Меню
Your Cart

Серия NORD Inox

Аксесоарите за баня от серия NORD са красиви и стилни продукти за баня с никелово матирано покритие.

Серията аксесоари за баня Nord предлага разнообразни продукти за обзавеждането на Вашата баня. Освен стандартните и широко използвани аксесоари в банята като четка за WC, сапунерки и дозатори, гамата на Nord Inox предлага и интересни и нестандартни решения за обзавеждането на това помещение. В серията дизайнерски аксесоари за баня Nord Inox ще откриете нестандартни закачалки за кърпи и хавлии, дръжки за вана, аксесоари за смесители и други. Характерно за луксозните аксесоари за баня от тази серия са кубичните форми на металните части на аксесоарите и хващащо окото покритие - матиран никел, което се състои е няколко слоя и е изключително устойчиво. Матирания никел прави красиво съчетание със матираните стъклени елементи на част от дизайнерските аксесоари за баня и това придава допълнително усещане за лукс. ДК Лукс предлага пълната гама продукти за баня Nord, като освен аксесоарите за баня, при нас ще откриете и смесители Inox.
Двойна поставка с чаши за баня Quadro Nord инокс
-15 %
Двойната поставка с чаши матиран никел Nord е оригинален продукт от серията иноксови аксесоари за баня Nord.Дизайна на чашата за баня е характерен за серията аксесоари за баня Arktic & Nord а именно кубичните форми и акценти на продуктите с тази марка. Квадратната форма на стойката за чаши з..
29.74 лв. 34.99 лв.
Без данък:29.74 лв.
Дозатор за течен сапун със стойка Quadro Nord инокс
-15 %
Диспенсър за сапун серия Nord с цвят матиран никел представлява луксозен стенен дозатор за течен сапун в кубична стойка.Дозатора за течен сапун е луксозен аксесоар за баня, който осигурява комфорт и удобство. Диспенсъра за сапун е красиво съчетание между метал и стъкло - той има к..
30.59 лв. 35.99 лв.
Без данък:30.59 лв.
Матирана закачалка за кърпи кука Quadro Nord двойна инокс
-15 %
Закачалката за кърпи матиран никел тип кука е част от серията аксесоари за баня Arktic & Nord, които се характеризират с оригинален дизайн и кубични форми.Двойната закачалка кука инокс е квадратна закачалка за кърпи от матиран никел. Тя е подходящ аксесоар за Вашата баня, защото е изключител..
16.99 лв. 19.99 лв.
Без данък:16.99 лв.
Сапунерка мат никел квадрат Quadro Nord инокс
-15 %
Поставката за сапун с квартани форми от серията Nord е умело съчетание между стъкло и инокс в оригинални кубични форми.Сапунерката матиран никел и стъкло е част от серията луксозни аксесоари за вашата баня с кубични форми Arktic & Nord. Продуктите от гамата на тези марки се отличават с изчис..
24.64 лв. 28.99 лв.
Без данък:24.64 лв.
Сапунерка матиран никел за баня Nord инокс
-15 %
Изцяло месиновата поставка за сапун матиран никел Nord с квадратни форми е предназначена специално за банята.Сапунерката за баня е изработена от масивен месинг с покритие от матиран никел. Тя се фиксира за стената посредством крепежни елементи, които ще откриете в комплекта на поставката за сапу..
25.49 лв. 29.99 лв.
Без данък:25.49 лв.
Стойка за кърпи с подвижни рамена Nord мат инокс
-15 %
Закачалката за баня с двойно подвижно рамо Nord е аксесоар за баня от матиран никел с кубични форми.Това е един изключително полезен и компактен аксесоар за Вашата баня. Подвижните рамена на стойката за кърпи Nord матиран никел дава възможността да я използвате във всякакъв вид помещения, дори и..
33.99 лв. 39.99 лв.
Без данък:33.99 лв.
Четворна закачалка за кърпи Quadro Nord мат инокс
-15 %
Четворната закачалка Quadro Nord е изключително удобен аксесоар за баня с квадратни форми и матирано покритие.Това е един продукт от луксозната серия иноксови аксесоари за баня Quadro Nord. Поставката за хавлии за баня матиран никел е функционална и удобна защото има четири закачалки, като същев..
25.49 лв. 29.99 лв.
Без данък:25.49 лв.
Четка за тоалетна с кубична стойка Quadro Nord инокс
-15 %
Четката за тоалетна с кубична стойка с покритие от матиран никел е аксесоар за баня предназначен за стенен монтаж.Четката за тоалетна е необходим аксесоар за всяка едно санитарно помещение. Въпреки предназначението си, четката за тоалетна може да бъде красив и стилен аксесоар за баня, който да к..
35.69 лв. 41.99 лв.
Без данък:35.69 лв.
Стъклен рафт за баня Quadro Nord инокс квадратен
-15 %
Стъкления рафт за баня Quadro Nord е луксозен аксесоар за баня с матирано иноксово покритие и квадратни форми, характерни за серята.Етажерката за баня е част от серията аксесоари за баня с кубични форми Quadro. Аксесоарите са представени в две отделни серии - Arktic и Nord, съответно в цвят хром..
49.29 лв. 57.99 лв.
Без данък:49.29 лв.
Поставка за тоалетна хартия с капак Quadro Nord инокс
-15 %
Поставката за тоалетна хартия Nord е луксозен аксесоар за баня с кубични форми и покритие от матиран никел.Стойката за тоалетна хартия Nord е модел, който има декоративен капак, покриващ самата хартия, която е поставена на стойката. Освен декоративна функция, капака на закачалката за тоалетна ха..
28.04 лв. 32.99 лв.
Без данък:28.04 лв.
Стойка за хавлии квадратна Quadro Nord инокс матиран
-15 %
Поставката за хавлии Nord е единична тръбна стойка цвят матиран никел за поставяне на хавлии за стенен монтаж.Единичната поставка за хавлии Nord матиран никел е висококачествен аксесоар за Вашата баня. Изработена изцяло от месинг, поставката за кърпи Nord е надеждна и дълговечна - устойчива на к..
27.19 лв. 31.99 лв.
Без данък:27.19 лв.
Универсална закачалка - двойна Quadro Nord инокс
-15 %
Универсалната стойка за баня Nord матиран никел е функционален и удобен аксесоар за баня с кубични форми в цвят инокс.ДК Лукс предлага един функционален и удобен аксесоар за Вашата баня, който съчетава в себе си красив и изчистен дизайн, оригинален цвят, благодарение на матираното никелово покри..
21.24 лв. 24.99 лв.
Без данък:21.24 лв.
Халка за кърпи Quadro правоъгълна инокс матиран никел
-15 %
Стойката за кърпи тип халка Nord е с правоъгълни форми и цвят матиран никел - това е един красив аксесоар за баня, който ДК Лукс предлага на изгодна цена.Освен с красивия дизайн и кубични форми халката за кърпи Nord предлага и надеждност и здравина. Закачалката за кърпи за баня е изработена от м..
25.49 лв. 29.99 лв.
Без данък:25.49 лв.
Чаша с поставка за стенa Quadro Nord матирана инокс
-15 %
Поставката с чаша за баня матиран никел от серията аксесоари за баня Nord е продукт с ориинален дизайн и характерен иноксов цвят.Дизайна на чашата за баня е характерен за серията аксесоари за баня Arktic & Nord а именно кубичните форми и акценти на аксесоарите за баня. Тя е красиво съчетание..
21.24 лв. 24.99 лв.
Без данък:21.24 лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.