Меню
Your Cart

Други клещи

Клещите са необходим ръчен инструмент с приложение в различни сфери на дейност

Клещите са най-често използвания ръчен инструмент, който се използва за захващане, развиване, рязане и много други приложения. Освен конвенционалните клещи, в тази категория ще откриете и специализирани клещи са изпълнението на строго специфични дейности. ДК Лукс предлага разнообразни модели клещи за всяка дейност от сферата на строителството, ремонтите и промишлеността. При нас ще откриете кримпващи клещи, клещи за рязане на фаянс, клещи замби, клещи за пломбиране, клещи заголвачки и и други. Моделите, които предлагаме имат високо качество, гарантират надеждност и отлична работа. Клещите от тази категория ще се превърнат във ваши верни помощници в дейностите, за които са предназначени.
Автоматичните клещи заголвачки са специализирани ръчни инструменти с професионална насоченост и висок клас на натоварване Клещите заголвачки представляват висококачествени ръчни инструменти, пригодени за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Автоматичните клещи заголвачки..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки на марката марката CETA FORM представляват висококачествени ръчни инструменти за активна употреба Автоматичните клещи заголвачки с марката CETA FORM са специализирани инструменти с професионална насоченост. Клещите заголвачки CETA FORM са проектирани за активна и..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки STRIPX са професионален инструмент за оголване на кабели от висок клас с перфектно качествоАвтоматичните клещи заголвачки STRIPX на марката CETA FORM са специализирани ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Клещите STRIPX са под..
59.99 лв.
Без данък:59.99 лв.
Автоматичните клещи заголвачки са инструменти с перфектно качество и висок клас на натоварване Клещите заголвачки представляват висококачествени ръчни инструменти, със специфично приложение, които са пригодени за дълготрайна употреба. Автоматичните клещи заголвачки имат висок клас на здравина и над..
37.99 лв.
Без данък:37.99 лв.
Клещите за рязане на фаянс са специализиран ръчен инструмент за чупене и рязане на фаянсови плочки Клещите за рязане на фаянс са изработени от висококачествен материал, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Това е специфичен инструмент, предназначен за майстори и специалисти, работещи с фа..
5.99 лв.
Без данък:5.99 лв.
Клещите заголвачки са специализиран инструмент за премахване изолацията на на кабели и проводници Изолираните клещи заголвачки са специалиризани ръчни инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Клещите заголвачки 1000V можете да  използвате за зачистване на кабели и за оголван..
35.99 лв.
Без данък:35.99 лв.
Клещите заголвачки са специализирани ръчни инструменти за премахване изолацията на кабели и проводници Клещите заголвачки представляват специализирани клещи с основното предназначение за премахване изолацията на кабели и проводници. Общата дължина на клещите за заголване на кабели е 175мм. Клещите&..
3.49 лв.
Без данък:3.49 лв.
Клещите замби са специални ръчни инструменти за пробиване на отвори с определен диаметър Клещите замби са необходим ръчен инструмент, който се използва при производството на аксесоари от кожа, пластмаса и други материали. Клещите замби разполагат с 6 сменяеми перфоратора, с които се пробиват о..
7.49 лв.
Без данък:7.49 лв.
Кримпващите клещи Premium са специализирани ръчни инструменти за професионална употреба Кримпващите клещи представляват специфичен ръчен инструмент, които ДК Лукс предлага на изгодна цена. Ръчните кримпващи клещи са специализирани за професионална употреба, с помощта на които се осъществява кр..
14.49 лв.
Без данък:14.49 лв.
Клещите заголвачки на марката CETA FORM представляват висококачествени професионални клещи от висок клас. Клещите заголвачки CETA FORM представляват висок клас професионални инструменти, проектирани за активна и дълготрайна употреба. Професионалните клещи заголвачки на CETA FORM са специализиразни&..
29.99 лв.
Без данък:29.99 лв.
Клещите замби са специализирани професионални инструменти за пробиване на кожа и текстил Клещите замби представляват висок клас специализирани ръчни инструменти проектирани за активна и дълготрайна употреба. Професионалните клещи замби са предназначени за използваане при производството на аксесоари..
28.99 лв.
Без данък:28.99 лв.
Професионалните кримпващи клещи с марката CETA FORM представляват висококачествени професионални инструменти от висок клас  Клещите за кримпване са изработени от висококачествени материали, пригодени са за дълготрайна употреба с висок клас на здравина и надеждност. Професионалните клещи за&nbs..
21.99 лв.
Без данък:21.99 лв.
Професионалните клещи за кримпване CETA FORM RJ11/12, RJ 45 са професионален продукт с безкомпромисно качество и ефективност. Професионалните кримпващи клещи с марката CETA FORM от модел Е69-Т046 са специализирани инструменти за кримпване на кабели от най-висок клас. Клещите за кримпване CETA FORM&..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.