Меню
Меню
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече.

Дизайнерски термовентил БЯЛ - ЧЕТИРИПЪТЕН Н-образен ЪГЛОВ - 343TB015

Четирипътен ТЕРМОВЕНТИЛ, Н-образен на цени от 59.99 лв. само в dklux.com
Дизайнерски термовентил БЯЛ - ЧЕТИРИПЪТЕН Н-образен ЪГЛОВ - 343TB015
59.99 лв.
  • Модел: Четирипътен термовентил, еднотръбно свързване, Ф16, бял
  • Тегло: 0.80кг
  • SKU: 343TB015
  • UPC: 343TB015
Бърза поръчка

Дизайнерски термовентил БЯЛ - ЧЕТИРИПЪТЕН Н-образен ЪГЛОВ | Радиаторни кранове

Четирипътния термовентил представлява комбиниран радиаторен кран с Н-образна форма.

Четирипътния термовентил представлява изключително компактно и удобно решение за свързването на определен тип отоплителни тела в инсталацията. Н-образния радиаторен кран има красив минималистичен дизайн и се характеризира с изключителна компактност. Монтиран към подходящото отоплително тяло, той остава почти незабележим в помещението. Специалния дизайн на крана е ориентирана и към функционалност - структурата на четирипътния термовентил позволява едновременното протичане на входящата топла вода и изходящата студена вода през него. Спецификата на свързването изисква монтажа на четирипътния радиаторен кран да бъде в долната част на отоплителното тяло. Много често четирипътния термовентил е предпочитано решение, заради своята компактност и естетичност, стига отоплителните тела и изводите на тръбите да позволявт това.

Описание на ъгловия Н-образен термовентил:

 Максималното работно налягане - 10bar
 Mаксимална работна температура - 120Cº
 Присъединяване на термостатна глава - М30х1.5
ДК Лукс предлага висококачествени радиаторни кранове и термовентили, с които може да свържете вашите радиатори в отоплителната система на дома.

Термовентили > Радиаторни кранове > Четирипътен термовентил, еднотръбно свързване, Ф16, бял

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE БЯЛ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за отопление..
27.99 лв.
Купи
Хромирания терморегулатор THERMOLIFE LUX представлява дизайнерски терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Имаме удоволствието да ви ..
27.99 лв.
Купи
Дизайнерския терморегулатор THERMOLIFE ЧЕРЕН МАТ представлява терморегулатор за радиаторни кранове с течен разширител. Луксозните решения за ото..
28.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с ХРОМИРАНА гайка е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиева вло..
4.59 лв.
Купи
Адаптора за многослойна тръба с гайка ЧЕРЕН МАТ е подходящ за многослойни PEX тръби с диаметър Ф16 Адапторите Ф16 за тръби с алуминиев..
5.99 лв.
Купи
Адаптора за многослойни тръби Ф16х3/4" EUROKONUS е подходящ за свързването на многослойни тръби към колектори, кранове и друга подходяща арматура...
5.19 лв.
Купи