Меню
Your Cart

Душ колони и панели

В тази категория ще намерите различни модели душ колони, хидромасажни панели и резервни части за тях.

Ние от ДК Лукс сме подбрали широка гама душ колони, тръби за душ, хидромасажни системи и аксесоари за тях на различни производители, като се стремим да предложим максимално добро качество на ниска цена. При нас ще намерите различни модели душ колони, душ комплекти и смесители с душ колона от различни марки на италиански, гръцки и български компании, хидромасажни системи с високо качество и функционалност. В зависимост от Вашите нужди и визия за банята, която желаете, тук ще откриете всичко необходимо за нея - както отделни елементи за душ колони, така и цялостни душ системи за вграждане или за открит монтаж със смесител, душ колона и аксесоари. Използвайте възможността да се насладите на максимален комфорт в банята с продуктите на ДК Лукс.
Тръбата за стационарен душ е изработена от месинг с хромирано покритие.Душ тръбата е предназначена за смесители със стационарен душ или комбинирани смесители със стационарен и подвижен душ. Тръбата свързва смесителната батерия с душ питата или душ глава. Изработена е от две части, които се свърз..
26.99 лв.
Без данък:26.99 лв.
Тръбата за стационарен душ е комплектована с разпределител и закачалка за ръчен душ.Душ тръбите са основен елемент от смесителите със стационарен душ или комбинираните смесители с душ тръба и ръчен душ. Тръбата свързва смесителната батерия с душ питата&nbs..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Душ колоната комплект с душ пита, шлаух и подвижен душ с окачване е всичко необходимо, което ви трябва за да се насладите пълноценно на времето прекарано под душа.Този модел душ колона комплект с душ пита и аксесоари е предназначен за свързване със смесителна душ батерия посредством директен мон..
94.99 лв.
Без данък:94.99 лв.
Марка: Remer
Комбинираният смесител за баня WINNER представлява луксозен смесител с душ колона, чучур за вана и подвижен душ, произведен в Италия. Смесителя за баня Winner W 34 AUFM20 съчетава в себе си рядката комбинация между стенен смесител за душ колона и подвижен душ с чучур за пълнене на вана. Смесит..
329.99 лв.
Без данък:329.99 лв.
Луксозния душ комплект Futura черен мат представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта цват черен мат от серията Futura включва един от дизайнерските душове със стилна визия и ефектни форми, кой..
99.99 лв.
Без данък:99.99 лв.
Луксозния душ комплект Futura Хром представлява душ слушалка и тръбно окачване с оригинален и стилен дизайн на достъпна цена.Душ комплекта от серията Futura Хром включва един от дизайнерските душове на ДК Лукс със стилна визия и ефектни форми, ко..
91.99 лв.
Без данък:91.99 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.