баня от серията Futura Хром, ..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Луксозния ръчен душ от серия Futura Хром представлява дизайнерски душ за баня с ефектни форми и блестящо хромирано покритие.Дизайнерският душ от серия Futura Хром е допълнение към серията аксесоари за баня с цвят хром. Характерно за всички продукти от серия Futura Хром е оригиналн..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Поставката за тоалетна хартия от серия FUTURA Хром е луксозен аксесоар за баня с красив дизайн.Дизайнерската стойка за тоалетна хартия е част от серията Futura Хром - масивни и качествени аксесоари за баня с бляскаво хромирано покритие. Продуктите от серия Futura Хром, сред които е поставка..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Луксозния душ комплект Futura Хром представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта от серията Futura Хром включва един от дизайнерските душове на ДК Лукс със стилна визия и ефектни форми, ко..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.